Şimdi Ara

Az önce trafikte başıma gelenler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Az önce kendi adıma çok üzüldüğüm bir olay yaşadım. Yabancısı olduğum bir muhitte bir kavşakta hatalı bir hareket yaptım. Kırmızı ışıkta beklerken bu hareketimden dolayı arkamdaki araçtan özür diledim. Kavşağı bilmediğim için uzaktan farklı gördüm ve tamamen istemsiz olarak yapmak zorunda kaldım. Bu sırada ışık yeşile dönünce yanımdan gelen araç içindeki kişi anneme ve bana ağıza alınmayacak sözler söyledi tam özür dileyecektim dumur oldum resmen.. Arka koltuğunda da bir bayan oturuyordu ona rağmen çok ağır küfürler etti bağıra bağıra..

Konuyu neden açtığımda gelince yaptığım hareket hatalı idi evet. Özür de diledim o kişiden de dilerdim elbette ama bu kadar ağır hakaret hakedecek birşey yapmadım. Sizden ricam ise lütfen trafikte biraz daha sağduyulu olalım..

Teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• köyden indim şehire olunca insanlar böyle oluyor

• Yaptığım harekete ben olsam bende kızardım ama anneme bana o kadar ağır küfürü hak edecek kadar bişey yapmadım.. Yazık çok yazık.. Gerçekten çok üzüldüm hayatımda kimse bana o şekilde küfür etmemişti..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hata her zaman olabilir ama onun küfretmesi insanlık dışı zaten boşver..bi gün birine daha söver öyle karşıdaki adam çıkarır verir mermiyi ağzına görür o zaman

• Verticall V kullanıcısına yanıt
    Sizin yaptiginiz herkesin basina gelebilecek birsey ki siz zaten hatanizi kabul edip ozur dileme erdemini gostermissiniz, ancak karsinizdaki it oglu it olunca iste boyle oluyor, sikmayin caninizi, it urur kervan yurur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam engin sabrınıza hayret ettim
    ben olsam takip edip bir şekilde durdururdum
    hemen ardından hiçbir şey söylemeden dalardım haydarla

• quote:

Orijinalden alıntı: victories

Sizin yaptiginiz herkesin basina gelebilecek birsey ki siz zaten hatanizi kabul edip ozur dileme erdemini gostermissiniz, ancak karsinizdaki it oglu it olunca iste boyle oluyor, sikmayin caninizi, it urur kervan yurur.
    onu bunu bilmem adam hatalıda olsa yanlışda yapsa yanında bir bayan eşi çoluğu cocugu varsa delikanlı adam laf etmez .

teke tek olur inersin ya dayak yersin ya dayak atarsın en fazla ama kadın olan yerde olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

onu bunu bilmem adam hatalıda olsa yanlışda yapsa yanında bir bayan eşi çoluğu cocugu varsa delikanlı adam laf etmez .

teke tek olur inersin ya dayak yersin ya dayak atarsın en fazla ama kadın olan yerde olmaz.

Alıntıları Göster
    arabayı takip edeydin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuri37781

arabayı takip edeydin.

Alıntıları Göster
    Yeni Türkiye'ye hoşgeldiniz.
  • Hocam dalıp ne yapalım.. Bu tip davranislari ancak eğitim ile çözebiliriz. Şu forumdan 2 kişinin bile yararına olsa benim için kardir.

Hata herkes yapabilir. Ki yaptığım şeyi bende tasvip etmiyorum. İnsan gibi konuşsaydı tam hazırlamıştım kendimi haklı oldukları için özür dilemeye.. Hiç beklemiyordum cidden.. Allah ıslah etsin..

• hocam bende bir kusur olabilir
    geçenlerde önümdeki kamyon yeşilde zamanında kalkmadı ve kırmızıya kaldık diye öalışan arabadan hışımla inip kamyonuncunun yanına geldim
    tam açık penceresinden dalacekken adam beni görür görmez kusura bakma abey deyince öfkem uçup gitti

• BatuKır B kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde sabırlı davranın biraz daha madem :) Sağduyulu olmamız çok önemli. Yoksa hiç umulmadık biri ya bize zarar verir yada o öfke anında biz karşıya zarar verebiliriz. İki durumda da olan hayatlarımıza olur.. Bu kadar ucuz olmamalı hiçbirşey :)

• Hata insana mahsus ve yapılabilir birşey önemli olan niyet, kötü niyetle yapılmadığı sürece affedilebilir olmalıdır fakat burada asıl affedilemez olan şey size bu saygısızlığı yapan kişinin davranışları. Muhtemelen sizi uysal veya çelimsiz gördü elinede birazcık koz geçince her istediği haltı yiyebileceğini zannetti. Birgün onu arabasından indirip karısının kızının yanında böğürte böğürte doğrarlar anlar ozaman bu yaptıklarını.

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

Hata insana mahsus ve yapılabilir birşey önemli olan niyet, kötü niyetle yapılmadığı sürece affedilebilir olmalıdır fakat burada asıl affedilemez olan şey size bu saygısızlığı yapan kişinin davranışları. Muhtemelen sizi uysal veya çelimsiz gördü elinede birazcık koz geçince her istediği haltı yiyebileceğini zannetti. Birgün onu arabasından indirip karısının kızının yanında böğürte böğürte doğrarlar anlar ozaman bu yaptıklarını.
    Bu şekilde insan sıfatına bürünmüş mahluklardan malesef ülkemizde bol miktarda mevcut sanki kendileri hiç hata yapmamış veya yapmıyor gibi davranan tipler bahsettiklerim Allah'a havale etmek en güzeli çünkü oturup konuşmayı tercih etseniz konuşamayacaksınız bir şeyler anlatmaya çalışsanız anlatamayacaksınız en iyisi hiç keyfinizi bile kaçırmasına izin vermeyin.

• Sizin yerinizde başkası olsaydı arabanın peşine takılırdı. Hiç yere küfür yemek en çok moralimi bozan şeydir , haftalarca aklımdan çıkmaz. Umarım o küfürün acısı çıkar bir yerinden , sizde bu kadr sağduyulu olmayın.

• Ben eğer hatalı bi sürücü görürsem en fazla korna yaparım karşıdaki hatasını anlasın diye. El kol küfür felan hiç gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

hocam bende bir kusur olabilir
    geçenlerde önümdeki kamyon yeşilde zamanında kalkmadı ve kırmızıya kaldık diye öalışan arabadan hışımla inip kamyonuncunun yanına geldim
    tam açık penceresinden dalacekken adam beni görür görmez kusura bakma abey deyince öfkem uçup gitti

Kırmızıya kaldınız diye sağa sola dalmak... İlginç.Dikkat edin hocam ilerde bu aşırı agresif tavırlarınız yüzünden başınıza bir olay gelebilir.Bizim ailede 4 kişi aktif olarak araç kullanıyor, birine dalmayı bırakın daha korna çalan olduğunu hatırlamıyorum.

• Malesef insanlarımız çok değişti. Her insan hata yapabilir ve bu hatadan zarar görmediği halde bu şekilde davranan insanlara yazıklar olsun.

• airarmada A kullanıcısına yanıt
    Niye hocam köydeki insanlar hayvani bi şekilde mi yaşıyor? Bence üslubunuz yanlış ''görgüsüzlük'' vb. bir kelime ile tabir etseniz daha doğru olurdu.

Ayrıca sizede geçmiş olsun hocam, maalesef böyle kendini bilmez insanlar olabiliyor. Ananın bacının ne demek olduğunu, kendisininde anası bacısı olduğunu unutan veya bilerek hakaret eden haysiyetsiz insanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgicarkadas -- 26 Nisan 2015; 17:15:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgicarkadas

Niye hocam köydeki insanlar hayvani bi şekilde mi yaşıyor? Bence üslubunuz yanlış ''görgüsüzlük'' vb. bir kelime ile tabir etseniz daha doğru olurdu.

Ayrıca sizede geçmiş olsun hocam, maalesef böyle kendini bilmez insanlar olabiliyor. Ananın bacının ne demek olduğunu, kendisininde anası bacısı olduğunu unutan veya bilerek hakaret eden haysiyetsiz insanlar.
    Geçenlerde şehir dışına yakın bir yolda kırmızı ışıkta önümde Linea vardı içinde 4 kişi. Arkalarında da ben. Işık yeşile döndü hareket etmediler klakson çaldım. İçeriden el kol hareketi yaptılar sonrada peşime takıldılar. Aracımın güç şansından dolayı gazladım ve kayboldular. İşim gereği silah taşıyorum. Ama Allah korusun haklıyken haksız duruma düşebilir insan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.