Şimdi Ara

Arabamın saati geri kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
7.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

enteresan bir sorunla karşınızdayım.elzem bir şey değil fakat aklıma takıldı.

her ay yaklaşık 5 dk otomobildeki dijital saat geri kalıyor.ve neredeyse her ay yeniden ayarlıyorum.

sizce bunun sebebi ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 8 Eylül 2011; 11:33:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

merhaba arkadaşlar

her ay yaklaşık 5 dk otomobildeki dijital saat geri kalıyor.ve neredeyse her ay yeniden ayarlıyorum.

saat te hassas ayarlar varsa +5 yapın
  • Saatin saykıl atımı ile ilgili. Araba ile ilgisi yok. Ucuz, kıytırık bir saat takmışlar demek ki. O da doğru atım yapmıyor. Ya saati değiştireceksiniz. Ya da yapacak bir şey yok. Aklınızdan hesap edeceksiniz.
  • Belki ayarını bozmustur.GMt olmazmı
  • ışık hızını aşıp zamanda geriye gidiyorsundur belki

saati değiştirmek çözüm olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WindOfChange

ışık hızını aşıp zamanda geriye gidiyorsundur belki

hiç öyle düşünmemiştim

saattle hassas ayarı yok sanırım. bölge/ülke ayarı falanda yok.opel corsa daki radyo bilgi ekranındaki "dijital" basit bir saat.

yani analog değil ki saat değişsin
  • bende de ileri gidiyor saat. 2-3 ayda bir 5 dakika geri almam gerekiyor. benimkiside değiştirilemez, aracın konsolundaki ekranda dahili olarak dijital saat.

artık saat yapmasını da bilmiyorlar ya..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • veysel dostum serviste bir sordur versiyon yükleme tarzı bir işlemle belki düzelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

merhaba arkadaşlar

Belki hortlatmak oluyo konuyu ama yemin ederim iğrenç bir durum aynısı bendede var deli oluyorum.Böyle bir konuyu araştırdım ve azımsanmayacak bir kullanıcı var.
  • Beygirlerden sonra saattemi sütçü çıktı
  • benim duvardaki dijital saatte bir ayda 7 dk ileriye gidiyor. ama ne hikmetse 7den ileriye gecmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen gün benim arabada da oldu 5 dk geçikmiş benimkide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 21 Aralık 2012; 23:53:03 >
  • Kaliteli kristal rezonans kullanmaları gerekiyor üreticilerin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.