Şimdi Ara

ARABAMI ALDIM TOYOTA YARIS 1.0 LIFE 37 BIN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
5.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlısı olsun hocam. Bu fiyata sıfır araba var mı yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

Evet arkadaslar 2.elden arabara gina gelmisti artik bugun butun bayileri dolastim sonunda toyota yaris 1.0 Life Aldim
    Ic hacmi cok genisti hosuma gitti aldim bende :)

25 Bin Pesin. Kalan 12 Binide vade farksiz 6 Taksit yaptikar karta .Araba fiyatina gore dolu bir araba i20 Alacakdim ama 2 hava yastigi 2 hoparlor canimi sikti :)

38.900 Den dusurdum Darisi alamayan arkadaslarin basins. 6 Hava yastigi 6 Hoparlor abs esp dolu bi arac :)
    http://www.arabalar.gen.tr/toyota-yaris-1-0-life-i3016.html

Arabayı galiba teslim almadınız daha. Bir de ne renk aldınız?

• 37 BİN TL ???

YARİS ???

1.0 ????

Merak ettiğim tek bir şey var alınmış alınmıştır yanlış anlamayın hayırlı olsun kazasız belasız binin AMA o parayı verirken hiç mi ACABA diye düşünmediniz hiçmi Eliniz titremedi ?

Valla helal olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbo_Şevket

Küçük arabanin zevki de ayri olur. Mesela bu arabaya agzina kadar yük ve yolcu dolduracaksin, klimayi da açacaksin, sonra zigana geçidini eski yoldan çıkmaya çalisacaksin. Zorlanacak, ter atacaksin, gitmedigi yerde vistes küçültüp bagirtacaksin, sellektör yiyeceksin, işte o zaman tadi çıkar.

Hayirli olsin bu arada.

kral çıplak demişsin ama doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airfield

quote:

Orijinalden alıntı: Turbo_Şevket

Küçük arabanin zevki de ayri olur. Mesela bu arabaya agzina kadar yük ve yolcu dolduracaksin, klimayi da açacaksin, sonra zigana geçidini eski yoldan çıkmaya çalisacaksin. Zorlanacak, ter atacaksin, gitmedigi yerde vistes küçültüp bagirtacaksin, sellektör yiyeceksin, işte o zaman tadi çıkar.

Hayirli olsin bu arada.

kral çıplak demişsin ama doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar.

ne alakası var! forumun yeni "trend"i herkese leon mazda tavsiye etmek yerine D sınıfı araba tavsiye etmek oldu. Senin dogrun tek dogru degil herkesin kendi dogrusu var. adam cogunlukla sehirici kullanacaksa, ne yapsin buyuk hacimli, buyuk arabayi. 4 sene yaris kullandim simdi corolla kullaniyorum. Her gun 5 km kucucuk bir yerde git gel yapıyorum. Kırk yılda bayramda seyranda memlekete gidiyorum. Yaris olsa ne olur corolla olsa ne olur mercedes olsa ne olur. Sanki adamın hayatı sehirlerarası yollarda geciyor.
    Bu başlıktaki yorumları hayretler icinde okuyorum!

• 1.0 motora o kadar donanım fazla

Araban hayırlı olsun güle güle kullan.
  • Hayırlı olsun herkesin araçtan beklentisi farklıdır tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: airfield

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcroses -- 16 Aralık 2014; 7:40:55 >
  • bende 2. el bakıyordum fiyatların uçtuğunu görünce dedim 10-15 daha veriri 0 alırım kafamda rahat olur. 1.33 fun special otomatik aldım bende cam tavan. gaeyt memnunum şimdilik. size de hayırlı olsun. kazasız belasız kullanın inşallah.
  • hayırlu olsun allah kazasız binmeyi nasip etsin nazardan korusun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.