Şimdi Ara

Arabamı sattım, araba alacağım lütfen yorum ve yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

vectra cd, 97 model otomatik vites aabamı bugün sattım, arabanın motorunda üfleme sorunu vardı. alan arkadaşa anlattım sorun etmedi 12000TL ye anlaştık. bu fiyat iyi mi sizce?

diğer sorum ise tekrar araba bakmaya başladım. vectra biraz fazla yakıyordu o yüzden bu sefer az yakan dizel bir araba alacağım bir yılda en az onbin km yaparım. bütçem maksimum 22000. düşündüğüm arabalar

-mitsubishi colt (aslında en çok istediğim araba ama ikinci eli ve yedek parça olayı korkutuyor beni, ikinci el yine bir şekilde hallolur ama bugün araştırırken klima kompresörü için 1000 tl den fazla fiyatlar istendiğini duydum ve korktum açıkçası)

-fiesta (bir arkadaşın fiestasını kullandım fena değil hoşuma gitti açıkçası)

-fabia (tipi çok hoşuma gitmiyor ama tdi olması avantaj gibi görünüyor)

-seat grubundan cordoba (yine tdi olması avantaj, tipi de güzel, bagajı çok iyi, bunun yedek parçasını da pek bilmiyorum)

-punto (1.3 olması vergi avantajı getiriyor, ama kalitesinden emin değilim)

bana yardımcı olursanız sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisman

Bu mesaj silindi.
    kardeş fazla bilgim yok ama ben şahsen tercih olarak punto derim bu arada opel vectra 12binliraya yavbe bir zamanlar neydii bee diyesim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOOM

kardeş fazla bilgim yok ama ben şahsen tercih olarak punto derim bu arada opel vectra 12binliraya yavbe bir zamanlar neydii bee diyesim var

Alıntıları Göster
    22 bin dizel için çok düşük bir bütçe. bence acelesi yoksa biraz bekleyip para biriktirin. sakın o paraya gidipte 5-6 senelik kmsiyle oynanmış "70 binlerde" bir dizel almayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: BOOM

Alıntıları Göster
    ekonomi için bence fiat alın.

Parça-servis fiyatları uygun.

Ortalama bir kalitesi var.

Yakıtı az.

2. eli hızlı.

Ha arbada ruh olsun biraz kullanırken keyif alayım derseniz bi o yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

22 bin dizel için çok düşük bir bütçe. bence acelesi yoksa biraz bekleyip para biriktirin. sakın o paraya gidipte 5-6 senelik kmsiyle oynanmış "70 binlerde" bir dizel almayın...

Alıntıları Göster
    Clio3 faz 1 belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

ekonomi için bence fiat alın.

Parça-servis fiyatları uygun.

Ortalama bir kalitesi var.

Yakıtı az.

2. eli hızlı.

Ha arbada ruh olsun biraz kullanırken keyif alayım derseniz bi o yok

Alıntıları Göster
    Vectra manuel olsa ve rengi de yeşil değilse ben bile alırdım o fiyata. Motorun ne kadar masrafı var bilmiyorum ama orta yollu olmuş işte hayırlısı olsun düşünme artık.

Punto 1.3 mjet çok güzel olur. Yol tutuşunu begenmediğim için symbol 1.5dci önermiyorum ama sınırını bilir ona göre giderim dersen o hiç yakmıyor. Astra benzinliden sonra 1.5 dci çok komik gelmişti boş boş gezmelere bile kullandıgım vardı bir ara Ciddi ciddi hiç yakmıyordu ama bakımını da yaptırmıştım çokta memnundum şehir içinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: supraa

Clio3 faz 1 belki

Alıntıları Göster
    D'den inip B'ye binmek pek kolay olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insideman

evet kolay olmayacak belki ama cebim rahatlayacak biraz, vectra ile ş.içi ortalama 16-17 litre görüyordum kısa mesafede. konfordan feda edeceğiz artık
  • quote:

quote:

evet kolay olmayacak belki ama cebim rahatlayacak biraz, vectra ile ş.içi ortalama 16-17 litre görüyordum kısa mesafede. konfordan feda edeceğiz artık

Alıntıları Göster
    o fiyatlara temiz dizel bulunmaz diyorsunuz. lpg seçeneğine yönelecek olursam honda jazz nasıldır, alınır mı? 100.000lerde bir jazz almak mantıklı mı, veya benzinli alıp lpg yi kendim mi taktımalıyım

• quote:

Alıntıları Göster
    Eğer parçası ucuz olsun az yaksın diyorsan Punto derim ama konfordan biraz yoksun bir araç ama fena sayılmaz sürekli günlük kullanım için ideal mitsubishi cold'a hiç yanaşma derim parçası gerçekden pahalı ve servis dışında bulması biraz sıkıntı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Eğer parçası ucuz olsun az yaksın diyorsan Punto derim ama konfordan biraz yoksun bir araç ama fena sayılmaz sürekli günlük kullanım için ideal mitsubishi cold'a hiç yanaşma derim parçası gerçekden pahalı ve servis dışında bulması biraz sıkıntı.

aslında b sınıfı bir araç alsamda biraz bagaj olsun istiyorum aracımda, o yüzden cordoba ilk seçeneğimdi normal şartlarda ama düşük km bulmak çok çok zor galiba, puntonun bagajı kaç litre bilginiz var mı bir de puntonun hangi versiyonu iyidir, grande punto mu?
  • quote:

quote:

aslında b sınıfı bir araç alsamda biraz bagaj olsun istiyorum aracımda, o yüzden cordoba ilk seçeneğimdi normal şartlarda ama düşük km bulmak çok çok zor galiba, puntonun bagajı kaç litre bilginiz var mı bir de puntonun hangi versiyonu iyidir, grande punto mu?

Cordobada güzel araç ama dediğiniz gibi kmsi düşük bulmak ve temizini bulmak zor punto daha mantıklı bence bagaj olarak tam bilmiyorum ama arada çok fark olacağını sanmıyorum Grande Punto tabiki daha iyidir.

• quote:

quote:

quote:

Cordobada güzel araç ama dediğiniz gibi kmsi düşük bulmak ve temizini bulmak zor punto daha mantıklı bence bagaj olarak tam bilmiyorum ama arada çok fark olacağını sanmıyorum Grande Punto tabiki daha iyidir.

Alıntıları Göster
    lpg'ye sıcak bakıyorsanız almera teknalar gayet ekonomik ve sağlam araçlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kamyonlarkavuntaşır

lpg'ye sıcak bakıyorsanız almera teknalar gayet ekonomik ve sağlam araçlardır.

Alıntıları Göster
    seat ibiza 1.4 tdi stylance
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losangelos

seat ibiza 1.4 tdi stylance

Alıntıları Göster
    Bu araçlar içinde en mantıklı olan cordobadır. Çok az yakar, biraz sesli çalışır sorunsuz motora sahip, donanım olarak son derece yeterlidir. Tek sorun arka diz mesafesi biraz dardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

Bu araçlar içinde en mantıklı olan cordobadır. Çok az yakar, biraz sesli çalışır sorunsuz motora sahip, donanım olarak son derece yeterlidir. Tek sorun arka diz mesafesi biraz dardır.

Alıntıları Göster
    punto 1.3
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmosferik 8000rpm

punto 1.3

Alıntıları Göster
    corsa c dizel temiz bulunur ve cidden az yakar
  • cordobanın bagajı 3oda 1 salon ama arka koltuk diz mesafesi yok yani. Süspansiyonlar sert. Vectradan sonra kalas gibi gelir benden soylemesi.
    Ben olsam 22bine focus 1 faz 2 alirdim.sedan ghia misss
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

cordobanın bagajı 3oda 1 salon ama arka koltuk diz mesafesi yok yani. Süspansiyonlar sert. Vectradan sonra kalas gibi gelir benden soylemesi.
    Ben olsam 22bine focus 1 faz 2 alirdim.sedan ghia misss
    cevaplar için teşekkürler arkadaşlar, bu paralara alınabilecek bana en uygun dizel olarak cordoba almaya karar verdim, model ve donanım paketi olrak hangisi tavsiye edilir?
  • quote:

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar, bu paralara alınabilecek bana en uygun dizel olarak cordoba almaya karar verdim, model ve donanım paketi olrak hangisi tavsiye edilir?

bence de cordoba alın dostum sedanı güzeldir özellikle bagajı büyüktür motoru da volkswagendir iyidir yani.
    Donanım olarak değil de az kilometre yapmış ve bakımlı olanlarına baksanız daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.