Şimdi Ara

Şehir Dışına Araba Bakmaya Gittim, Başıma Gelenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Niyet okumayı bırakın bi kenara. Su ortamdaa at izi it izine karışmış. Ne çıkarsa bahtiniza..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı çıkabilir fiyat kırıp satmaya da çalışabilirdi.olur böyle şeyler.

• haketmişsin ,zaten sıfırını 42 ye bırakıyorlarken maceraya ne gerek vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pislik yapacak adam senden benzin parası bile ister kardeşim.Adamın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum

• Anlattıklarınızdan kötü niyetli birisi gözükmüyor. Şahsen araba için ikinci ilanlara bakarken bırakın il dışını, avrupa yakasını bile kafadan eliyorum
  • Şu en kötü sıfır en iyi 2. elden iyidir kafasını bir türlü bırakamadınız, anlaşılan bırakmayacaksınızda. o zaman bu sözleri sarf edenler, yarın bi gün arabalarını kime satacak !
    Araç expertize girmeden önce araç sahibine ( söylediklerinizin dışında ) extra bir şeyler çıkarsa expertiz ücretine karışmam dersiniz. oda evet yada hayır der. almayı düşünende ona göre kararını tekrar gözden geçirir.
    Bu arada ister şahıs olsun ister galerici olsun. şehir dışından 2.el araç almaya gidilmez. siz gitmiş bunun bedelini ödemişsiniz. maceraya gerek yok. bulunduğunuz ilde temiz bişeyler illa ki denk gelir.
  • 19 yaşında ne hayat tecrübesi ama, duyanda 1000 tane insan tanımış, 1000 tane araç alım-satımı yapmış insan sarrafı, ticaret erbabı sanacak.

Otur soluklan yeğenim.

Karşıdaki adam dolandırmak istese neler yapardı neler, şanslıymışsınki iyi adama denk gelmişsin, ne adamlar var araçtaki bilinmeyen hasar eksperde ortaya çıkınca kavga gürültü çıkaran. Adam gayet iyi niyetli davranmış, karnınıda doyurmuş gelmişsin adamın arkasından atıp tutuyorsun, ayıp.

Daha yiyeceğin çok ekmek var güzel kardeşim.

senersongur denen şahısta "soyadından belliymiş" diyor. Kafaya bak kafaya soyadına göre insan tahlili yapıyor. Şu forum için sırf zarar adamsın şener, 9 senedir bu forumdayım senden gereksizini görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 14 Mayıs 2016; 12:38:20 >
  • Türkiye'de ençok otomobilin olduğu İstanbul'da araba mı kalmadıda kalktın Düzce'ye gittin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

19 yaşında ne hayat tecrübesi ama, duyanda 1000 tane insan tanımış, 1000 tane araç alım-satımı yapmış insan sarrafı, ticaret erbabı sanacak.

Otur soluklan yeğenim.

Karşıdaki adam dolandırmak istese neler yapardı neler, şanslıymışsınki iyi adama denk gelmişsin, ne adamlar var araçtaki bilinmeyen hasar eksperde ortaya çıkınca kavga gürültü çıkaran. Adam gayet iyi niyetli davranmış, karnınıda doyurmuş gelmişsin adamın arkasından atıp tutuyorsun, ayıp.

Daha yiyeceğin çok ekmek var güzel kardeşim.

yaştan, kebaptan vs ziyade adamın ekspertiz raporunu duydugunda tavırlarından niyetin barız bir şekilde belli olacagını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

İlani degistirmek icin para istiyor site 20 tl onun icin degistirmemistir yoksa ilana sokamiyorsun ucretsiz ilani adam yemek bile yedirmis

Açıklama kısmını istediğin zaman değiştirebilirsin birkaç saat içinde yeniden yayına giriyor. 1 ay önce sattığım arabanın ilanının açıklama kısmını birkaç kez değiştirdim. Sizin dediğiniz 20 lira ücret ilan tarihi güncellenmek istenirse alınıyor.

Yani araç sahibi istese değiştirebilir açıklamayı.
  • yani neymiş, iyi niyetli olmak da yaramıyor insanımıza, adam herşeyi ödemiş ama plakası ulu orta yazılıp adama dolandırıcı muamelesi yapılıyor, şimdi bu adam bu konuyu görse salağın tekiymişim der
  • ben izmirden ankaraya gittim araba almaya , ekspertize bile sokmadım, satıcı ankara emniyet müdürlüğünde çalışan çok beyefendi bir insandı ,, haa izmirde yokmuydu, vardı elbette ama 7-8 bin tl daha uygun fiyat için 700 km yapılır bence ,, o arabayı aldığıma o kadar memnunum ki anlatamam, demekki bu işler birazda şans işi
  • En çok dümen bu tür piyasa arabalarında dönüyor. İ20, linea, jetta, civic, corolla, polo, golf, fluence vs vs.

Bu tür araçları tercih edenler genelde piyasası için tercih eden, parası kıymetli tipler oluyor. Adamın parası kıymetli, 3 kuruş için yalana dolana sahtekarlığa da başvuruyor.

Bu tür araçları şirketler de çok tercih ediyor. Haliyle hasarlı çok araç oluyor. Elden ele gezdiriyorlar.

• Kimseye dolandırıcı ithamında bulunmadım. Mesajımı tekrar okumalısınız. İlanı nerenizle okuyorsunuz onu da anlamadım. Sadece ilan değişmemiş ve bu aracı almaya kalkan olursa kazadan bihaber gitmesin diye açtım konuyu. Dikkat ettiyseniz abimiz diye bahsediyorum, kavga dövüş olmadı güleryüzlü bir şekilde ayrıldık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

haketmişsin ,zaten sıfırını 42 ye bırakıyorlarken maceraya ne gerek vardı.

Araba metalik renk. Hesaba göre 43.500 Diyelim. 43.500 ile 36.500 arasında oldukça fark var. Çünkü telefonda 36.500 diye konuşmuştuk. 7 bin lira az değil.

Bu arada bugün aynı aracın 24.000 kmdeki kazasız boyasız metalik renkli halini buldum. 37.500e anlaştım, kapora verdim. Burnumuzun dibinde varmış, uzaklara gitmeye gerek yokmuş.
  •  Şehir Dışına Araba Bakmaya Gittim, Başıma Gelenler

Kusura bakma ama adam dolandırıcı, yazdığı mesaja bakarmısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dancing Bear

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

haketmişsin ,zaten sıfırını 42 ye bırakıyorlarken maceraya ne gerek vardı.

Araba metalik renk. Hesaba göre 43.500 Diyelim. 43.500 ile 36.500 arasında oldukça fark var. Çünkü telefonda 36.500 diye konuşmuştuk. 7 bin lira az değil.

Bu arada bugün aynı aracın 24.000 kmdeki kazasız boyasız metalik renkli halini buldum. 37.500e anlaştım, kapora verdim. Burnumuzun dibinde varmış, uzaklara gitmeye gerek yokmuş.

aynen öyle
    klasik bir araç değilse istanbul gibi büyükşehirden kalkıp başka ilden araba almaya gitmek gereksiz

• quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Şehir Dışına Araba Bakmaya Gittim, Başıma Gelenler

Kusura bakma ama adam dolandırıcı, yazdığı mesaja bakarmısın.

Ben niye kusura bakayım. Konuya peşin hükümde bulunma sakin ol genç yazan abilerimiz vardı. Onlar buyursun baksın. Ekspertizin bize söylediği kazada muhtemelen sol tarafın komplr gittiği ve kaputun sol çamurluğun tamponun değiştiği, sol kapının boyandığı ve sağ çamurluğun çekiçlendiği. Ben yineliyorum, kimseye dolandırıcılık ithamında bulunmadım. Hatta ekspertizi ödeyip yemek ısmarladığı için ters yapmadım, ama durum ortada. Kime güveneceğimizi şaşırdık

• Arkadaşlar konuyu tam olarak anlayamadım ama 81fc632 hyundai i20 mavi renk araç dün gece 12 saatlerinde evimin önünde terk edilmiş halde idi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celal3547

Arkadaşlar konuyu tam olarak anlayamadım ama 81fc632 hyundai i20 mavi renk araç dün gece 12 saatlerinde evimin önünde terk edilmiş halde idi.

Sahibi eyüp kurnaz isimli vatandaştı, gidip aracı gördük ekspertize gösterdik, beklenmeyen şeyler çıktı almadık. Eyüp abi gördüğüm kadarıyla baya tanınıyordu Düzce'de. Neden terkedilmiş araba bir şey mi olmuş?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.