Şimdi Ara

trafiğe her çıktığımda taksicilerle kavga ediyorum ne olacak böyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ankara'da yaşıyorum ve okula araba ile gidiyorum. taksicilerle kavga etmekten bıktım. genellikle fiziksel kavgaya dönüşüyor, babam yaşında adamları dövmekten keyif almıyorum ama rahat durmuyorlar, küfürün bini bin para, ee genciz kanımıza dokunuyor. Dün de biri inip camımı yumrukladı adam elimde kalacaktı. bunun önüne nasıl geçebiliriz? arabadan inmeyip videoya çekip polise versem işe yarar mı yoksa dövmeye devam mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codix -- 4 Mart 2025; 21:12:29 >

• Hışımla sana doğru yürüyen o herife karşı gayet sakin ve yumuşak bir şekilde " kusura bakmayın beyfendi, hatalı olan, kusurlu olan benim. Özür dilerim".

Hayatında çok nadiren duymuş olduğu bu tür kelimeleri karşısında afallayacak ve şaşkınlığa uğrayacak olan taksi şoförü, o an ne yapacağını bilemeyecek. Sana saldırmasının, olası bir tartışma ve kavganın önüne ancak bu şekilde geçilebilir: haklı olan sen olsan bile, kusuru kendin yüklenip özür dilemek, bomba gibi ortamı güller bahçesine çevirir... İnanmıyorsanız deneyin...

Ayrıca her taksi şoförünü kör ve sağır biri olarak da düşünmek ve trafikte buna göre yol almak da işe yarayabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 4 Mart 2025; 21:19:55 >
  • Zor valla hocam. Muhatap olmayınca inip arabaya zarar vermeye çalışan tipler var geçende biri dayanamadı ezdi zaten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

hocam arabam premium sınıf bişi tek çizik atsa kırılmadık kemik bırakmam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.