Şimdi Ara

Arabamın angel led ve gündüz ledi yanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim ögrenmek istedigim bir iki konu var yardımcı olursanız cok sevinirim

Aracımda Angel led uygulaması var (rgb) bunun yanında ben far üstü kaş yaptım bunuda park lambalarına bağladım kumandadan acınca ledler yanıyor ama gündüz ledi çalışmıyor!! Arabaya binip kontağı çevirince yanmaya başlıyor. Angel ile gündüz ledi aynı kablo hattına baglı

ikinci bir diger konu ise kısa farları açtıgımda angel ledler sönüyor ama baglı oldugu kabloda elektirik var. bunu stabil bir şekilde çalıştırmam için ne yapmam gerekir.

Ben istiyorum ki kumandadan açtıgımda Angel led ve gündüz ledleri yansın gündüz ledleri park halinde ve kısa farlardada yansın istiyorum ama başaramadım park lambası sürekli yanar iken angel ledler sönüyor

gündüze ledleri hiç çalışmıyor sanki elektirik yetmiyor gibi gündüz led kablonun bir ucunu aküye deydirdigimde lambalar canlanıyor ve ledler çalışıyor.

nasıl bir yol izlemeliyim dostlar.

• Ekstra bağlandığınız şeyleri röle ile sürün. Elektriği direk aküden de alabilirsiniz.

Örnek olarak park lambaları açıldığı zaman angel LED yanmasını istiyorsanız park lambasına paralel şekilde rölenin bobinlerini bağlayın. Rölenin anahtarlama uçlarına da ekstra takacaginiz ürünleri bağlayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Topraklama şasiden yapıldıysa zayıf geliyor olabilir.

• Evet eksi tarafını arabanın üzerinden bir vidadan almıştım aküden mi almalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roleyi düşündüm ama zararı olur mu olmaz mı bilemedim röle baglamak istesem nasıl baglamalıyım tetik ucunu parklardan alsam sorun olur mu birde nasıl bir röle kullanmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ngonca N kullanıcısına yanıt

Zaten hemen deneyin düzeliyor mu diye bakın. Sorunsuz yanan farların eksi ucu da kullanılabilir.

RÖle için, çekilen akımlardan bahsedin. Gerekliliği için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    led ışık ve akü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.