Bimcell sözünde durmuyor
Selam arkadaşlar
geçen ay 62₺ 20gb internet pakedini yapabilmek için 100₺ yükledim aynı zamanda 10gb hediye kazanacaktım, şehir dışında internet ihtiyacım olur diye. 100₺ den 10gb aldım ama 62₺ lik paket bi türlü olmadı hep hata verdi neyse diyip daha pahalıya 15gb yaptım geçti.
Bugün bimcell gene sms göndermiş 1 hafta 10gb 25₺ diye
iyi tamam yapayım dedim ama nafile… yapabilmek ne mümkün… bakiyem olmasına rağmen yetersiz bakiye diyor. Müşteri hizmetleri zaten olmuyorsa olmuyordur uzatma olan paketleri dene diyor…
aynı şey 2nci kez başıma gelince foruma konu açma gereği hissettim.
detaylar resimde:
evet arkadaşlar 20gün önce aldığım duster aracımda hafta başı ses tıkırtı gelmeye başladı sanki bi yerlerde vida oynuyor gibi bi ses...
1-2 gün devam etti her tarafa baktıysamda nerden geldiğini bulamadım... sonra geçti rahatladım, unuttum gitti
bugün aracı yıkamaya götürdüm ve yıkamacı abi delikten su girmesin diyince ne deliği dedim???
büyük ŞOOOK yaşadım
magandalar saolsun hatasız boyasız aracıma delik açmış...
--------
araçtan gelen vida sesi meğer kurşunmuş, tavan sacı delinmiş keçe delinmemiş orda gezip duruyormuş kurşun
--------
daha fazla ne desek boşa resimleri atayım:
Bayramınız Kutlu olsun yoldaşlar
Bir ramazanın daha sonuna geldik bayramınızı kutlar, sağlıklı ömür dilerim. B003
pejo 301 1.2motor hakkında bilgisi olan
selam arkadaşlar 190-220bin arası sedan arabalara bakıyorum en uygun olanı 2019 pejo 301 gibime geldi.
kullanan var mı? 1.2 motor beni üzer mi
araçtan çok bir beklentim yok. hali hazırda 1.3dizel fiorino kullanıyorum gayet memnunum ikinci araç olarak bunu almak istiyorum
pejo 1.2 kullananlardan yorum bekliyorum
bu arada alternatifi olan varsa duymak isterim bu fiyat aralığında
0850 0212 vb. Numaralardan sürekli taciz ediliyorum
Selam arkadaşlar an itibariyle bıkmış durumdayım. Sürekli olarak 0850 li 0212 li numaralardan aranıyorum.
Ya internet satıyor
Ya numaramı bilmem hangi hatta taşımak istiyor...
Bu aramayı yapanlar çok güzel bizimle dalga geçip, arama diyince inatla sürekli otomatik aratıyor
Ne olacak bu durum? Bu arayanlara ceza aldırma, bidaha aratmama şansımız var mı?
vatan indirimleri için YARDIM bekliyorum
selam arkadaşlar vatan da indirimler başlamış
fırsattan istifade pcyi güncellemek istiyorum ama bu işlerden pek anlamıyorum sizlerin yardımını bekliyorum
elimde olan sağlam bileşenler:
550w 80+ güç kaynağı
şimdilik idare edecek gtx 760 ekran kartı
------------------------------------------------
Intel Core i5 10400F işlemci almak istiyorum, hangi ram hangi anakartı seçmeliyim bilmiyorum ??
mesela : Kingston 8GB HyperX Fury Black DDR4 2666MHz CL16 1.2V PC Ram
ve
MSI H310M PRO-VDH PLUS Intel H310 Soket 1151 DDR4 2666 Anakart
alsam herhangi bi sorun yaşar mıyım?
ekler:
Kingston 240GB HyperX Fury 3D Serisi Sata 3.0
RAMPAGE FUSION 4x120mm RAINBOW FANLI USB3.0 MidT ATX GAMING KASA
------------------------------------------------
NOT: parçaları sadece VATAN dan alabilirim
GRUNDIG GWM 10401 A+++ yorum
selam arkadaşlar beko çamaşır makinem +7 sene oldu bazı sorunlar çıkarmaya başladı.
çamaşırları ıslak bırakma ve sıkmadayken yerinden çıkma gibi...
mediamrktte bu grundig makineyi gördüm ve satış temsilcisi epey övdü
yorumlara baktım genelde olumlu gibi ama ben genede forumda kullanan biri varsa net görüşünü almak isterim
grundig satış temsilcisinin dediği gibi arçelik ürünü mü? yani ufak tefek sorunlarda ucuz yollu parça temin edilebilir mi?
özellikle GRUNDIG GWM 10401 A+++ modelini kullanan varsa yorum bekliyorum
not: makine 10kg ve 2900tl
LG televizyon seçimi 43''
selam arkadaşlar yeni bir tv almak için bir kaç gündür bakınıyorum.
5000₺ kadar bütçe ayırdım
biraz bakınmayla LG marka almaya karar verdim ama bir sürü değişken var
net bir sonuça ulaşamadım sizden yardım bekliyorum
LG 43UN74006 43 4400₺
https://www.vatanbilgisayar.com/lg-43un7400-43-109-cm-4k-uhd-webos-smart-tv-dahili-uydu-alici.html
LG 43NANO796 43 4800₺
nano ile uhd arasında çok fark var mı? aradaki farka değer mi sizden öğrenmek isterim
ayrıca kafama takılan bi soruda: 4400e bu tvyi vatandan alsam kurulum için ek ücret isteyecekler mi?
not: tvyi ailem için alıyorum sadece ulusal kanalları izleyecekler önceki 32'' gibi +10sene kullanılsın istiyorum
Doğalgaz sobası hakkında bilgi
Selam arkadaşlar,
Evim müstakil
Duvarlar yalıtımlı ( strafor var 2cmlik üzeri boyalı )
Evimin üzeri düz dam yani çatı yok
Doğalgaz geçen kış ortalama 500-700 arası geldi
Isınsam zoruma gitmeyecek ama ısınamadan bu kadar vermek zoruma gidiyor
Arkada bir odam var orası çok soğuk oluyor, oraya doğalgaz sobası alsam maliyeti çok olur mu bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Sobalar 1300₺ civarı baktığım kadarıyla ama borusu döşemesi maliyeti ne olur? Aylık ne kadar yakar günde 3 saat yakmayı planlıyorum
Kanallarda Muteliyim
|
Meslek: Esnaf
herkes doğasının gereğini yapar. |
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 298
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 10.910 (Bu ay: 61)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 516 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic