Şimdi Ara

Arabama sprey boya yapmislar !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
12.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kasıt olacağını düşünmüyorum.kasıt olsa komple her yerine sıkardı ve tekmeler zarar vermeye çalışırdı.serseriden ziyade küçük çocuk işidir.araba orjinal değilse üzülmeye gerek yok.kasko varsa hiç üzülmeye gerek yok.
  • şerefsiz siler diye bir ürün çıkartmak lazım
  • bauhaus yapı marketten turtle wax refine & shine boya temizleme kili ve pasta alın.
    uygulamayı yaptığınızda o sonradan boyanan yer çıkar.

Arabama sprey boya yapmislar !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncrdbl

geçmiş olsun özgür23,

i30'dan sonra memnun musunuz yeni aracınızdan?

Tesekkurler sevgili dostum. Genel olarak aracimdan baya memnunum. i30'u aratan alanlar ic mekan genisligi, ferahlik, koltuklarinin rahatligi ve muzik sisteminin ses kalitesi. Bu ozellikler genelde uzun yolda yoruyor. Onun disinda gayet guzel. Zaten fazla uzun yol planlamiyordum onun icin sorun olmadi pek. Daha once yazdigim gibi kucuk bir aile icin uygun bir arac. Ama i30'un yeri bende hala baskadir, hala bir i30 gorunce arkasindan bakarim, kara oglumu ozlerim, esim de aynen :) . Parasini hangisi daha iyi hak ediyor diye sorarsan, BMW 1'e i30'a odeyecegimden 25bin TL fazla odedigimi dusunursen, tabii ki acik ara i30.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitesharky

Ya hadi hasmım yok demişsiniz, hangi hasta ruhlu insan, ne düşünceyle yapar bunu?! "Sprey boya aldım şu arabada deneyeyim bari muhaha"

Hocam ben Ingiltere'deyim, burada insanlar icince neler yapiyor sasarsin. Gecenlerde biri bizim binanin distan gecen dogalgaz borusuna tirmanmaya kalkmis koparmis. Hirsizlik icin tirmaniyor desen, tirmandigi yerde girilecek pencere yok. Bir de Halloween falan vardi, gencler kafalarinca eglence olsun diye sacma sapan seyler yapiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

kasıt olacağını düşünmüyorum.kasıt olsa komple her yerine sıkardı ve tekmeler zarar vermeye çalışırdı.serseriden ziyade küçük çocuk işidir.araba orjinal değilse üzülmeye gerek yok.kasko varsa hiç üzülmeye gerek yok.

Araba orjinal, daha 4000 KM'de, insan uzuluyor acikcasi, neyse ki cikti bir sorun kalmadi.
  • Sonra ülkemizde adam öldürmenin nasıl önüne geçilecek diye tartışalım bizde.
  • Geçmiş olsun dostum. Benim aracında kapısına japon yapıştırıcısı sıkmışlar. ş.sizler. Ne yazıkki ne yaptıysam çıkaramadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadık_57

Geçmiş olsun dostum. Benim aracında kapısına japon yapıştırıcısı sıkmışlar. ş.sizler. Ne yazıkki ne yaptıysam çıkaramadım.

Size de cok gecmis olsun hocam, japonun cikmamasina uzuldum, bu insanliktan nasibini almamis tiplere ne diyecegimi bilemiyorum artik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadık_57

Geçmiş olsun dostum. Benim aracında kapısına japon yapıştırıcısı sıkmışlar. ş.sizler. Ne yazıkki ne yaptıysam çıkaramadım.

Selülozik tiner ile çıkmıyor mu?
  • aynı olayı yaşamıştım geçmiş olsun
  • Arkadaslar sızınkı ıyı sırketımıze aıt olan kullandıgımız 2006 1.9 dızel pejomuzu mahalleden biri isim vermıyım evının onune koyuyoorum dıye arabam tabır yerınde ıse haşat etmıs kaportasında on sol kapı arkası tekme ıle göçertmiş ve ön camı kırmış sılecekleri koparmış lastikleri janta indirmiş sol tarafı komple kazımış derin hemde boyle ınsanlar yasıyoor dunyada evet ve ben yaptım dıyoor gece karanlığı saat 2:0 0am civarı 155 i aradım arabasında adam zaten beni bekliyoormuş ne dersınız böylesine 155' i aradım polisler yaklaşık heralde yanılmıyoorsam 15- 20 dakik. arasında gelıp alıp götürduler şahsı resmen sanki dağda yaşıyooruz 34 yaşındayım ilk defa böylee bırsey başıma geliyoor husumeet çıkıyoor durduuk yere anlamadım gitti zaten düşmanı uzaklarda sakın aramayın herzaman dibinizde bunu unutmayın hiç sakın arkadaşlar!!!!

• buraya park ettigim icin cezalandirildim yazabilirlerdi ustelik tavana kaputa filan ayip seyler de cizebilirlerdi bununla gecmis olsun ne diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 9 Haziran 2019; 18:42:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.