Şimdi Ara

Sürekli Susuyorum Ve Tuvalete Gidiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık son 10 gündür sürekli susuyorum ve su içiyorum bu kadar içtiğim içinde günde en az 10 kere falan tuvalete gidiyorum bazen daha da fazla.Bazen yarım saat aralıklarla bazen ise 2-3 saat aralıklarla gittiğim oluyor.Gelip geçici bir sorun mudur yoksa bir doktora gitmeli miyim?

• Belki sicaktan dolayi olabilir su ihtiyacin, dolayisiyla da tuvalet ihtiyacin da artar. Ancak baktin sikinti yaratiyor ya da idrar rengin degisik vs bence bir bobrekler icin gorunmek isteyebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asabiyet var mı?
    İdrar rengin o kadar su içmene rağmen sarı mı?
    Tırnakların mora çalan renkte mi?
    Çok sık mı acıkıyorsun?

Bu şikayetlerin de 1-2'sini taşıyorsan şeker testi yaptır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @pelerinli yok hocam daha sıcak havalarda böyle bir sorun yoktu.Şimdi serinledi buralarda bu sorun yeni başladı.Acaba sık tuvalete gitmem böbreklerden dolayı falan mı diyorum çünkü ayaklarım soğuk 2-3 gündür falan ama ağız kuruluğu neden var o zaman?

@TriLi asabiyet yok normalim yani,idrar rengim 1 ay önceki kadar sarı değil daha çok beyazımsı ama tamda bembeyaz halde değil,tırnaklarımda bir fark göremedim,ben yaklaşık 12-13 yaşından beri sık acıkırım o yönden de pek bir fark ,daha çok acıkma gibi bir durum hissetmedim,günde 3öğün + arada abur cubur yaş 18 burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 4 Eylül 2016; 0:32:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

yaklaşık son 10 gündür sürekli susuyorum ve su içiyorum bu kadar içtiğim içinde günde en az 10 kere falan tuvalete gidiyorum bazen daha da fazla.Bazen yarım saat aralıklarla bazen ise 2-3 saat aralıklarla gittiğim oluyor.Gelip geçici bir sorun mudur yoksa bir doktora gitmeli miyim?

Yuuuuh be yaklaşık 1 aydır aynı şey bende de var günde 3 litreye yakın su içiyorum abarmıyorum. Ağız kuruluğu oluyor durmadan hatta gece uykum bölünüyor bu yüzden
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Ayaklarin usuyorsa kansizlik olabilir, teninde hafif beyazlama var mi, ozellikle yuzunde?

• Doktora gitmeni tavsiye ederim. Diyabet olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Ayaklarin usuyorsa kansizlik olabilir, teninde hafif beyazlama var mi, ozellikle yuzunde?

yok hocam normal,bir fark göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix5

Doktora gitmeni tavsiye ederim. Diyabet olabilir.

bizimkilere dedim de, daha bu yaşta ne diyabeti bişi yoktur merak etme bir kaç güne geçer dediler.Artık bir 5-6 gün daha duruma bakayım ona göre mecburi giderim artık.Tuvalete gitmekten ve su içmekten bıktım sürekli.
  • Psikojenik polidipsi , diyabetes insipidus olabilir, tahlil yaptırın belki hipofiz mr ı ister endokrin bölümünune gidin

• pelerinli kullanıcısına yanıt
    Valla simdi belki doktor arkadaslar vardir ama onlar da gormeden bir sey diyemez. Acikcasi benim de soyleyebilecegim kisitli. Bence sen randevu al git bir urologa, nasilsa Istanbul'daysan randevu bir haftadan once alinmiyor olmadi, baktin gecti iptal edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix5

Doktora gitmeni tavsiye ederim. Diyabet olabilir.

bizimkilere dedim de, daha bu yaşta ne diyabeti bişi yoktur merak etme bir kaç güne geçer dediler.Artık bir 5-6 gün daha duruma bakayım ona göre mecburi giderim artık.Tuvalete gitmekten ve su içmekten bıktım sürekli.

Yaşla bi alakasi yok. Kardesim 8 yaşında ve diyabeti var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.