selam arkadaşlar beko çamaşır makinem +7 sene oldu bazı sorunlar çıkarmaya başladı. çamaşırları ıslak bırakma ve sıkmadayken yerinden çıkma gibi... mediamrktte bu grundig makineyi gördüm ve satış temsilcisi epey övdü yorumlara baktım genelde olumlu gibi ama ben genede forumda kullanan biri varsa net görüşünü almak isterim grundig satış temsilcisinin dediği gibi arçelik ürünü mü? yani ufak tefek sorunlarda ucuz yollu parça temin edilebilir mi? özellikle GRUNDIG GWM 10401 A+++ modelini kullanan varsa yorum bekliyorum not: makine 10kg ve 2900tl |
GRUNDIG GWM 10401 A+++ yorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
geçen hafta almadık ürüne zam gelmiş
yeni fiyatı: 3300tl bakalım belki geri iner, dolar düşüyor nede olsa
-
aldınızmı nedir durum
fiyat aynı hala
-
Yok hocam almadım eski makine idare ediyorum net bi yorum bulamadım makine hakkında önümüzdeki ay alırsam kullanıp detaylı yorum yapmayı düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sitesi bile çalışmıyor
özelliklerini tam göremiyorum
bekonun arçeliğin yeni nesiline benziyor ama 1400 devir
benim makine gitti acil almam lazım bir makine
-
-
10120 modelini alacaktım baya aklım gitti geldi ama hoover aldım
ptesi gelecek bakalım
-
Hayırlı olsun servislerine dikkat edin müşteri odaklı çalışmıyorlar.
-
Teşekkürler
valla bu markayı 7 8 sene önce bi arkadaşıma almıştım onun isteğiyle ve hiç sıkıntısız kullanıyor
geçen senede başka bi arkadaşıma aldım diğer referansla oda hiç sıkıntısız kullanıyor
inşallah servisle işimiz olmazda sonucu görmeyiz :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- çamaşır makinesi kaç amper çeker
- arçelik çamaşır makinesi başlat düğmesi yanıp sönüyor
- samsung beyaz eşya yorumları
- çamaşır makinesi tahliye hortumu nasıl sökülür
- hotpoint ariston çamaşır makinesi kırmızı kilit işareti
- en iyi beyaz eşya markası
- en iyi bulaşık makinesi markası
- en iyi çamaşır makinesi
- roborock qrevo curv fiyatı
- en iyi kurutma makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X