Şimdi Ara

Az önce trafikte başıma gelenler.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçen sene kör nokta dolayısıyla sağımı zor gördüm ve yavaşça cıktım sağdan pejo mu saxo mu ne apaçi tam gaz geliyormuş neyse el ettim kusura bakma gibisinden bu şerefsiz beni takip ediyormuş megersem evimin yolunda aracını anayolda bırakıp aracımın peşinden koşa koşa geliyor aynada görüyorum ipini koparmış geliyor doğu kökenli vatandaş,bende ara sokaklardan yolumu buldum allah beni korumuş diyorum yoksa durumlar kötü olurdu.
  • Sosyal hayatta bir halta yaramayan insanlar direksiyon başına geçince en oldum delisi oluyorlar.

Hatayı fark ettiysen kendini kurtar karşındakini uyar geç git.
  • Her gün yüzlerce hata yaptığını bildiğimiz dört dörtlük olamayacağını kabul ettiğimiz insan denen yaratığın trafiğe gelince hatasız olması bekleniyor. Şunu unutmayalım ki trafikte bile bile tehlikeli hareket yapmak başka hata yapmak başka şeydir. İnsan ikisine de sinirlenir elbet ama taksirle yapılmış davranışa karşı edebi korumak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verticall V kullanıcısına yanıt
    Kötü söz sahibine aittir hocam boşverin

• Siz melek misiniz? Hayranlıkla okudum yazdıklarınızı kesinlikle bu karşınızdakinin insan olmaması ile alakalı bir durum ,şahsen benim karşımda olsaydınız size en küçük hakareti geçtim nasıl yardımcı olurum diye düşünürdüm,nerden biliyorsun dersen daha önce de sizin gibi iyi niyetli insanlara karşı aynı nezakette hareket ettiğimden biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köy yerinin biti, şehir yerinin iti bitmez...
  • sen sakin durmuşun bilader ben olsam agzını burnunu kırardım öyle küfür edecek vay yavrum
  • Bizim toplumumuzun ancak bir kısmı eğitilebilir bu esrarcı torbacı yankesici tayfa düzeltilemedikten sonra zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: arabasevdası

geçen sene kör nokta dolayısıyla sağımı zor gördüm ve yavaşça cıktım sağdan pejo mu saxo mu ne apaçi tam gaz geliyormuş neyse el ettim kusura bakma gibisinden bu şerefsiz beni takip ediyormuş megersem evimin yolunda aracını anayolda bırakıp aracımın peşinden koşa koşa geliyor aynada görüyorum ipini koparmış geliyor doğu kökenli vatandaş,bende ara sokaklardan yolumu buldum allah beni korumuş diyorum yoksa durumlar kötü olurdu.

Arabayı bırakıp koşmak nedir abi ya? Şaka gibi...
  • Özür dilemek üzereyken bu derece küfür yesem misli ile karşılık verirdim. Hiç kimse burada sağ duyu örnekleri vermesin boşuna.

Bugün Çekmeköy'den Ümraniye'ye gelirken otobanda Nevzat Demir'in orada en sağ şeritten ilerliyorum trafik ağır ağır akıyor. Sağ aynama bir ara baktım 300-400METRE geriden bir Focus geliyor emniyet şeridinden, virajın hemen dönüşünde de polis var. Tam polisi gördüğü anda önüme kırmaya çalıştı bende gaza abandım ve önüme almadım. Polisin kucağına düştü. Ben yoluma devam ettim ancak bu vatandaş 5 dakika sonra Ümraniye yol ayırımında yanıma yanaştı ve el kol hareketleri yaptı. Aynı şekilde oldukça sakin bir biçimde camımı indirdim ve camını indirmesini söyledim. Camı indirdiğinde sövdüm sövdüm sövdüm sonra da yoluma devam ettim.

Zaten plakamı okumaktan başka da yapacak bir şeyi yoktu.

Bazıları küfürü gerçekten hakediyor. Ve küfür hakedenlerin üzerinde çok güzel duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3,14159265358979323846264

quote:

Orijinalden alıntı: arabasevdası

geçen sene kör nokta dolayısıyla sağımı zor gördüm ve yavaşça cıktım sağdan pejo mu saxo mu ne apaçi tam gaz geliyormuş neyse el ettim kusura bakma gibisinden bu şerefsiz beni takip ediyormuş megersem evimin yolunda aracını anayolda bırakıp aracımın peşinden koşa koşa geliyor aynada görüyorum ipini koparmış geliyor doğu kökenli vatandaş,bende ara sokaklardan yolumu buldum allah beni korumuş diyorum yoksa durumlar kötü olurdu.

Arabayı bırakıp koşmak nedir abi ya? Şaka gibi...

adamın yaşamak için amacı yokki ölsede olur ama benim yasama sebeplerim var ailem var bastım gaza kaçtım

• Cevaplar için teşekkürler dostlar.. Takmamayı öğrendik bakalım çok ağrıma gitsede :)

Bu arada bazı sinirli arkadaşlar var arada onlara sesleniyorum lütfen biraz sakin olalım. Benimde kızdığım çok şey oluyor önüme kıran mi dersin dibimden geçen mi.. Hatta yaptığım hatayı başkası yapınca da kızıyorum :) Ama önemli olan sakin davranabilmek. Elhamdülillah şimdiye kadar bu şekilde bir davranışım olmadı trafikte inşallah bundan sonra da olmaz :)

Herkese teşekkürler :)

• Heyy yavrum bee forumun '' ben olacaktım ki orda hayatını söndürürdüm'' cüleri çıkmış yine er meydanına Kimisi takip etmiş önünü kesmiş, kimi odunla dövmüş, Allahtan kimse kafasına sıkmamış..Güzel ülkemin delikanlısı hiç bitmez..
  • Can topcu alert

• Bir de yaptığın hatayı söyle de onu da bilelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degobar -- 29 Nisan 2015; 8:39:54 >
  • En ahmak ve şerefsiz tipler,işde bu tipler. İnsan olan insan,bilir ki kimse,dört dörtlük değildir. Bugün sizin yaptığınız hatayı, yarın çok kesin bir şekilde söylüyorum ki aynısını veya benzerini o ahlaksız da yapacaktır. Temennimiz odur ki,hazmedemeyecek şekilde en ağır küfürler içinde patlar. Ayrıca ulan küfür etmenin de bir adabı vardı be. Madem böyle bir şey diyeceksin en azından şahısın kendi dairesinde kalan küfür etmek lazım. Tabi biz kesinlikle istenmeyerek olan hatalı sürüş ve kazalara karşı, böyle bir yaklaşımı doğru bulmuyor ve böyle pisliklerin en erken şekilde düzelmesini, olmadı adamına denk gelip düzmeyi,düzülmesini can-ı gönülden ziyadesiyle temenni ediyoruz.

Böyle bir konu açarak,bu hatayı dillendirmeniz ve bilgilendirme yapmanız çok taktire şayan bir durum olduğunu da beyan etmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kılıç_ -- 28 Nisan 2015; 18:12:31 >
  • Eskiden trafikte sağa sola çok bulaşırdım ben de. Hata yapana tepki gösterirdim. Ama artık insanlar bi değişik. Inip anında öldürebilecek kadar gözü dönebiliyor. Bana zararı olmadığı sürece pek sallamıyorum. Belindeki silahı delikanlılık sayıyor pek çoğu. Canımı sokakta bulmadım ben. Başıma birşey gelse arkamdan ağlayacak birsürü insan var. Onları da düşünerek daha sakin gidiyorum. Bana dokunan olursa dokunurum yalnızca.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.