Şimdi Ara

Aracıma sürtmüşler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar site içinde park halinde duran aracıma sürtmüşler Aracıma sürtmüşler 

Sizce bu hasar kaça patlar , kaskodan düşer mi

Aracıma sürtmüşler

Hasar olan kısımlar beyaz yerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 29 Ağustos 2023; 16:42:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok geçmiş olsun hocam Allahtan plastik kısım

Araç reno mu

• beyaz arabaya mavi bir araba surtmus gibi

• onder46 kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam . Yok araç reno değil

• OzzY® O kullanıcısına yanıt

Ben hiç bir araca surtmedim hocam . Ayrıca araç haftalardir otoparkta duruyor siteden biri sürtmüş

• Sanayiye git 50 gr rütüş boyası al kulak çöpüylen kendin rütuşla

• Geçmiş olsun hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabayı Sürttüm
    4 yıl önce açıldı
    Arabayı sürttüm
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Araç yarış mavisi renk Skoda sanıyorum

• Aynısı geçen haftalarda başıma geldi
    Siteden birisi çarpıp öylece gitmiş… işin garip tarafı benim aracım hb ufacık araba, en öne kadar dayanıyorum sedan olsam komple tamponu alacakmış demekki

Konu sahibi takipteyim, plastik aksam olunca pek araştırmadım belki bende yapmak isterim

Aracıma sürtmüşler

• Banada olmuştu tampona sürtmüş gitmiş biri.

• Bana da oldu site içinde. Arabanın ön tampon köşesinin boyasını baya almıştı.

Sonradan farkettim durumu.

Normalde umursamazdım ama sürten kişinin, senin arabana sürttüm diye beni bulmamasına uyuz olduğum için kameralardan tespitini yapıp buldum adamı.

Arabasının tramerinde hasar kaydı gözüksün diye kaza tutanağı tuttum . Birde arabanı ileri geri koymuşsun vs muhabbeti yaptı. Ki araba gayet nizami duruyordu..

Bir de tutanak tutmak için evine çağırıyor. Ya ben geleyim ya sen gel diyor Paşam. İnin aşağı arabanın başında tutarız tutanağı dedim .

Ha işleme koymadım tutanağı. Beyaz araba olduğu için Kendim boyadım geçtim. Kendi işleme koyduysa tramere işlemiştir.

İnsan bi özür diler.Hadi özür dilemedin kusura bakma der....

Tampon boyma için şu an 3 bin lira istiyorlar ortalama . Parayı ağaçta yetiştirmiyoruz. Arabayıda bedava vermediler.

Böyle sürtüp ses çıkartmayan tiplere ayar oluyorum.

• eloq kullanıcısına yanıt

Yahu hocam sen özür dileseydi diyorsun.Ben döviz bürosundan 1500 dolar bozdurdum.Sonradan farkettim ki adam 4000 tl bana fazladan para vermiş.İki üç defa dükkanına gittim bulamadım1 hafta sonra götürüp parayı verdim.Ne kadar verdiğini hatırlamadı bile.Bir teşekkür bile etmedi. İnsanlar tuhaf gerçekten.

• Site içinde otoparkta çok defa bana da oldu. Yaptırmadım çünkü sonu gelmiyordu. Lokal boya ile kasko mini onarımdan yaptırabilir belki ama AutoKing gibi yerlerde daha beter bir hale geleceği kesindir.

Bu arada aracının Renault olmamasına üzüldüm.

Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Ağustos 2023; 17:35:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç pert.kasko vardır umarım.

Şaka şaka celallenme hemen geçmiş olsun.benim teneke focus 3 e sürttüler yaptırmadım binmeye devam.

• ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt

Dürüstlükle bağdaştıramıyorum ben bu davranışı. İçerden kendiniz yaratıp inandığınız bişey vardır, nazar vs gibi. Babamdan biliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.