Şimdi Ara

Router'dan kablosuz modeme bağlanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Tp-Lınk tl-wr741nd wifi router'ım var.TTnet kullanıcısıyım.Elimdeki modemle bu router bağlantılarını yapıp internete sorunsuzca girebiliyorum.Fakat alt katta bulunan arkadaşımın kablosuz internetini görebiliyorum fakat bağlantı yapamıyorum.Aslında böyle bir imkanım var mı onuda bilmiyorum:)..Elimdeki bu router ile arkadaşımın kablosuz internetini kullanabilir miyim ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Evet kardeşim yaw valla hiç deme kaployla alıyodum interneti komşu ortaklar bıraktı diye zam yaptı bende bvaşka bi arkadaştan kaplosuz almak için bi tane TL-WR741ND aldım ama uğraşmaktan anam ağladı ama nafile burda görebiliyom amma interneti bilgisayarıma aktamıyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim şimdi benim yapmak istediğim şu kaployla gelen interneti wifi ye dönüştürmek istemiyorum kaplosuz gelen interneti TL-WR741ND kaployla alıp masa üstü bilgisayarıma bağlamak istiyorum dediğim gibi wi-fi ağını ayarlardan görebiliyom şifreyide biliyom ama giremiyom ağa acil yardım lütfen....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.