Şu anda 131 T ( Ümraniye - Taşdelen ) halk otobüsündeyim Alemdağ'da yaşayan annemlere gidiyorum inşallah 2022 yılına ailecek gireceğiz ama tabiki yeni yıla giriyoruz diye gereksiz heyacana kapılıp sevinip yeni yıla girdiğimiz için özel kutlama yapmayacağız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YILBAŞINI NORMAL BİR GÜN GİBİ GEÇİRİYORUM (3. sayfa)

-
-
Yılbaşı bileti aldın mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabiki almadım ne işim olur benim haram parayla, sen aldın mı ?
Hayır
İyi yapmışın sizi tebrik ederim
hocam gafelete düşüp Allah ın bir emirlerini alıp diğerlerini gözardı ederek zulmedenleri ne diye bu çerçevede örnek verme ihtiyacına giriyoruz ki.Herkes kendini kandırır.İslama uymak yerine islamı kendimize uydurmak derdine girmişiz.İslam bir bütündür .Belirttiğim gibi herkesin dini kendine ben kimseye kaba bir uslüpte birşey söylemedim.Sadece namaz kılıp sonra da dinimize ters düşen davranışlara yöneliyorsak kendimizi bir sorgulamamız özümüzü bulmamız gerektiğini belirttim.Namaz dinin direği ama kılmak günde 5 vakit farz asıl mesele kıldıktan sonra günahlardan uzak durma gayretimizle hayata yansıtabilmemizdir...
-
Christmas ile yeni yılı karıştırmayın. insanlar güzel bir baslangıç yapmak istiyor.
inancla ilgili verilen tavsiyeler de hiç cekilmiyor bu arada.
-
Yılbaşına gireyim dedik.
Yılbaşı bize girdi.
Zam. Zam .qm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X