Şimdi Ara

Dizüstü bilgisayara uydu bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
11.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde D-Smart uydu alıcısı (Goldmaster DVT-19800 CIM) ve Acer 5740G laptop var. Laptopta HDMI ve VGA girişleri, alıcıda ise scart, kompozit ve rf girişleri var. Televizyonum eski ve görüntüsü kötü olduğu için d-smart'ı bilgisayardan izlemek istiyorum. Kayıt vs gibi bir derdim yok, sadece 1366x768 çözünürlükte izleyebilsem yeter. Bunu en ucuz nasıl yaparım, ne almam gerekir?

• quote:

Orijinalden alıntı: lucinda

Selam arkadaşlar.
    Elimde D-Smart uydu alıcısı (Goldmaster DVT-19800 CIM) ve Acer 5740G laptop var. Laptopta HDMI ve VGA girişleri, alıcıda ise scart, kompozit ve rf girişleri var. Televizyonum eski ve görüntüsü kötü olduğu için d-smart'ı bilgisayardan izlemek istiyorum. Kayıt vs gibi bir derdim yok, sadece 1366x768 çözünürlükte izleyebilsem yeter. Bunu en ucuz nasıl yaparım, ne almam gerekir?

Böyle birşey gerekir ;http://www.alibaba.com/product-gs/528289558/New_TV_Capture_Card_Express_E860.html

USB'den bağlanan daha ucuz birşey düşünmeyin, onların performansı iyi değil.

Not : Bu forumda mesaj yazmadığım için, bu başlık altındaki mesajım spesifiktir. Bu nedenle tekrar soru sormamanız dileğiyle...

• ben de laptop ile uyduyu bağlamak istiyorum. çünkü uydu yazılımını güncellemek istiyorum. nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

ben de laptop ile uyduyu bağlamak istiyorum. çünkü uydu yazılımını güncellemek istiyorum. nasıl yapabilirim?

RS-232 kablosu alacaksın. Yazılım güncelleme şekli ve programı kullandıın uydu alıcısının modeline göre değişir. Modeline göre google'dan araştıracaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malcolm58 -- 14 Şubat 2013; 2:40:58 >
  • LUCINDA NIN DIKKATINE , arkadasim, notebookdan tv seyretme, kayit vs islemleri yillardir yaparim, sizinkinde express pcmcia mi giris var , usb mi var ...sorun burada.. bende pcmcia giris ile toshiba var ve cok memnunum, turkiyede avermedianin katrtlari var, ikinci elleride var...ancak d smartin ayni modelinden bendede var ve hem tvde hem notebookda calismasi icin alttaki ]scarttan - 3 lu rca kablo [ile alirsiniz goruntuyu daha salikli oluyor,
    PCMCIA CARDBUS TV PRO nun express olani
    VEYA AVERMEDIA NIN HARICI TV KARTLARINDAN ANALOG-DIJITAL , HYBRID OLANLARINDAAN BIRINI SCEBILIRSIN...ZAMAN AYARLI KAYIT YAPABILIRLER, DVD KALITESINE KADAR,
    http://www.avermedia.com/tr/product/ProductDetail.aspx?Id=300
    senin isini gorur, veya harici lerinden al daha sonra lcd monitore direkt olarakkda takabilirsin, bence usb den olanlarindan hybrid olani sec daha iyidir

sanal markette ikinci ellerinide bulabilrisin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faan007 -- 17 Mart 2013; 11:12:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptopa ses sistemi bağlamak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.