manitalarla takılırken iş yapar mı https://www.edmunds.com/ford/mustang/2024/vin/1FAGP8FF3R5109210/?radius=100 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1508D13E -- 7 Şubat 2025; 20:5:4 > |
California'ya gidince alacağım araba
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Son ses california dreamin açacaksan iş yapar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
lvbel c5 açıcam hocam gavurca şarkı sevmiom
-
Lvbel c5 california dreamin söylerdi ama the mamas&the papas havhavhavı söyleyemezdi😎😎😎
Rengini beğenmedim onun dışında güzele benziyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Volvo
Stanford'a mı gidiyorsunuz?
-
Stanford
berkeley
caltech
ucla
berkeley
uc san diego
uc santa barbara
hangisi olursa artık
amwrikali bı arkadas gay ya da yaşlı değilsen Mustangle işin yok demişti
Niye la
Bilmiyom valla gençler pek sevmiyo yeni model mustangleri bikac kisiden daha duydum
ben mustangı niye sevmiyorum yaw
2. El dodge viper al tam keko arabası hayalimiz
amerika şartları honda civic
-
Ha öyle mi olmuş knk. Arabanın üretimi yok şu an 2017 Viper ACR fiyatı 220.000 USD. (civic usa fiyatı 30-45k USD arası değişiyor) (Porsche 911'den pahalı ayrıca, Porsche özel seri almazsan fiyatları 90-150k USD arası)
8.4L V10 motor. Tonlarca ağırlıktaki off-road dodge motor beygirini inanılmaz hafif karbonfiber bir arabaya koyuyorlar. (ki hala bu araba cidden legal olmalı mıydı tartışması var, araba kaza yapınca ölüm garantili.)
https://www.youtube.com/watch?v=2zq74zcSnPc
ŞU LİNKTEKİ VİDEO'YA BAK VE BU ARABA CİVİC DE (Type R bile bu seviyede değil, amacı da değil zaten)
Bir de bu listeye bak. Circuito do Estoril (F1 2024 test pisti) short-circuit config süreleri bunlar.
Şu forum harbi cahil cühela kaynıyor.
-
taklitler aslini yasatir. elbet bir gun diyelim hayirlisi genco
-
chevy suburban
birader bu ne şiddet bu ne celal? sence ciddi bir mesaj mı benim attığım?
-
-
yüksek ortalama, güçlü cv + 100k tution fee ile mümkün. burs aramıyorum, şart değil. bir yerlerimden sallamıyorum okuldaki hocalarla konuştum. he stanford, berkeley falan biraz hayal ama uc okulları, texas tech, boston vs. mümkün. örnekleri var.
ee'de 3.4 ile burslu kabul alma hedefinden daha gerçekçi zaten. mastera burs yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1508D13E -- 9 Şubat 2025; 0:39:10 >
Benzer içerikler
- avukat maaşları
- apotemi paragraf zor mu
- ea ilk 1000 netleri
- kendi kliniği olan diş hekimi ne kadar kazanır
- bursa dershane
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X