Şimdi Ara

Bazen Bela Geliyorum Diye Bağırır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Her sabah kullandığım gibi yukarıda krokisini çizdiğim yolu bu sabahta yine kullandım. Ana yolun birleştiği yerde trafik ışıkları var. Kırmızı yandığında trafik ışıklarına çok yakın olan tali yoldaki trafiğin karşılıklı akması için araçlar bir koridor oluşturur ve tali yol trafiği anayolu dikine geçer.

Ben de yine her zamanki gibi kırmızı yanmasını bekledim. Kırmızı yanınca tali yoldan burnumu ana yola çıkarınca soldaki kamyon durarak yol verdi. Yavaşça geçmeye başlamıştım ki nerden geldiğini anlayamadığım Peugeot 406 model araç rüzgar gibi arabamın burnunu sıyırıp ışıklarda durdu.
    Hemen durup tamponu kontrol ettim. Aracımda hiçbirşey yoktu sadece plaka köşesinden çıkmıştı. Elimle tekrar yerine oturttum.

Bu esnada diğer araç şoförü yanıma geldi. Ben ondaki hasarı görmediğim için hemen tutanak tutalım mı diye sordum.
    Diğer araç şoförü bunun üzerine bana atar yaparak "Dikkat etsene yol benimdi" dedi.
    Ben de "Kamyon bana yol verdi ve ben de geçmeye başladım" şeklinde cevap verdim.

Bu defa araç şoförü bana "Hem suçlusun hem güçlü" dedi.
    İçimden bela beni buldu diye düşünmeye başladım.

Bu sırada trafiği engellediğimiz için kornalar çalmaya başladı. Ben de karşılık vermeden araba bindim. Diğer araç şoförü de aracına döndü. Ama aklıma takılmıştı ben de hasar yoktu ama diğer araçta hasar olabilir tutanak tutmak isteyebilir diye...

Tam 1-2 metre gitmiştim ki sağımda ışıklarda duran diğer araca baktım, şoförle göz göze geldim ve durması için el hareketi çektim.
    Sağa çekip durdum ve araçtan inince diğer şoförün hızlı adımlarla yanıma geldi.
    Ben tekrar "Tutanak?" diye sordum ama o yine "Sen suçlusun dikkat etsene" diyerek atar yapmaya başladı.
    Sonra bana "İnsan bir özür diler !" dedi ben de daha fazla uğraşmamak için "Hadi geçmiş olsun..." deyip yoluma devam etti.

Adamın tavırları sanki kavga çıkarmak için bahane arar gibiydi ama ben sakinliğimi korudum. Belki benden beklediği karşılığı bulsa beni dövecekti.

• Alttan alarak çok iyi yapmışsınız hocam çoğu insan alttan almayı beceremez bu yüzden ufacık şeylerden bile kan dökülüyor.
  • Bu da boyle bi animdir iste.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin kalmanız iyi olmuş.Artık çoğu insanın hiçbir şeye tahammül kalmadı.
  • Merhaba.
    Bir arkadaş neden anayola çıktığımda sağa dönüp ışıkları kullanmadığımı sordu:

Mavi çizgiyle gösterdiğim benim her sabah izlediğim yol.
    Işıkları kullanamıyorum çünkü tali yol girişi ışıklara çok yakın ve aradan insanların zor geçebileceği kadar mesafe bırakan araçlar yeşili görür görmez tali yoldakine ışığa doğru manevra yapması için kolay kolay yol vermiyorlar. Kırmızının yanmasını bekleseniz bile ikinci yeşilde ancak yola çıkabiliyorsunuz.
    Hem ışıktan geçebilsem bile sola dönmek yoğun ve hızlı akan trafikten ötürü riskli. Üstelik bu şekilde yolu uzatıyorum.
    Çünkü çizdiğim mavi çizgiyi takip edersem hiç ışıkta beklemeden diğer ana yola çıkabiliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.