Şimdi Ara

Arabama sprey boya yapmislar !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
12.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba. Beyaz BMW 1'm var. Gecen gece serefsiz birileri aracimin arka tarafini gri renkte sprey boya ile boyamis, daha dogrusu 30-40 cm sIkmIs gecmis. Islak mendille falan baktim cikmiyor, tirnagimla hafif zorladim kalkacak gibi ama sert birseyle yapsam araba cizilecek. Acaba tinerle falan cikar mi, bunu yaparken aracin orijinal boyasina zarar verir mi?

EDIT:

Cok tesekkurler arkadaslar. Cevrede bir hasmim falan yok ama serseriden yana sikinti yok dunyada malum. Arabayi bir saat kadar once evin yakinindaki yikamaciya goturdum. Cila gibi birseyle (uzerinde liquid compound yaziyor, karamel renginde kivamli) sildi, 5-10 dk ugrasti eleman sagolsun ama cikti. Verdiginiz fikirler ve iyi dilekler icin tesekkurler.

Edit: Kullanilan urun bu.
    http://www.passionauto.co.uk/products/farecla-g3-advanced-liquid-compound-500ml700g.html?gshopping

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur23 -- 6 Kasım 2011; 19:15:30 >

• gazla silmeni tavsiye ederim çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

gazla silmeni tavsiye ederim çıkar
    Gaz veya tineri dene .

Allah bunu yapanlara koymaz umarım!!
  • Eger kaliteli boya ise isin zor ne tiner nede gaz çıkarmaz kazırsan belki çıkar önce tineri dene olmazsa bu tahta çubuk bul onunla yavas yavas dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

Gaz veya tineri dene .

Allah bunu yapanlara koymaz umarım!!

Alıntıları Göster
    Bence daha sonra pişman olmaman için yetkili birilerine danışmalısın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: power003

Bence daha sonra pişman olmaman için yetkili birilerine danışmalısın...

Alıntıları Göster
    Sizi çekemeyen çok civdansız bir hasmınız var anlaşılan.
  • Yanlış yere park etmediysen falan servet düşmanı çoktur, yaparlar.
    Sprey boyalar sentetik boyalardır, tinerle rahatlıkla çıkar ama selülozik tiner kullan ve bir de üstübü. Alttaki boya çıkana kadar sildikten sonra oto şampuanı ile o bölgeyi yıka, hiçbir şey kalmaz. Eğer tiner çıkartmazsa ki küçük bir olasılık bu; o zaman ince bir pasta iş görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

Yanlış yere park etmediysen falan servet düşmanı çoktur, yaparlar.
    Sprey boyalar sentetik boyalardır, tinerle rahatlıkla çıkar ama selülozik tiner kullan ve bir de üstübü. Alttaki boya çıkana kadar sildikten sonra oto şampuanı ile o bölgeyi yıka, hiçbir şey kalmaz. Eğer tiner çıkartmazsa ki küçük bir olasılık bu; o zaman ince bir pasta iş görür.
    Bunu yapan insan değil bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Ç.

Bunu yapan insan değil bence

Alıntıları Göster
    Mazot yada gaz yağı ile deneyin eğer tırnakla boya çıkacak gibiyse kesin çıkar. Tiner sakıncalı diye biliyorum! Bu işi yapanlar için ben genelde Allah sana da bunun gibi bir araba versin senin de başına aynısı gelsin inşallah diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccecy -- 6 Kasım 2011; 18:35:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccecy

Mazot yada gaz yağı ile deneyin eğer tırnakla boya çıkacak gibiyse kesin çıkar. Tiner sakıncalı diye biliyorum! Bu işi yapanlar için ben genelde Allah sana da bunun gibi bir araba versin senin de başına aynısı gelsin inşallah diyorum.

Alıntıları Göster
    Cok tesekkurler arkadaslar. Cevrede bir hasmim falan yok ama serseriden yana sikinti yok dunyada malum. Arabayi bir saat kadar once evin yakinindaki yikamaciya goturdum. Cila gibi birseyle (uzerinde liquid compound yaziyor, karamel renginde kivamli) sildi, 5-10 dk ugrasti eleman sagolsun ama cikti. Verdiginiz fikirler ve iyi dilekler icin tesekkurler.

http://www.passionauto.co.uk/products/farecla-g3-advanced-liquid-compound-500ml700g.html?gshopping

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur23 -- 6 Kasım 2011; 19:02:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur23

Alıntıları Göster
    Onu yapanların yedi sülalesini ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

Alıntıları Göster
    baktınız hiç bi şekilde çıkaramıyosunuz, çekin fotoğrafını o haliyle boyatın gitsin...
  • quote:

okşayacaksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: retro.

quote:

okşayacaksin

Alıntıları Göster
    Arabanın orjinal boyasıysa hiç düşünme bas tineri.
  • quote:

Sevicen
  • Gelde sövme .. Gecmis olsun bence kendin halletmeye çalışma profesyonel bi yerden destek alıp temizlemeye çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: North Korea

quote:

Sevicen

Alıntıları Göster
    Ya hadi hasmım yok demişsiniz, hangi hasta ruhlu insan, ne düşünceyle yapar bunu?! "Sprey boya aldım şu arabada deneyeyim bari muhaha"

• quote:

Orijinalden alıntı: Whitesharky

Ya hadi hasmım yok demişsiniz, hangi hasta ruhlu insan, ne düşünceyle yapar bunu?! "Sprey boya aldım şu arabada deneyeyim bari muhaha"

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun özgür23,

i30'dan sonra memnun musunuz yeni aracınızdan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncrdbl

geçmiş olsun özgür23,

i30'dan sonra memnun musunuz yeni aracınızdan?

Alıntıları Göster
    kansız çok etrafında güvenlık kamerası varsa görüntüleri inceleyın şerefsizleri görürsenız verın polise
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETTEL99

kansız çok etrafında güvenlık kamerası varsa görüntüleri inceleyın şerefsizleri görürsenız verın polise

Alıntıları Göster
    çekememezlikten yapılıyor bu.benimde ilk arabamın arkasına dokundurdumu vurdumu bilmem bagaj az içeri göçmüş ardından 2 ay geçmişti bildiğin hani kurşun kalemle çizer gibi sanatsal çalışma yapmış köpeğin teki tövbe estafurullah hatırlıyorum ağzıma neler geliyor.onuda borçlar yüzünden satmıştık birdaha sıfır araç almam zaten piyasa çoştu gidiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.