Şimdi Ara

Kablosuz ağa bağla laptoptan - Ethernet internet paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptobumla internete bağlıyım, ethernet kablosuyla interneti masaüstü bilgisayarıma paylaşmak istiyorum. Daha önce xp de uygulamıştım. Acaba Wİn 10 da böyle bir şey mümkün mü çok uğraştım ama beceremedim.

Kablo mu farklı oluyordu yoksa ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Cross bağlantı tipi kablo kullanmalısın
  • Yani bu demek oluyor ki normal kablo ile olmaz direk modem den bilgisayara baglanan internet icin gerekli olan yani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada switch var mı? Varsa normal kablo ile yapabilirsin. Yoksa, cross kablo lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal bağlantıda kullandığın(cat 5) kablo ile yapabilirsin. laptop ı wifi ile internete bağladıktan sonra şu adımları izleyeceksin ve masaüstüne internet vermiş olacaksın.

Ağ ve paylaşım merkezi ni açıyorsun. solda bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin kısmı var ona tıklıyorsun. bağdaştırıcılar karşına geliyor. oradan wifi bağdaştırıcıya sağ tıklayıp özellikler e tıklıyorsun. resimdeki gibi bir ekran gelecek karşına. eğer paylaşım sekmesi yok ise wifi bağdaştırıcının driverini silip tekrar yüklemen gerekebilir. resimdeki gibi ayarları yaptıktan sonra ethernet kablosunun bir ucunu laptop a takıyorsun, diğer ucunu masaüstü pc ye takıyorsun. internet erişimi sağlanmış oluyor. olay bu kadar basit.

Kablosuz ağa bağla laptoptan - Ethernet internet paylaşımı

• Çok teşekkür ederim evet paylaşım sekmesi mevcut değildi beni de delirten bu oldu.

Sağol kardeşim :)
  • kalbim_nefretim K kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kablosuz ağa bağlanamıyorum
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    Aslında switc yok ve modeme uzak bir odadaydım. Ancak hallettim ilginize teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.