Arkadaşlar herkes özgür kimseye karışamam ama beni sorarsanız yılbaşı için özel bir şey yapmam yılbaşının normal bir gün gibi geçiririm sadece yeni yıla girdiğimizde Allah'a yeni yıldada ölmedik ve hayattayız diye şükredip dua ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YILBAŞINI NORMAL BİR GÜN GİBİ GEÇİRİYORUM

-
-
Ne dememizi istiyorsun?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiç bir şey demeyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şimdi biri gelecek tepecikliye mini eteklilere bakıp azdığını söyleyecek. Tepeciklide bu lafın altında kalmayıp ne yapayım onlarda kapalı giyinsin beni azdırmasın diyecek
-
evet, sorun nedir
Al bakalım burdan yak😁
Konuyla alakası yok ki
Sorun yok
Yılbaşı demek koca bir yılın gitmiş olması demek, doğum günü de aynı şekilde. Bunları kutlayan insanları anlamakta zorlanıyorum.
-
Değişen şey sadece rakamlar. Madde ve enerji her daim değişiyor, insanoğlunun rakamlara anlam yükleyip bunu ticaret haline getirmesinden ibaret.Sen kutlama dersin, piyasa parayı götürür.
-
Kardeş aynen öyle mantık olarak yeni yıla girerken deliler gibi eğlenip sevinmek yerine koca bir yılın geçtiği için ve 1 sene daha yaşlandığımız için üzülmemiz lazım
Neye inandığını bilmiyorum ama madde ve enerji kelimeleri bana komik geliyor
Yılbaşı geldiğini farketmemişim.
Sayenizde hatırladım.
Yine de fark etmeyecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başlık yılbaşı olduğu için yazıyorum.herkesin inancı kendine kimseyi incitmek için söylemiyorum konuyu da çarpıtmak değil amacım; müslümanım deyip ecnebi bayramını kutlamanın onlara benzeme isteğini açıklar ve bu da çok sakıncalıdır. Yılbaşında hristiyanlarla yarışıyoruz kutlama(çam ağacı süsleme,eğlence,hediyeleşme vb.),alkol tüketimi ve milli piyangoda. Adamlar bile bize şaşıyor biz hristiyanız size ne oluyor der gibi ne garip... Bazı arkadaşlar normalde de alkol alıyoruz,şans oyunu oynuyoruz,şunu yapıyoruz diye söyleeyebilir.Diyeceğim oki yapmayın arkadaşlar etmeyin kalbinizi karartıp ahiretinizi tehlikeye atmayın... Sağlıcakla günahdan uzak kalmanız dileklerimle
Not: Haram olan şeyler islamda net bellidir. Bir bugün bilet alıyoruz,birbugün alkol alıcaz demek sadece kendini kandırmak olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle-1453 -- 30 Aralık 2021; 8:45:24 > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen kardeşim ben de sizin gibi düşünüyorum bizim müslüman olarak görevimiz ikaz etmek ve uyarmak, gerisine karışamayız
İnanmak? Bana ne kadar da uzak bir kelime.
Bence de kutlama ıvır zıvır saçma ama yılbaşını bahane edip arkadaşla akrabayla bir araya gelmek, eğlenmek güzel olabilir.
Şahsen yarının yılbaşı olduğunu bu sabah fark ettim.
Allah'ın varlığının sayısız dellileri ortadayken niye inanmıyorsunuz ?
Kardeş siz hangi dünyada yaşıyorsunuz çok ilginç, insan hangi tarihte olduğunu bilmez mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Yılbaşı geldiğini farketmemişim.
Sayenizde hatırladım. Yine de fark etmeyecek. |
Başlık yılbaşı olduğu için yazıyorum.herkesin inancı kendine kimseyi incitmek için söylemiyorum konuyu da çarpıtmak değil amacım; müslümanım deyip ecnebi bayramını kutlamanın onlara benzeme isteğini açıklar ve bu da çok sakıncalıdır. Yılbaşında hristiyanlarla yarışıyoruz kutlama(çam ağacı süsleme,eğlence,hediyeleşme vb.),alkol tüketimi ve milli piyangoda. Adamlar bile bize şaşıyor biz hristiyanız size ne oluyor der gibi ne garip... Bazı arkadaşlar normalde de alkol alıyoruz,şans oyunu oynuyoruz,şunu yapıyoruz diye söyleeyebilir.Diyeceğim oki yapmayın arkadaşlar etmeyin kalbinizi karartıp ahiretinizi tehlikeye atmayın... Sağlıcakla günahdan uzak kalmanız dileklerimle Not: Haram olan şeyler islamda net bellidir. Bir bugün bilet alıyoruz,birbugün alkol alıcaz demek sadece kendini kandırmak olur. |
Benzer içerikler
- harita dil yorumları
- dolgu acıtır mı
- kızla ne konuşulur
- doğalgaz kırmızı alev
- prof.dr murat turhan yorumlar
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X