Şimdi Ara

Arabamı yoksa Motorsikletmı Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Zayber

araba al tüple bin en iyisi bende çok kullandım motosiklet kışın çekilmez soğuk rüzgar direk sende pat yağmur başlar donuna kadar ıslanırsın istanbulda motor kullanmak için çok çakal olmak lazımki kaza yapmayasın vs vs vs

• Araba al dostum motosikleti ne yapacaksın. oda bir tutkudur tabi ama ikisinden kesinlikle arabayı seçerim.
  • Şimdi şöyle bir şey var. Otomobil alacak olsanda marka ve modeller arasında kararsız kalsan tama da hocam otomobil veya motorsiklet arasında kararsız kalmanız bence çok ilginç. Bana sorarsanız siz uzun yola gidecekseniz bir otobüse falan binin veya alternatif seyahat yöntemlerini düşünün selamlar.
  • yukarıdaki hyosung olsaydı karşılaştırmanın ikinci maddesi onu tavsiye ederdim.görünüş olarakta teknoloji olarakta çok şahane bir makina kendisi.şahinden kat kat havalı gezerdiniz.motosiklet kullananlar pek uğramamış bu topiğe görünüşe göre onun keyfinin yanında şahine bakmak bile garip olurdu.
    ama regal raptor girince işin içine amacın ulaşım olduğunu düşündüm.a dan b ye ulaşım için otomobil daha konforlu olur,yük&yolcu taşımakta gerekebilir.otomobil kadar ihtiyacı karşılamaz motosiklet o yüzden şahin-regal raptor kıyasında şahin daha mantıklı.
  • motorun verdiği zevk başkadır ama otomobilde motora göre daha mantıklıdır.
  • tesekkur ederım arkadaslar
    yardımlarınızdan dolayı
    otomobıl daha mantıklı 4 kısı bınebılıyor artı uzun yolda daha rahat
    ve 4 mevsım her yerde otobıllı kullanabılırız
    motor ole deıl daha snra ucuz bı motor alabılırım belkı ılk basta
    sahınımızı alalım elden gecırelım:P
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.