Şimdi Ara

Bakkala bile arabayla gidiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkat ettimde 100 metreden uzak alanlara sırf arabayla gidiyorum, hani işime geliyor gelmiyor değil ama bir yandada çılgınlık olduğunun farkına vardım bunu nasıl engelleriz ki birçok kişide var sanırım bu

• valla bizdede 4 tane araba olsa bende öyle yaparım. o kadar para verip birden fazla araba garajda kapı önünde yatarken yürümek zor gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equal_17

valla bizdede 4 tane araba olsa bende öyle yaparım. o kadar para verip birden fazla araba garajda kapı önünde yatarken yürümek zor gelir.

Hocam çokluktan değil yani kendimi çuval gibi hissediyorum değinmek istediğimçok kötü bir alışkanlık
  • zenginin hali başka
  • gerçekten lanet bir alışkanlık bu ,iyice hantallaşıyor insanlar
  • bu konuda çok haklısınız. keşke biraz daha bilinçli kullansak araçları. kısa mesafelere yürüyerek gitsek vede çok uzak mesafelere tek kişi bir arbayla gitmek yerine toplu taşım araçlarını kullansak ne güzel olurdu..
  • İşe Metro ile gidip geliyorum.
    Çoğu yere toplu taşımayı kullanıyorum.
    Bazen Arabayı neden aldığımı sorgulamıyor değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • babamda her ıstedıgı yere arabayla gıdıyor. Aynı yere ben gıtmek ıstedıgımde tuvalete bıle arabayla gıdıyosun dıyor.
  • eve en yakın bakkal 700m olduğu için mecbur arabayla gidiyorum.
  • o bişey mi,ben oturma odasından tuvalete bile arabayla gidiyorum

şaka bi yana,kötü alışkanlık,kurtulmak lazım...
  • işim evim arası en fazla 2 km.
    hergün işe yürüyerek gidip geliyorum.(20 dk gidiş)
    işe yürüyerek gidip gelmek bana büyük keyif veriyor.
    hemde benzin parasından dan tasarruf ediyorum.
    en önemlisi daha sağlıklı oluyorum.
    ilerde 4,2 km lik mesafeye taşınacağım
    hesapladığımda sadece gidiş 40-50 dk olacak.
    gene yürümeyi düşünüyorum, bakalım yapabilecekmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derememo

işim evim arası en fazla 2 km.
    hergün işe yürüyerek gidip geliyorum.(20 dk gidiş)
    işe yürüyerek gidip gelmek bana büyük keyif veriyor.
    hemde benzin parasından dan tasarruf ediyorum.
    en önemlisi daha sağlıklı oluyorum.
    ilerde 4,2 km lik mesafeye taşınacağım
    hesapladığımda sadece gidiş 40-50 dk olacak.
    gene yürümeyi düşünüyorum, bakalım yapabilecekmiyim?

4.2 mi 42 mi? 42 kmyi nasıl yürüyeceksiniz benimde evle iş arası 2 km ama iniş çıkış olduğu için yürümüyorum.
  • Dün yaklaşık 250m uzaklıktaki arkadaşıma yürüyerek gitmek zorunda kaldım ve emin olun yürümeyi bile unutmuşum.Ayaklarım başka bir ayrı atıyor.Gittikçe manyak olmaya başladık
  • Arabayla değil de her yere otobüsle gitmeye başladım bende. Hatta eskiden evimin önünden geçen otobüslerin güzergahı 5 dakika yürüme mesafesi kadar uzak ama üşengeçlikten dolmuşa biniyorum. Sırf 5 dakika yürümemek için 75 kuruş zarardayım.

Yani evden çık dolmuşa bin 75 kuruş dönüşte aynı yöntem yine 75 kuruş etti 1.5 lira. Otobüse binsem 2.50 lira.

Yürümek aslında iyidir ama alışmışız arabaya falan. Sindirim sistemi ve boşaltım sistemine yararı var ama kolaylıktan vazgeçemiyoruz malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 28 Ağustos 2011; 0:24:51 >
  • ünal otobüs 2.5 dolmuş 3.250 mi yani yuh diyorum
  • Yok dolmuş gidiş geliş 4 lira otobüs gidiş geliş 2.5 lira
  • Otobüs-minibüs çilesi çekmekten iyidir.
    Geçen işten çıktım 7'de minibüse bir bindim akrabalarım arttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRangulity -- 28 Ağustos 2011; 0:36:36 >
  • Gerçekten çok fena.. Yokuşları koşarak çıkan biriydim, şimdi düz yolda birkaç dakika yürüsem tuhaf geliyor..

Fırına, markete, bankaya, fatura yatırmaya hep arabayla gidiyorum..
    800 metre ötede oturan ablamları arabayla bırakıyorum..
    Canım sıkılıyor, boş boş dolaşıyorum, yine arabayla..
    AVM'lere gidip bimeks-teknosa falan gezeyim diyorum, yine arabayla..
    Misafir geldi koş caddeden kuru pasta falan al, sorun değil araba var..
    Yeğenin oyuncağını bizde unutmuş, atla arabaya götür hemen..
    Hava çok sıcak, arabayla gidelim..
    Hava çok soğuk, arabayla gidelim..
    Yağmur var, arabayla gidelim..
    Metroya binilecek, metro girişine kadar bırakayım sizi..
    Otobüse binilecek, durağa bırakayım..
    vs. vs..
  • hocam acikcasi sigara da kullanirim alkol de birde araba sigara alkol almasamda olur ama arabasiz yasayamam ya kururum giderim yani herhalde bagimlisi oldugum tek sey budur aksam spor salonunda 2 saat yururum ama cikip biryere gitmek zor geliyor tek basima eslik edicek biri olursa ancak yururum evet ya bagimlisiyim sanirim bunun yaninda ihtiyacida gectim keyif aliyorum abi yapicak birsey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

hocam acikcasi sigara da kullanirim alkol de birde araba sigara alkol almasamda olur ama arabasiz yasayamam ya kururum giderim yani herhalde bagimlisi oldugum tek sey budur aksam spor salonunda 2 saat yururum ama cikip biryere gitmek zor geliyor tek basima eslik edicek biri olursa ancak yururum evet ya bagimlisiyim sanirim bunun yaninda ihtiyacida gectim keyif aliyorum abi yapicak birsey yok

+1
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.