Şimdi Ara

Arabamı sattım, araba alacağım lütfen yorum ve yardım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ugofarell

quote:

Orijinalden alıntı: Heisman

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar, bu paralara alınabilecek bana en uygun dizel olarak cordoba almaya karar verdim, model ve donanım paketi olrak hangisi tavsiye edilir?

bence de cordoba alın dostum sedanı güzeldir özellikle bagajı büyüktür motoru da volkswagendir iyidir yani.
    Donanım olarak değil de az kilometre yapmış ve bakımlı olanlarına baksanız daha iyi olur.

kilometre olarak maksimum üst sınır ne olmalıdır sizce, bu arada sorun olmadıktan sonra kolay kolay değiştirmem arabamı uzun süre binerim..
  • eğer kii ailen 3 kişiden fazla ise pişman olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

eğer kii ailen 3 kişiden fazla ise pişman olursun

iki kişiyiz bir de bebeğimiz olacak yakında yeterli olmaz mı bu araç bize?
  • Ben punto derdim .
  • az yaksın diyorsan punto ve clio dizellere bak bencede parçasıda ucuzdur canını sıkmaz bu devirde az yakan araba makbuldur :)
  • vectradan sonra o arabalar kesmez seni bence linea al hem bagaj var yine vectra kadar olmasada iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fahrerrrr

vectradan sonra o arabalar kesmez seni bence linea al hem bagaj var yine vectra kadar olmasada iyidir

ben d tam linea ve skoda roomster'a bakmaya başlamıştım, roomster pek yok piyasada. linea ile ilgili olarak 1.3 motor ekonomi ve performans sağlayabiliyor mu o kasaya. ve de sağlamlığı nasıldır?
  • Fazla yol yapmıyormuşsun az çok dolu bir punto bakabilirsin bütçene göre hem 1.3 vergisi daha az performans aramıyorsan Devir ekonomi devri
  • puntoyu çok düşündüm de bagajı çok küçük gelecek bize, şu an uygun fiyatlı dizel sedan arayışına girdim.... kia cerato, linea gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisman

puntoyu çok düşündüm de bagajı çok küçük gelecek bize, şu an uygun fiyatlı dizel sedan arayışına girdim.... kia cerato, linea gibi

aslında linea tipi dışında güzel araç bence aracın 0 100 13 sn civarında tatminkar yani zaten torku yüksek olduğundan sana vecra yavaşmış gibi bile hissetirebilir vergi düşük yakıtı düşük motor çok sağlam 600 bin gider düzgün kullanımla ben taksiciyim etrafımızda arkadaşlar var kendi aracım era lineanın eksileri ise ön yolcu mahali göğüs biçim siz sol diz muhakkak değiyo göğüse birde arka taraf tavan basık aşkada içi geniş güzel bi araç fiyatına göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fahrerrrr -- 9 Kasım 2012; 23:15:28 >
  • araba dediğin benzinle çalışır.. cimri olma gel sana 75 malibu verelim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.