Şimdi Ara

Arabamı yoksa Motorsikletmı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    taksımı yoksa motormu
    motor alırsam su sogutmalı bı motor begendım
    cunku uzun yola gıdecegım ıcın sorun cıkartmaması lazım
    ama baktım
    taksı fıyatlarıda aynı fıyat
    sızce taksımı
    motormu
    TAKSI ALIRSAM SAHIN FELAN ALABILIRIM

http://www.sahibinden.com/120000_km_de_1990_model_sahin_lpg_liWQQaXQQ10806462WQQpXQQdisplayitem

MOTOR ALIRSAM
    REGAL RAPTOR ALICAM
    http://www.sahibinden.com/15000kmde_2006_model_250cc_sulu_regal_raptorWQQaXQQ4787221WQQpXQQdisplayitem&keyword=REGAL%20RAPTOR

SIZCE HANGISINI ALAYIM
    MAX 4000 YTLLIK BİŞE

• Arkadaşım bence HYOSUNG GT250-R al keyfine bak

Ben bile düşünüyorum r6 ya geçmek için ilk bu motorla deneyim kazanmak istiyorum

250cc 29 bg 5 ileri manuel şanzımanı var oldukçada güzel bir motor süpersport gibi duruyor ayrıca

Arabamı yoksa Motorsikletmı Yardım
  • Hocam uzun yola gidicem demişsin.
    Bilmiyorum daha önce ne kadar motor tecrüben var ama şunu aklında mutlaka bulundur.
    Yazın sıcakların kafanda kask üzerinde montunla asfalttan yükselen sıcağın etkisiyle acayip pişersin.
    Aşırı derecede su kaybedersin uzun yolda.Sürekli şeker ve su takviyesi yapman gerekir aksi halde ansızın kendini havada uçarken bulabilirsin.

Ama bir otomobilin içinde yayıla yayıla sigaranı tüttüre tüttüre uzun yolda gidebilirsin.
    Ben şahsen 4 tekerleği 2 tekerleğe değişmem.
    Ancak motorsikletin verdiği özgürlük hissini de hiçbirşey veremez orası ayrı.
    Seçimini sen yap..Konfor yada da özgürlük..
  • 4 teker ve kapalı alan daha korunaklı hissettiriyor bana.

tavsiyem bütçenizi artırıp iyi bir otomobil almanız yönünde.

saygılar.
  • motor yazın pişer kışın donar kayar.. biraz problemli. elinizde bi araba olsa 2. tercih olarak motor düşünülebilirdi bence. önceliği arabaya vermelisiniz. saygılar.
  • 8 ay önce arkadaşıma bmw 325d aldık 150.000 kmde klimalı absli 17" cantlı falan
    Kaça aldık 4000 bin ytle yada 2200 euro diyelim yada direk viyanadan aldık diyelimde tam olsun :)

Burda 4000e alınan arabalara bakın şahin samara falan.

Dünyadaki adalete bakın.

Hem fazla vergi verelim

Hem az kazanalım

Hem çok benzin parası verelim

Hemde en pahalı arabaya binelim.

Biz kaç seneler boyunca iyi dayanıyoruz valla.

Birgün avusturyalı bir arkadaş ile oturduk bu muhabbeti yaptık.

Açtım sahibinden.comu fiyatları gösterdim resmen şok oldu.

Sonra açtım totalin sitesini benzin fiyatlarını gösterdim.

Sonra tefe tüfe enflasyon değerlerini gösterdim

Sonra asgari ücreti gösterdim

Bana tek sorusu şuydu:

Siz nasıl yaşıyorsunuz?

Bende dedimki :

Türkleri allah koruyor (tabi bu muhabbetler türkçe geçmedi saçma birşeyler kurmuş olabilirim elemana ama anladı nihayetinde )

İşe bakın.

• havayıda ıccak buldu mu namığıda alır barajın yanına guruluruz da deseydin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

havayıda ıccak buldu mu namığıda alır barajın yanına guruluruz da deseydin

Yahu bunu sittin sene çeviremem

Sorma başıma nasıl bir olay geldi.

Geçen avusturyalı bir kız ile konuşuyorduk msnden

Bu kızda kendine facebooktan kekonun tekini bulmuş. Çocuk buna sadece i love you diyormuş. En son buna bir şarkı göndermiş .

Normalde bizim kız çok normal biridir. İnternetten saçma sapan işler yapmazdı. Ama olmuş işte

Bu arada Şarkı şu

İsmail YK - Bas gaza aşkım..

Kızda bana bunun çevirisini yap demezmi.

Kafayı yedim

Çevirmeye uğraşıyorum ama alakasız anlamsız şeyler çıkıyo kız bir bok anlamadığını söylüyodu

Bas gaza aşkım bas gaza almancaya nasıl çevrilir yahu

Kısacası bizim durumumuzu anlatmaya kelimeler falan yetmez hiç bir zaman :)

• numune deriz biz bu gibi durumalara.. numuneyiz her konuda. iyide de kötüde de

take a gasoline not break

bu arada GEEELY diye çinli otomotiv üreticisinin coupeleri şahaneymiş he. auto show da da varlarmış sanırsam..
  • Kararsızım arkadaslar motorsıkletmı taksımı dıye
    ama taksı daha mantıklı gelıyor bana

quote:

Orjinalden alıntı: helisel

Hocam uzun yola gidicem demişsin.
    Bilmiyorum daha önce ne kadar motor tecrüben var ama şunu aklında mutlaka bulundur.
    Yazın sıcakların kafanda kask üzerinde montunla asfalttan yükselen sıcağın etkisiyle acayip pişersin.
    Aşırı derecede su kaybedersin uzun yolda.Sürekli şeker ve su takviyesi yapman gerekir aksi halde ansızın kendini havada uçarken bulabilirsin.

Ama bir otomobilin içinde yayıla yayıla sigaranı tüttüre tüttüre uzun yolda gidebilirsin.

motor cok kullandım
    chopper olsun 100 km chopper surdum
    mz cok kullandım
    mobılet felan kullandım
    motor kullanmayı ıyı bılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *BABO* -- 9 Ekim 2008; 3:00:26 >

• sinan sana motor alıcazz başka çaren yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BABO*

Kararsızım arkadaslar motorsıkletmı taksımı dıye

quote:

motor cok kullandım
    mz cok kullandım
    mobılet felan kullandım

uzun yol vs diyosun arkadaşım. inan araba şahinde olsa çok daha keyifli oluyor. bagajında mangalın yanında teybin cigaran. şahin varken sigarayı tüttürürdüm şimdi içemiyozda. şahin daha konforluydu o bakımdan

her türlü araba daha rhat. motor hevestir her zaman 3-5 kuruşu bir araya getirebilirsin.

senin ki ekmek mi su mu? önce buna karar ver. ihtiyacın mı var keyiften mi alıcan

• arkadaslar sahın sızce nasıl bı araba
    4000 ytl param var
    bu paraya heral
    90 91 92 model bulabırım
    temız bıse heral
    bu araba ıle max kac km hıza cıkabılırım
    sızce nasılbı araba fıyatına gore ılk kendı arabam ıcın
    ılk vasıtam olucak taksı yada motor

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: *BABO*

Kararsızım arkadaslar motorsıkletmı taksımı dıye

quote:

motor cok kullandım
    mz cok kullandım
    mobılet felan kullandım

uzun yol vs diyosun arkadaşım. inan araba şahinde olsa çok daha keyifli oluyor. bagajında mangalın yanında teybin cigaran. şahin varken sigarayı tüttürürdüm şimdi içemiyozda. şahin daha konforluydu o bakımdan

her türlü araba daha rhat. motor hevestir her zaman 3-5 kuruşu bir araya getirebilirsin.

senin ki ekmek mi su mu? önce buna karar ver. ihtiyacın mı var keyiften mi alıcan

ikisinede ıhtıyacım yok keyften alıcam ama aldıgım zaman yerımde durmam cok gezerım uzun yola cıkarım
    motor uzun yolda saglıklı deıl ama taksı daha saglıklı heral

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *BABO* -- 9 Ekim 2008; 3:04:47 >

• o fiyatta iyi araçtır. yaparsın bakımları gider eşek gibi. temizini düşürmeye bakcan km yaş derdine düşersen açıkta kalırsın.
  • quote:

o fiyatta iyi araçtır. yaparsın bakımları gider eşek gibi. temizini düşürmeye bakcan km yaş derdine düşersen açıkta kalırsın.

dogrusun aldıktan sonra sagını solunu yaptırısın
    bakım doseme felan hoş olur
    sahın daha mantıklı motordan
  • doğan az daha iyidir ama dedim ya temzilik daha önemlidir. şahine yapılacak bakım bellidir az çok açacağı masraf bilinir. motor rektefiye olsa 300-400 kağıt tutmaz. ki zaten o haldeki arabanında sesinden hemen anlaşılır. oolmadı yağ kapağını açınca gene çıkar meydana.

kaporta altında bolca çürük bulunur. stepne altında da öyle. elektrikte pek sorun çıkmaz. yani aklına koyan biri kirliyse bile küçük paralara tertemiz yapar şahini biz 10 -12 sene önce daha önceside var öyle yapardık. alırdık hemen bakım vs.. kendi yapabildiklerimizi kendimiz yapardık olmadı sanayiye küçük paralarla yürütebilirsin şahini.
  • EVET EN MANTIKLISI BI SAHIN ALIP IYI BI ELDEN GECIRIP KULLANMAK
  • araba al tüple bin en iyisi bende çok kullandım motosiklet kışın çekilmez soğuk rüzgar direk sende pat yağmur başlar donuna kadar ıslanırsın istanbulda motor kullanmak için çok çakal olmak lazımki kaza yapmayasın vs vs vs
  • Motora yağmurda sıcakta soğukta binemezsin. Ayrıca Allah korusun bi kazada direk darbeyi kafan kolun alır. Dandikte olsa bir araba olursa ilk darbeyi aracın gövdesi alır. Ben dikkatli giderim deme. Biri gelip vurur. Nitekim bende Senin gibiydim ama ben daha çok şehir içi kullanmak için düşündüm. 2500e r12 aldım. toplam 1000 lira harcadım yeni gibi oldu. Geçen bir şahin arkadan vurdu. Adam dalmış trafikte. Motor olsaydı belki yaşamıyor veya yürüyemiyor olurdum. Aman dikkat. Uzun yolda motor hiç çekilmez zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: memisoglu

4 teker ve kapalı alan daha korunaklı hissettiriyor bana.

tavsiyem bütçenizi artırıp iyi bir otomobil almanız yönünde.

saygılar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.