Şimdi Ara

Arabama vurup kaçtılar, acil lütfen bir bakın. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
49.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mert1907

Yüzleştigimiz zaman, herhangi bir sorun çıkarmadan vurduğunu kabul ederse, ne gibi bir yol izlemeliyim?. Eğer kaskosu varsa kaskosunun mu karşılamasını bekleyeceğim yoksa sigortasının mı?. ve bildigim kadarıyla renault servisleri diğer kaportacılara göre daha pahalıya yapıyor, benim yaptırmasını istediğim bir yere mi gidecegiz?. K.bakmayın tamamiyle acemiyim bu konulara.

yüzleştirme olmaz. Neden bukadar iddaalı konustum hemen soyliyim.

Bir gun e-5 te giderken yanımdaki araçtaki adam bana cok sinirlenmiş sanırım camı açıp küfür etti...

bende sinirlendim önüne geçtim bostancı istikametinde yeni sahra shell istasyonunun orda sol şeritte bunu durdurdum. Tabi adamın arac duramayınca bana arkadan çarptı. Bende sinirlen indim dövmek için kapısını falan tekmeledim açmadı inmedi.

Neyse adamın tampon yerdeydi fiat linea araç. Baktım benim symbolde çizik yok. Bindim araca bastım gittim.

1 hafta sonra karakldan çagırdılar aracı sıkıstırmış vurmuşsunuz demişler. Karakola gittik araca baktılar aracımda bişey yok. Kusura bakmayın diyip geri gönderdiler bizi.

Bu yaşanmış bir olay. Kısaca adam eger aracını yaptırmadıysa anlaşılır. Eger yaptırdıysa işin zor. Bide şu var adamın aracında hiçbişey yoksa gene ispatlaman zor. İşi biraz hızlandıracaksın.

• geçmiş olsun, şahitler olduğu için sonuç alırsınız diye tahmin ediyorum ama mahkeme süreci olması can sıkıcı olacak tabi. mahkeme olursa hakim dosyayı adli tıp trafik ihtisas dairesine resmi görüş almak için gönderecektir. mobese de olsaydı daha garanti olurdu ama şahit olmasıda sizin sonuç almanızı oldukça kolaylaştırır. bence işin peşini bırakmayın sonuna kadar götürün
  • Perşembeden bu yana neredeyse 5 gün oldu, karakoldan ses seda yok gittim sormaya yine geçiştirdiler 1 mayısı geçelimde sonra bakalım diyorlar, nasıl bir sistem bu çözemedim bizim sorunlarımızı çözeceklerine karakolda polisler kendi aralarında tartışıyorlardı, ne yazikki perşembe akşamı antalya'ya gitmem gerekiyor inşallah o zamana kadar çağırırlar, yoksa ailemin ilgilenmesi gerekecek.
  • quote:

Perşembeden bu yana neredeyse 5 gün oldu, karakoldan ses seda yok gittim sormaya yine geçiştirdiler 1 mayısı geçelimde sonra bakalım diyorlar, nasıl bir sistem bu çözemedim bizim sorunlarımızı çözeceklerine karakolda polisler kendi aralarında tartışıyorlardı, ne yazikki perşembe akşamı antalya'ya gitmem gerekiyor inşallah o zamana kadar çağırırlar, yoksa ailemin ilgilenmesi gerekecek.

şaşırmamak gerek.

adaletin en yavaş işlediği ülkelerden biri ne yazık ki ülkemiz...
  • Arkadaşlar araca carpanı bulduk, çarptıgını kabul etti tum belgelerini aldim ve aracı reno servisine bıraktım exper gelip resim cekip belgeleri teslim almis, Renodaki arkadas işlem 2 haftayi bulur, trafikten onay geldikten sonra aracı tamir edecegiz dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar araca carpanı bulduk, çarptıgını kabul etti tum belgelerini aldim ve aracı reno servisine bıraktım exper gelip resim cekip belgeleri teslim almis, Renodaki arkadas işlem 2 haftayi bulur, trafikten onay geldikten sonra aracı tamir edecegiz dedi.

niye kaçtığını söylemedi mi. alkollü mü ehliyeti mi yetersizdi. yaşı mı küçüktü. koca kaza eminim kendisinde de hasar vardır
  • niye kaçarsın ki anlamam, sanki para cebinden çıkacak,

madem durumun illegal kaçman gerekiyor, o zaman telefon bırak cama seni arasınlar ve evrakı ver olsun bitsin...

yazıktır, yoldan toplanan parayla alınmıyor bu araçlar....
  • Trafikte cana ve mala kastederek çarpışan araba misali gidenlere beddua ediyorum Allah belasını versin diye.inşallah tutuyordur.
  • 2007 de ankarada fatih eryaman arasında 5 şeritli yolda en solun bir sağ şeridinde kamyon yandan sürttü kaçtı. yani o yolda koca kamyon en sol seritteydi. ben en solun bir yanında. arabayla spin attım. bereket diğer arabalar durdu da kaza olmadı. adam arkasına bile bakmadan kaçtı. plakasını alamadık. yanımda kimse yoktu çünkü. ben arabayı 2 metrelik yere düşürmemek gayretindeydim. bu mobeseler gerçekten yararlı. artık önemli tüm kavsaklarda var ankarada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankarametinerr -- 8 Mayıs 2012; 10:34:25 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.