Şimdi Ara

ARABAMI BİLGİSAYARA BAĞLAYABİLİRMİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Opel Vektra aracım var ve bunu notebook uma bağlayıp test etmek istiyorum bunun için neler gerekli bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsun .

Teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: erselozkan

Arkadaşlar Opel Vektra aracım var ve bunu notebook uma bağlayıp test etmek istiyorum bunun için neler gerekli bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsun .

Teşekkürler...

Windows mu yükleyecen ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ihg70

quote:

Arkadaşlar Opel Vektra aracım var ve bunu notebook uma bağlayıp test etmek istiyorum bunun için neler gerekli bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsun .

Teşekkürler...

Windows mu yükleyecen ?

Yok Vista yükleyecem .

Cidden söylüyorum arkadaşlar servislerde aracı bilgisayara bağlayıp neyi var neyi yok çıkarıyorlar acaba bunu kendimiz yapamazmıyız hangi programlar gerekli ve nasıl bir kablo lazım? Mutlaka bilen vardır.

• dostum need for speed yeni versiyon yükle. modifiyeden hıza kadar hepsi yüklenmiş olur. dostum oradaki bilgisayarlar senin notebookların gibi değilki.Onu gidip servise soracaksın bu bilgisayarı nereden aldınız kaçaaldınız.
  • Anladığım kadarıyla istediğin notebook'u otomobilin ile OBDII bağlantısını yapıp, otomobilin beynindeki verilere ulaşmak. (anlık veriler veya kayıt edilmiş veriler)

www.mp3car.com
    w w w . m p 3 c a r . c o m

bu sitenin forumlarından bu konu ile ilgili bilgiler bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal974 -- 3 Kasım 2006; 11:04:22 >
  • Nissan Skyline sahibi olsaydınız araçla birlikte verilen yazılım CD'sindeki programı bilgisayarınıza kurup, USB portundan her türlü veriyi alabilirdiniz... Ama Skyline dışındaki araçlarda standart olarak böyle bir özellik sunulduğunu hiç sanmıyorum.

3. parti çözümler mevcut olabilir.
  • oyle bise yaparsan haber et bende baGliyim pc ye canim sıkılıyoo soyle pes5 yukleyip oynamak lazim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayara Bağlayamadım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geyik üstüne geyik.adam gibi yanıt veren 2-3 kişi...

Türk milletinin hastalığı bu.Çok laf az iş...

Skor yapan yok.Aynı futbol takımlarımız gibi.Kale önünde FOSSS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naten -- 3 Kasım 2006; 12:01:07 >
  • Bosch un öyle bi sistemi var, ama benim bildiğim kadarıyla fiyatı yaklaşık olarak 4 milyar civarında. Orada OBD konnektörü, bir adet arayüz kutusu ve yazılım var. Kutuyu kopyalayabilirsen yazılımı da crackleyebilirsen olmayacak iş değil.
    quote:

Orjinalden alıntı: naten

geyik üstüne geyik.adam gibi yanıt veren 2-3 kişi...

• quote:

Siz de çok güzel top çevirmişsiniz.

Her konuda öldürücü ve iş bitirici bilgi vermek zor iştir, ancak abartılı olmamak kaydıyla isteyen istediğini söyler. En nihayetinde burası bir forumdur.
  • quote:

Sen de tribünlere oynuyorsun
  • quote:

Seninki de arkadaşın sorusuna yanıt veren bir cevap olmamış.
    geyikten şikayet eden geyik bir cevap olmuş.
  • quote:

Teşekkürler...

bağlantı kablosunu hallettin diyelim, bağlantı programını bulman lazım ki bunu bulman bence çok zor.

adamlar kolay kolay vermezler o programları piyasaya.

ama underground sitelerde bulabilirsin, eğer birilerinin eline geçmişse.

bağladıktan sonra da yapabileceğin şeyler arasında en büyük ihtimali olan şey aracı işlemez hale getirmen olacaktır.

ama zevkli olurdu ayarlarını kurcalayabilmek
  • Araç içine bilgisayar monte edip OBD-II üzerinden bağlantı yapmayı başarabilirsen internetten bulabileceğin programlarla bilgisayar monitorunde aşağıdaki gibi anlık verileri görebilirsiniz.

• güzelmiş yaw
  • Vectra kaç model ve motor nedir?
  • Tanıdık özel servis tanıdığın varsa çok rahat yapılabilecek bir şeydir. Ben özel Bosch Servisi'nde çok dandik bir bilgisayara BMW'leri bağladıklarını görmüştüm. O kadar dandik bir bilgisayardı ki anlatamıyorum, yani çok komplike bir olay değil.
  • Onemli Olan OBDII baglantisini saglamak Driveri falan hepsi internetten bulunur Can alici sey OBD baglantisi.
  • bağlıyabilmek çok güzel olurduda hadi bağladın diyelim ordaki werileri anlıyıp bişi yapabilcekmisin çünkü riskli bi iş eğer bi sorun çıkarsa arabayı kullanamaz hale gelebilirsinn
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.