Şimdi Ara

ARABAMI ALDIM TOYOTA YARIS 1.0 LIFE 37 BIN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
5.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayirli olsun. Mesaj basliginda fun yazili ama sanirim life. Yeni kasa mi aldin. Donanim ozellikleri nelerdir. Yokus kalkis destegi var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun..

• 2. Elin uçuk fiyatlarina tepki olarak toyota yaris iyi tercih. İyi günlerde kullanin.

• Güle güle kullanın arabanızı. Gayet güzel, güvenlik donanımı açısından da gayet tatminkar, diğer donanımlar açısından da gayet yeterli bir araba aldınız. Toyota web sitesibde FUN donanım yazıyor. İsteyen bakabilir. Bazı can canlı oyuncakları yok belki ama ESP, ABS, 7 hava yastığı gibi temel güvenlik donanımları mevcut.

1.0 motora laf edenler olası bir hız konusunda genelde "ben 70'i geçmem, ben 110'u geçmem, ben 120'yi geçmem" derler genelde ama böyle bir konu da 1.0 ile dalga geçip sanki v8, 5.0 motor araba kullanıyorlarmış gibi burun kıvırırlar. Gitmeyen araba yoktur. Bir önce ki arabam 2005 model 1.4 / 8V - 75 HP'lik Symbol arabam ile son 7 yıldır Bodruma giderken o Sabuncubeli rampasını 3. ve 4. vites ile sol şeritten klima kapalı ve 4 kişi + bagaj ile sorunsuz çıktım. Gider, korkmayın.
  • Bilmediğimden soruyorum beyler 1.0 zaten performanssiz bir motor birde bu motora lpg takmaktan bahsedilmiş çok etkilemez mi araci ?

• Forumda bir lpg hastalığı var bisiklete bile önerir bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Bilmediğimden soruyorum beyler 1.0 zaten performanssiz bir motor birde bu motora lpg takmaktan bahsedilmiş çok etkilemez mi araci ?

Hocam kucuk motor zaten gitmiyor. 1.6 atmosferikten buna gecerseniz eskiden sehir icinde 80-90 ile gittiginiz yerlerde farkinda olmadan 60-70 ile gitmeye baslayacaksiniz. Eskiden basip yandaki araci gecerek manevra yaparken, artik frene basip arkasina gececeksiniz. Hem guvenli, hem huzurlu, hem cevreci, hem ekonomik:) LPG takinca performans 50kglik kit agirliginin etkisi kadar dusecek. Benzindeyken de zaten gitmiyor, lpg taktirin gitsin:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba Life arkadaslar Fun diye yanlislikla yazdim :).

• hayırlısı olsun bence bu 2. el olayı tamamen sıfır araç satamayan üreticlileirn bir senaryo ve strateji ile fiyatları şişirme saçmalaığı, ama işe yarıyor 2 el arabalara bakıyorum aylarca bekliyor, sıfır araç satışları nerdeyse geçen seneyi yakalamış durumda , sahibinden coma bakıp 10 bine aldığı araa 1 senede 15 bin isteyenler var istemeye devam etsinler. en kötü 35 bin liraya sıfır opel corsa alırım binerim.
  • Hayırlı olsun hocam . Güle güle kullanın . Uzun ömürlü tam bir şehir içi aracı
  • Hayırlı olsun

• Hayırlı olsun hocam da performans konusunda baya çıldıracaksın 0-100 zaten feci.Bir de lpg diyorsun lpgli 4 kişi olsa bagajda birşeyler olsa bu araba yokuşlarda bile perişan olur.Bırak performansı vites düşüp bağırta bağırta gidersin o zamanda ekonomiden yersin.
  • Şehiriçi için ideal bir araç, uzun yolda perfonmans beklemezseniz istediğiniz yere götürür, şehiriçi kullanım yoğunlukta ise yakıt konusunda lpg düşünülebilir. Hayırlı olsun.

• Trafikte ilerlerken bakıyorum çoğu araçta tek kişi var.
    Şehirlerarası genelde tek yada iki kişi var.
    Avrupada araştırma yapmışlar bir araca ortalama 1.3 kişi biniyormuş.

Ayda yılda araca dört kişi binersiniz. Ondada yokuşlu bir yerde yaşamıyorsanız ayda yılda bir yokuş gelir. Onda da klimanız açıksa bir dügmeye basıp klimayı kapayacak kadar zekanız vardır.

Küçük motorlu araçların gerçekte ekonomik olmadığını söyleyenlere birşey diyemem. Çünkü küçük motorlu araçları ekonomik kullanabilmek ustalık ister. Ancak 4 kişi, yokuş, klima kombinasyonunu bir araya getirerek araç kötülemek... Sanki aynı şekilde 1.6 benzinli araçlar hiç zorlanmayacak. Sanki hiç vites küçültmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 14 Aralık 2014; 17:28:14 >
  • Yarisin içi dışı mükemmeli bir otomobil. Çok da sağlamdır. Yürüyeni 700bin km gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: newerdais

Yarisin içi dışı mükemmeli bir otomobil. Çok da sağlamdır. Yürüyeni 700bin km gider.

Yuruyeni 700.000 gitmek? Yuruyenle kaportayi karistirmaya baslamisim sanirim. Dinleneyim biraz.

• kazasız belasız iyi günlerde kullanın, hayırlı olsun
  • Dinlen dinlen

• Biz Turkler kadar ilginc millet var midir bilmiyorum.

Arabami 1.5 yil once aldim, Cruze Sport Sedan.

Arac icinde en fazla 2 kisi oluyoruz oda gun icinde aracin aktif oldugunun en fazla %30 u kadar. Onun disinda arac icinde sadece ben oluyorum.

Bagaj ihtiyaci arada sirada oluyor, onda da 280 litrelik bagaj bile yetiyordu ekstralar haric.

Sehirlerarasi bu arabayla 1 kez ciktim.

Simdi dusunuyorum da ben neden bu kadar kocaman araba kullaniyorum anlam veremiyorum kendime. Park yeri sorunu var, sehirici 8.5-9.2 L. arasi geziyorum, gereksiz yere hacim tasiyip para veriyorum.

Alirkende dedigim gibi " gelecek gunler ne gosterir bilinmez " mantiginda olmasaydim gidip hemen bunu satip bir tane Yaris alirdim.

Aracinizi gule gule kullanin. Allah kaza vermesin.

• hocam bugun inceledim araci, surus pozisyonu bana biraz yuksek geldi(koltuk en alt seviyedeyken bile) ama bu biraz aliskanlikla alakali tabi. ben yarisi sevdim, tasarimida eski kasaya gore daha iyi olmus, kisacasi hayirli olsun. bizde auris 1.33 life alacagiz galiba(45bin tl), darisi basimiza insallah

Ekleme: Ben bu konuya daha önceden de mesaj atmışım, unutkanlığın gözü kör olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmg02 -- 14 Aralık 2014; 22:48:14 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.