Şimdi Ara

ARABAMI BİLGİSAYARA BAĞLAYABİLİRMİYİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aslında yetkili servisinde işe girecen 1 ayda bütün ıncığını cıncığını kavrayıp, basacan istifayı
  • benim ustada laptop var obd felan da var heralde kaç kere telefon geldi abi yolda kaldık bilmem ne diye . yarın sorayım.bende merak ettim. sanırım sadece diagnosis (yani ne arızası var onu tesbit ediyo) aracin ayarlari ile oynayabiliyomu onu bilmiyom.
  • Oncelikle otomobildeki arabirimin ne oldugunu ogrenmek lazim dun biraz arastirdim aldl obd obd-2 gibi arabirimler var. Ucretsiz ve parali bir suru yazilim var internette. Onemli olan otomobil arabirimi-seri port veya usb donusturucusu.Yurtdisinda 30-40 dolarli fiyatlara satilan arabirim donusturuculer var ama burada bulunur mu bilmiyorum.
  • öncelikle bir diagnos kablosuna ihtiyacın var, daha sonrada windows tabanlı bi programa. laptop çok önemli değil seri portu olsun yeter çünkü genelde seri porttan bağlantı yapılıyor. Hatta türkiyenin en büyük otomobil fabrikalarından birinde ( isim vermeyim) kullanılan laptoplari görseniz hallerine acırsınız:) kullanılan programa bağlı olarak custemer service expert modülleri olabiliyor. eger program izniniz varsa ecu deki herşeyi değiştirebilirsiniz (daha az yaksın, daha fazla güç...) çok zevkli bir iş oyna dur .
  • Arkadaşlar tüm bilgiler için teşekkürler biraz daha detaylı bilgilere ihtiyacım var araştırıyorum eğer halledebilirsem burada nasıl yaptığımı yazarım.
    Bu arada aracım 97 Opel 2000 motor CD.
  • PROgramları çok pahalı
  • http://www.dtafast.co.uk/S_60_PRO.htm

Bu işte en profesyenel Alet yukarıda linki olan dalga
    Aklınıza gelmeyecek ayarları yapıorsunuz
    Bizde Aracı TurboCharger a dönüştürdüğümüz için Almak zorunda kaldık 1 ayda geldi Engiltereden deyyus alet
    LAptopla ayarladığımız 10 adet ayrı Dosyayı kafana göre seçebiliorsun
    Drag mode
    Rooling mode
    İstersen 0.5 bar ile Combo gibi kullan
    İstersen 2.2 barlarda Diablo Kowala İstediğin gibi Hard Ve soft olarak kullanabiliorsun
    Yolun sonu

• Hata kodlarını okumanız ve silmeniz için ayrıca PC ye ihtiyacınız olmayabilir.

Buradaki cihaz OBD II ve EOBD uyumlu Avrupa (2001 sonrası benzinli 2004 sonrası dizel), Amerikan (1996 sonrası) ve Japon (Birçoğu) grubu araçlarının çoğunda uyumludur.
    (Ford, Opel, Toyota, Honda, Nissan).

Ford İçin Bilgi :www.fordodb.com
  • bende gerekli cdler var.opel servisinde kullandıları program.fakat bu programları çalıştırmak için laptop unu araca bağlaman lazım ve bağlantı kablosu yapman yada bulman gerekli.bağlantı kablosunu bulmak sorun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.