Şimdi Ara

Ethernet girişli Drembox'ı kablosuz internete bağlamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde dreambox 500S var. İnternet bağlantısını ethernet girişinden yapmak gerekiyor. Ancak cihazın bulunduğu yere kablo çekmek mümkün değil. Bunun yereine kablosuz bir çözüm bulunabilirmi? Evimde kablosuz internet var. Dreambox ın ethernet girişine bağlayacağım bir adaptörle kablosuz olarak internet bağlantısı sağlayabilirmiyim? Nette aradım byulamadım. Acil yardım lütfen.

• acces point alman gerekir

airties ap302 işini görecektir...

elektrik prizinden internet bile verilebiliyor onuda yapabilirisn

http://forum.donanimhaber.com/m_7326909/tm.htm
  • airties access point i mesh olarak çalıştırarak internete çıkartabilirsin bizzat denedim tek sorun wireless modeminde airties olmak zorunda eğer değilse 2

adet airties access point al birini modemin arkasına tak diğerini dreambox a bu şekilde bir bağlantıyla işini halledersin ben öyle yaptım ve sorunsuz çalıştı
  • Modemim airties rt 206, sanırım dediğiniz gibi olacak.
  • ben elektrik network priz kullanıyorum. kesintisiz calısyor sorun yok

quote:

Orijinalden alıntı: mutluedin

Elimde dreambox 500S var. İnternet bağlantısını ethernet girişinden yapmak gerekiyor. Ancak cihazın bulunduğu yere kablo çekmek mümkün değil. Bunun yereine kablosuz bir çözüm bulunabilirmi? Evimde kablosuz internet var. Dreambox ın ethernet girişine bağlayacağım bir adaptörle kablosuz olarak internet bağlantısı sağlayabilirmiyim? Nette aradım byulamadım. Acil yardım lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.