Şimdi Ara

Şehir Dışına Araba Bakmaya Gittim, Başıma Gelenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MahoAga41 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düzenleme 2: Satıcıya dolandırıcı ihtamında bulunduğum çıkarımını yapan arkadaşlar var. Yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına mesajımı siliyorum. Demekki artık başımızdan geçen olayları da bu forumda paylaşmayacağız. Bu forumdan biri o ilanı görüp taa oraya kadar gidip ekspertize sokmadan aracı alırda o zaman görürsünüz atıp tutmayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dancing Bear -- 14 Mayıs 2016; 13:48:54 >

• Adamın soyadından birşeyler olduğunu anlamalıydın.

Geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adama keşke gelirken güncellemesi gerektiğini söyleseydiniz.

Aslında forumdan birisi arayıp sorsa güzel olurdu, aynısını mı dicek yoksa değiştiğini mi

Edit:

Şehir Dışına Araba Bakmaya Gittim, Başıma Gelenler

Kusura bakma ama adam dolandırıcı, yazdığı mesaja bakarmısın.

Sen adam orada yeni öğrendi dedin fakat adam mesajında kazanın nasıl olduğunu sallamasyon şekilde anlatmış.

81 FC 632
    81FC 632
    81 FC632
    81fc632
    81 fc 632

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 15 Mayıs 2016; 8:34:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Adamın soyadından birşeyler olduğunu anlamalıydın.

Geçmiş olsun.

İşte tecrübe dediğimiz şey böyle birsey. Konuyu açan arkadaşımız daha çok genç olduğundan bu hususu atlamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanın koltuk döşemesi, evde giyilen gri eşofman altına benziyor.
  • Adamın kötü niyeti yokmuş bence. Yani olsaydı öyle yemek yedirip göndermezdi veya expertizi ödemezdi. Bence mesaj yoluyla ilanı güncellemesini söyleyin duruma göre bakarsınız iyi niyetli mi kötü niyetli mi

• İlani degistirmek icin para istiyor site 20 tl onun icin degistirmemistir yoksa ilana sokamiyorsun ucretsiz ilani adam yemek bile yedirmis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 38 bine 1.0 İbiza var sıfır. En kötü sıfır en iyi 2. El den daha iyidir kimse kusura bakmasın.

• 38bin tl parayi 1.2 i20ye vermeye calisarak gel beni kazikla demissiniz.o ilani da sikayet edin baskasinin basi yanmasin

• bizde gidelim yemek yiyip geliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert0788

Düzce Konya gibi ağzından dini kelimeleri düşürmeyip her türlü pisliği yapan çok dindar kentlerimizden olduğu için şaşırtmadı geçmiş olsun

Hocam neden genelliyorsun her yerden iyisi de kotusu de cikiyor.Ulke kim kimi tutarsa kivamina geldi.

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum, 2 3 bin farkla 1.2 tsi motor secenegi de mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

38bin tl parayi 1.2 i20ye vermeye calisarak gel beni kazikla demissiniz.o ilani da sikayet edin baskasinin basi yanmasin

Yeni kasa 1.2 i20nin ederi kaçtır sizce? Bu arada bana kalırsa i20 ibizadan daha iyi bir araç.

• Araç kiralık çıkması herhalde plakalık budget kiralama şirketinin plakalıgı her türlü şüpheli bir araç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandırıcı olsa expertizide sen oderdin yemegideAdamda yeni ogrenmiski mahcubiyetini yemek yedirerek otogara bırakarak expertizi ödeyerek göstermiş zaten herkesi potansiyel dolandırıcı sanmaktan vazgecin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasa korkunc sismis durumda şuanda.uzerine koyabilirseniz 1.33auris bakin ya da cruze.b segment araba icin cok para.o i20 nin ederi zaten o kadar hasarla 32 33

• Dancing Bear D kullanıcısına yanıt
    Sıfır km 1.2 tsi İbiza her türlü 1.2 atmosferik i20 den iyidir. Hele İbiza sıfır, i20 2. El iken çok daha iyidir.

• Araba alırken edindiğim tecrübe ucuzsa uzak dur

• sen adamın memleketine gitmişsin dolandırma niyeti olsa paşa paşa denen exp.gitsin yada bildiği yere götürürdü. Ruhun duymaz burda inceleme paylaşırdın.

• Güncellemeler 6 saat sonra ilana yansır siz otobuse bindikten sonra değiştirse bugün içinde düzelir kanimca

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.