Şimdi Ara

Arabamı sattım,Yenisi için tavsiyeleriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • astra sedanıda inceleyin isterseniz. genis bagaj, buyuk araba, kaliteli ic mekan, civis kadar olmasada guzel tasarım ve uygun fiyat var..
    tabi yineliyorum civici cok seviyorsanız baska araba bakmayın bence. bir kere gelmisiz su dunyaya dimi
  • hocam boşverin sıfırı o kadar para veriyorsun D segmenti ikinci el güzel bi araç alın
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

hocam boşverin sıfırı o kadar para veriyorsun D segmenti ikinci el güzel bi araç alın

sıfır olsun çamurdan olsun
    ikinci ele güvenemiyorum...ne kadar servise ustaya göstersen de gizlenecek çok hikayeleri vardır eminim..
  • eniştemde 2008 corolla en yakın arkadaslarımdan birinde 2008 civic var. sana tek soleyecegim abicim otomatikse sakın corolla alma cok konfordan ödun verirsin. az yakar ama konfor namına bir sey kalmaz araç cok kotu vites degiştiriyo. corolla iç oalrak cok az daha kaliteli ve geniş. aile için daha uygun. honda rölantide ve yolda biraz daha sessiz ayrıca. yanlız tam anlayamadım ama honda cukurları biraz daha fazla hissettiriyo sanki.
    ya karısık anlattım galiba ama 2 si birbirine cok yakın araclar. sonucta bir tane cocugun varmıs allah bagaslasın, cokta geniş araca ihtiyacın yok sanırım eger civic guzel diosan al derim sonra neden almadım die pişman olursan ii olmaz bence..
  • forumda corolla ve civic şikayetlerini okudum...okudum ve kafamda bi sürü soru işareti daha belirdi...hepsi malzemelerin kalitesizliğinden şikayetçi..
  • Arkadasim ikinci el yeni kasa 2005 model Volvo s40 alinabilir . Az km yapmis 30k-40k civari 31-32 bin liraya bulursun. D sinifi donanimina yakin bi arac. Ici oldukca guzel ve sade. Dis tasarimi kendi acimdan en goz alici tarasim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ansin -- 25 Mayıs 2008; 10:58:41 >
  • İç donanım çok önemli dediğiniz için Auris ya da Civic derim.Kendinizi biraz daha zorlayıp sıfır alın diyorum.Kolay gelsin
  • focus ghia dizel
    gerisi hikaye
  • kia carens diyecegim,tam bir aile arabasi.
     Arabamı sattım,Yenisi için tavsiyeleriniz?
  • Ben Civic derim. O kadar param olsa bi an düşünmezdim.
  • 98 model astra cd aracınız oldukça iyi yol tutuşa sahipti,
    onu aratmayacak bir araç bakmalısınız bence
    içide geniş olmalı tabiki
    yoldada eski aracınız gibi heybetli durmalı büyük olmalı
    2.el yeni model astralara bakın bence gerçekten heybetli ve hoş araçlar,
    fiyatlarıda oldukça uygundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 25 Mayıs 2008; 23:34:22 >
  • 98 cd kaca satınız
  • Boşver araç alma.

Yada al 1000cc bir araç şehiriçinde vızır vızır gez tabi tüpte taktır.
  • Sıfır astra alman mantıklı olabilir
    32.000e 1.6 njoy alınabilir gibi düşünüyorum
  • Auris öneririm,
    Detaylı bilgi için auris başlığına ve yazılarıma bakabilirsin.
  • auris comfort dizel aldım önerileriniz için teşekkürler
  • hayırlı olsun güle güle kullanın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.