< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 1 Aralık 2024; 23:25:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yolda Gelirken İnsanlar Sağdan Soldan Yemek Topluyordu
-
-
Para her zaman zeki insanlarda olmuyor, gerizekalı salaklarda da oluyor. Muz olayı buna bir örnektir. Cebinde parası gani, amma kafasında gram aklı olmayanları, bazen tüm dünyayı şaşırtan olaylarda başrollerde görüyoruz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 1 Aralık 2024; 23:21:57 > -
Para bana bir vursa ben neler yaparım neler. Lambo, ferrari değil asla gözümde olan tamam milyon dolarlarım olsa 1 tane dodge viper alırdım amerikada yaşasam :D orada daha ucuz. Onu da sırf stres atmak, gezmek birazda çocukluk hayallerimi yaşamak için yapardım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 1 Aralık 2024; 23:25:1 > -
doğa acımasız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olur mu kafeler tıklım tıklım, yollar araba dolu. En fakirinin 4 evi, 3 arabası, 1 traktörü, 1 at arabası var.
-
-
Geçen gün marketten alışveriş yaptım ve ödeme sonrası aldıklarımı poşete dolduruyordum. Arkamdaki kadının nakit üç yüz küsur lirası varmış ve aldıklarına sanırım 150 ila 200 lirası eksikti. nasıl teklif edebileceğimi düşünemedim ve ters bir tepki alabilirim diye "eksik miktarı ben ödeyeyim" diyemedim. Kasiyerle birlikte parasını sayıyorlardı. Kapıdan çıkıp gittim. Kadın yoksul görünümlüydü ve muhtemelen aldıklarının bazılarını kasada bırakmıştır.
İnsan böyle durumları görünce üzülüyor.
-
Çekmeköy'de çöpten yiyecek arayan çok insan var. çok üzücü.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Omg gecen firina gidiyordum yolda firindan gelen bir tanidik gördüm elinde ekmekler neyse iceri girdim bi teyze geldi askida ekmekleri toplayip aldı üzüldüm vs daha önce askıda ekmekleri gorduydum emme alan hic gormediydim
Olayi babama anlattim dedim ben de askida ekmek alcam falan
Babam ne dese beğenirsiniz
O gördüğüm tanıdık var ya durumu gayet iyi oglunun bir dönem lüks arabasi vardi modelini söylesem dudaginiz uçuklar bana inanmazsiniz gidip askida ekmekten o da aliyormus keza yine ramazan cadirlarina falan İslamla alakasi olmadığı halde daliyormus nerede ne kadar bedava sey varsa gidip alıyormuş yine bir baska tanidik daha var kocasinin taksisi var o da bununla ayni şeyleri yapıyormuş
Artik bu nedenlerden sadece lokal camimize yardim edeceğim dogrudan insanlara hicbir şey yapılmaz bu ülkede omg
2001 2005 arası İzmir de liseden bi arkadaş vardı. hem ateist hem de aileden zengin. aynı bölümü kazanıp İstanbul'a gittik. eleman İstanbul'da bırak ev kiralamayı, direk Üsküdar'dan kendine ev aldı. o kadar zengin ailesi.
bu eleman hergün aziz Mahmut hüdi hazretleri bin tarikatinin merkezine gidiyordu bedava yemek var diye. adam hem ateist hem zengin, ama bedava yemek için dini tarikate gidiyo.
Ateist iste hocam inanci olmayan adamdan ahlak dürüstlük beklemiyorum ben sorsan ahlak sovalyeligi yaparlar ama sonucta inancı 0 maneviyati 0 Tanrıya inanmayan onur gurur seref haysiyete inanır mı? İnansa da kendini kandırır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X