Şimdi Ara

O kadar tipsizim ki beni görmek için 1 saat yol çeken kız 15 dakika sonra gitmişti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarımın tanıştırdığı bir kız vardı lise sona giderken. Sevgilisi olmuyormuş benimkilere yakınmış, ben de o sıralar yakınıyordum. İşte resmimi göstermişler olur demiş.
    Konuştuk bir süre bu kızla.
    Sonra ben internetten bulduğum başka bir kızla konuşuyordum onunla buluşma ayarlamaya çalışıyordum, arkadaş grubumuzdan biri gidip söylemiş kıza. Neden yaptın dedim. Kızın babası savcı başımı belaya sokma benim dedi. Bu malın da babası savcıydı. Aynı lojmanda kalıyorlardı zaten.
    İşte kız bir daha konuşmayalım falan yazdı. Aradan biraz zaman geçti bana kendisi yazdı tekrar. Bu sefer daha mesafeli yazışıyorduk.
    Ben çağırdım bunu bir gün, yalnızım gelsene dolaşırız sahilde dedim. Geldi yanıma. Yüz yüze ilk görüşmemizdi işte sarıldık. Sonra konuşmaya başladık 15 dk sonra benim babama hediye almam lazım dedi gitti.
    1 2 ay sonra o arkadaş grubundan bir kızla oturuyordum. Neden öyle yaptı bana dedim cevap vermedi kafasını aşağı eğdi. Tipim değil dedi dimi dedim. Evet dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bari akbıl parasını verseydın :D
  • O kadar tipsizim ki beni görmek için 1 saat yol çeken kız 15 dakika sonra gitmişti.
  • ''1 2 ay sonra o arkadaş grubundan bir kızla oturuyordum. Neden öyle yaptı bana dedim cevap vermedi kafasını aşağı eğdi. Tipim değil dedi dimi dedim. Evet dedi.''

Hocam kızma ama bunu gözümde canlandırınca istemsizce kahkaha attım, film sahnesi gibi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B78B1833E -- 29 Temmuz 2018; 12:15:20 >
  • 2018 yılında tipsiz erkek olmak ölümden beter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

2018 yılında tipsiz erkek olmak ölümden beter
    2014

Hocam sırf tipten dolayı yapmış dimi öyle. Mesela tipimi beğense napardı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B78B1833E

2014

Hocam sırf tipten dolayı yapmış dimi öyle. Mesela tipimi beğense napardı?

Alıntıları Göster
    Beğense gitmezdi , EĞER CİDDEN İŞİ OLSA DA

SENDEN ÖZÜR DİLERDİ , BAŞKA ZAMAN YENİDEN BULUŞALIM KUSURA BAKMA VS DERDİ . ASLA KESTİRİP ATMAZDI
  • Tek yol estetik cerrahi

• Loser Story

Ben olsaydım tipim değil dimi yerine başka bir cümle kullanırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

Loser Story

Ben olsaydım tipim değil dimi yerine başka bir cümle kullanırdım.
    Ne gibi? Zaten tipim değil dememiştir.

• hay tipinize başlayacam ha 10 konudan 9u tipsizim diyo ya gidin başka yerde ağlayın lan burda ağlayınca hayırseverin biri çıkıp size estetik yaptıracağını mı düşünüyorsunuz? Burda çirkinler birbirinize ağlıyorsunuz sokucam açacağınız konuya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebedi Dumura Uğratıcı

hay tipinize başlayacam ha 10 konudan 9u tipsizim diyo ya gidin başka yerde ağlayın lan burda ağlayınca hayırseverin biri çıkıp size estetik yaptıracağını mı düşünüyorsunuz? Burda çirkinler birbirinize ağlıyorsunuz sokucam açacağınız konuya
    Ne diyon lan tipitip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebedi Dumura Uğratıcı

hay tipinize başlayacam ha 10 konudan 9u tipsizim diyo ya gidin başka yerde ağlayın lan burda ağlayınca hayırseverin biri çıkıp size estetik yaptıracağını mı düşünüyorsunuz? Burda çirkinler birbirinize ağlıyorsunuz sokucam açacağınız konuya
    Hocam güzel fikir. Acaba estetik için bağış kampanyası düzenlesem yeterli parayı toplar mıyım.

• not al arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B78B1833E

Ne gibi? Zaten tipim değil dememiştir.

Alıntıları Göster
    Ben olsaydım ''iyi yapmış , ona yazdığım sıralarda diğer yazdığım 5 kızdan haberi yoktu yazık (piç gülüşü)'' diye söyleyip gidecektin. Sen ise kesin tipi değilimdir demişsin. Boşu boşuna kendini ezdirmişsin. Bir iş olmadıysa o işi düzeltmek yerine o işin olmamasını senin içinde olumlu bir habermiş gibi yorumlayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

Ben olsaydım ''iyi yapmış , ona yazdığım sıralarda diğer yazdığım 5 kızdan haberi yoktu yazık (piç gülüşü)'' diye söyleyip gidecektin. Sen ise kesin tipi değilimdir demişsin. Boşu boşuna kendini ezdirmişsin. Bir iş olmadıysa o işi düzeltmek yerine o işin olmamasını senin içinde olumlu bir habermiş gibi yorumlayacaksın.

Alıntıları Göster
    Ne gitmesi olm ya arkadaşı olan kızla buluşmuş konuşuyorduk.
    Zaten beni tanıyordu onu demem gereksiz olurdu baya.
    Aradan 2 sene geçmişti ben o sıralar senden hoşlanıyordum demişti. Şişmandı bu kız.

• Tipim değil dedi dimi dedim. Evet dedi.

Ya aga bunu niye bana sabah sabah yapıyorsun
  • İşte buna yakılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

İşte buna yakılır
    hocam ciddi mi yazdınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.