Şimdi Ara

Laptopa Hoparlör bağlamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
18.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar laptopuma 2+1 hoparlör bağlıyacam ama kabloyu laptopa taktığımda bana 3 tane seçenek sunuyor

1) Kulaklık
    2) Hat Çıkışı
    3) S/PDIF

Müzik dinlemek için bunlardan hangisini kullanırsam daha kaliteli ses elde ederim? yardımcı olursanız sevinirim.bide sanırım sadece kulaklığı takında laptopun kendi hoparlörü susuyor diğer iki seçenekte laptopun hoparlörü ses vermeye devam ediyor.bunu nasıl düzeltirim?

• kulaklık doğru seçenek olmalı. laptop hoparlörü bir kulaklık gibi algılamış olabilir. ama diğerleri hakkında bir fikrm yok.
  • 3ünüde deneyiver.
  • Kulaklık olarak bağlıyorsun arkadaşım.
  • S/PDIF ne oluyor arkadaşlar?
  • S/PDIF den dijital ses verilerini okuyabilmek için mutlaka dijital bir decoder e sahip olmanız gerekmektedir. Bu decoder DTS, THX veya Dolby Digital sertifikalı hoparlör sistemlerinde ve/veya harici olarak satılan dijital ses çözümleyicilerinde bulunur. Ayrıca bu iş için satın alabileceğiniz bilgisayar ses kartlarında da bu çözümleme işlemini yerine getiren chipler kullanılmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: COWABUNGA

S/PDIF den dijital ses verilerini okuyabilmek için mutlaka dijital bir decoder e sahip olmanız gerekmektedir. Bu decoder DTS, THX veya Dolby Digital sertifikalı hoparlör sistemlerinde ve/veya harici olarak satılan dijital ses çözümleyicilerinde bulunur. Ayrıca bu iş için satın alabileceğiniz bilgisayar ses kartlarında da bu çözümleme işlemini yerine getiren chipler kullanılmaktadır.

anladım gereksiz bişey yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani,bizim gibi analog sesle yetinen,ses sistemine yüksek meblağlar gömmeyi fuzuli bulan kişiler için durum böyle.Fakat bi Logitech Z-5500+Creative Sounblaster X-fi Elite Pro olsaydı hiç fena olmazdı hani.
  • 5+1 Anakartta Ses Soketini Yakıyor Şahit Oldum. Makinede Üsütn Bir Makineydi. Makineni Kontrol Et 2+1 Desteği Varsa Bunları Düşün Ondan Sonra Ayarlamaya Çalış. Ama Destek Yoksa Kaliteli Notebook Hoparlörleri Var.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PimpMyRide

5+1 Anakartta Ses Soketini Yakıyor Şahit Oldum. Makinede Üsütn Bir Makineydi. Makineni Kontrol Et 2+1 Desteği Varsa Bunları Düşün Ondan Sonra Ayarlamaya Çalış. Ama Destek Yoksa Kaliteli Notebook Hoparlörleri Var.

Saygılar

Evet oda bi ihtimal tabi,herşeyi göz önünde bulundurmak lazım laptop tamiri masaüstünden daha zahmetli ve pahallı bi iş amman dikkat diyelim.
  • Saygıdeğer Donanım haber takipçileri.Diz üstüme 1+1 hoparlör almak istiyorum. Philips SPA 3210 (10 Watt ses çıkışlı imiş.).Birde Creative SBS A 60 (4 Watt çıkışlı) arasında bir tercih yapamadım.Yüksek sesle ama kaliteli Klasik Müzik dinlemek için almak istiyorum. Kullanan , bilgisi olan varsa zahmet vereceğim ama, cevap yazabilir mi .Şimdiden teşekkürler.
    Not: Donanım habere ve ''yöneticilerine'' teşekkürler.Hizmetiniz için.İnanın bilgi aldığım her şeyde muazzam memnunum.Kendilerine saygılarımı iletirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.