Şimdi Ara

Arabama vurup kaçmışlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar... Uzun zamandır konu açmıyordum kısmet böyle talihsiz bir olaya denk geldi. Az önce marketten çıkınca farkettim arka tamponun sağ alt tarafına vurmuşlar park ettiğim yerde vurmaları imkansız muhtemelen başka bir yerde oldu ama ben yeni farkettim. Sorum şu muhtemelen orası boyanacak ben bunu kaskodan mı yaptırayım kaskoyu bozdurmamak için cebimden mi yaptırayım, mini onarım olur mu bana bir akıl verin ya da başka ne tavsiye edersiniz şimdiden teşekkürler... Bu arada bi kere daha böyle vurmuşlardı sıcakta kendi kendine dışarı attı ama o göçük bu kadar derin değildi. Ya da hiç boyatmasam mı sadece göçüğü düzelttirip bıraksam mı ?
     Arabama vurup kaçmışlar.

• saç kurutma makinesi ile ısıtıp içerden çekiçleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sorun sadece Tamponda boyatmak sıkıntı olmaz malum plastik aksamlar ekspere girmiyor. Düzeltip boyatın temiz temiz binin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

saç kurutma makinesi ile ısıtıp içerden çekiçleyin

İçerden nasıl cekicleyecem ki tamponun sökülmesi lazım sanırım onun için.

• quote:

Orijinalden alıntı: diamondmonster

Hocam sorun sadece Tamponda boyatmak sıkıntı olmaz malum plastik aksamlar ekspere girmiyor. Düzeltip boyatın temiz temiz binin.

Hocam bu metalik boya olduğu için bildiğim kadarıyla lokal boya yapamıyorlar tamponun komple boyanması lazım o da pek aklıma yatmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceykıb

quote:

Orijinalden alıntı: diamondmonster

Hocam sorun sadece Tamponda boyatmak sıkıntı olmaz malum plastik aksamlar ekspere girmiyor. Düzeltip boyatın temiz temiz binin.

Hocam bu metalik boya olduğu için bildiğim kadarıyla lokal boya yapamıyorlar tamponun komple boyanması lazım o da pek aklıma yatmıyor.

Metalik boyanın Sıkıntını çok iyi bilirim onun yüzünden taş sekmesinden dolayı boyanın kalktığı yeri değil de kaputun tamamını boyatmak zorunda kaldım malum Ton ve renk farkı.

Ama sizin avantajınız parçanın Tampon olması. Komple boyalı olsa bile değerlendirme kapsamına girmiyor.

• Gecmis olsun.Kaskodan yaptirin.

Kasko delinmesin diye herkes cebinden yaptiriyor,kasko sirketleri koseyi donuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Gecmis olsun.Kaskodan yaptirin.

Kasko delinmesin diye herkes cebinden yaptiriyor,kasko sirketleri koseyi donuyor

Aynen katılıyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun..
  • Hocam doğru diyorsunuz da Yani tutupta 100-200 liralık masraf için kaskoyu deldirip seneye kaskoya 500 600 lira fazla ödeme yapmaya da gerek yok. Zaten fazla masraf çıkacak olaylarda kaskoyu kullanıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceykıb

Hocam doğru diyorsunuz da Yani tutupta 100-200 liralık masraf için kaskoyu deldirip seneye kaskoya 500 600 lira fazla ödeme yapmaya da gerek yok. Zaten fazla masraf çıkacak olaylarda kaskoyu kullanıyoruz.

Kesinlikle öyle, kasko bu tip ufak şeyledrde zarara uğramıyor aksine kasko tekrarlanınca kaybını karşılıyo...

• Hocam benzer tampon hasarı aurisimizde olmuştu. Autokingden mini onarım kapsamında yaptırdık. Kasko delinmesi sözkonusu olmadı.

• Hocam düzeltilir tamponda birşeyyok, bence boyatmak bile gereksiz görüntü rahatsız etmiyorsa, benim arabanın iki tarafıda çizik bu şekilde boyatsanızda çözümü yok ,acemiler sürtüp kaçıyor.

• Aynisi bagaj kapaginda basima geldi c4 te. Bagaj kapagina namussuzun biri yumruk mu tekme mi birsey atmis ve icine gocmustu. Arkasindan iterek düzelttik. Ancak boyada rezalet bir dalgalanma oldu. Sizde de o rampon duzelse bile dalgalanma olacak.

Kaskodan yaptirsaniz hem tramerde gozukecek ölücülere dert anlatmakla ugrasacaksınız hem de ekstradan fazla para òdeyeceksiniz.

En temizi cepten boyatmak. Maks 300 400 tutar serviste.

• Teşekkürler arkadaşlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.