Bildirim
ARABAMIN YAN AYNASINI SÖKMÜŞLER (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayır hocam birde sitenin icinde oluyor bu olay gecenin 3 unde yesilkoye bu sekilde dondum birde isin komik yanı yola ciktiktan sonra farkettim ilginc bir deneyim oldu benim icin.Ayrica aynanin elektronigine zarar verilmeden sökülmüş ona ayriyetten masraf yapmadim burdan isini titizlikle yapmis olan hirsiz kardesimize sonsuz sevgiler..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sibop kapağı çalan memleketin insanından herşey beklerim.
Geçmiş olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: INTRUDERTR
Ihtiyaci vardir belki adamin ne var yani kaskodan yaptircan zaten.
Yapan kişi forumdanmış -
Bunları
Aile terbiyesine,Ahlak ve Vicdana vede hepsinin toplamı olan Dinini bilmeyen yada bihaber kişilerin yapabileceğini düşünmekteyim.
Haktan haberi olan bunları yapmaz yapamaz...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: INTRUDERTR
Ihtiyaci vardir belki adamin ne var yani kaskodan yaptircan zaten.
@serdarvergili
Hocam hırsızı bulduk. -
Hocam bu mu dersin
quote:
Orijinalden alıntı: serdarvergili
Hocam bu mu dersin
Valla çalan arkadaşı çok sert savunmuş. Şüphelendim
Hacı adam aynayi alan adam icin konusmus aynanin parasini veremiyosa o arabayi almasin diye yanlis anladim sanirim
Ismarlama falandır o sipariş üzerine kasıtlı çalınmıştır. Arabaların kapılarını çalıyolar cam ayna hikaye -
quote:
Orijinalden alıntı: WarSaw
400liralık aynayı karşılayamıyorsan 40bin liralık arabaya binmeyeceksin arabanı satıp 10-15bin liralık parçası ucuz arabalara bineceksin hırsızlık yapmayacaksın şerefinle ahlakınla yaşayacaksın kısacası ADAM olacaksın. hırsızlık babadan oğula geçerse sokaktada olacağı bu.
bunu ciddi ciddi yazmadın heralde -
quote:
Orijinalden alıntı: HondatugraL
quote:
400liralık aynayı karşılayamıyorsan 40bin liralık arabaya binmeyeceksin arabanı satıp 10-15bin liralık parçası ucuz arabalara bineceksin hırsızlık yapmayacaksın şerefinle ahlakınla yaşayacaksın kısacası ADAM olacaksın. hırsızlık babadan oğula geçerse sokaktada olacağı bu.
bunu ciddi ciddi yazmadın heralde
ben hırsıza söyledim sen hırsız mısın?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
olay hangi ilde oldu dostum ? -
Benim sol aynayı 2 kez çaldılar.. Güvenlik kamerası görüntülerinden başka bir accent tarafından çalındığı anlaşıldı.
10 liralık ayna bişey değil de, aynasız vaziyette sanayiye gitmek zor ve tehlikeli oluyor..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul atakoy bende gittim baska bir arababin aynasini caldim taktim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HondatugraL
quote:
bunu ciddi ciddi yazmadın heralde
ben hırsıza söyledim sen hırsız mısın?
Üstüme alınmadım zaten yazdığın yazıda koyulaştırdığım kısmı madur olan kişiye yazmışsınız gibi bişey çıkıyor
-
Oha işe bak O ayna kessin bitarafınızı arkadaş. -
Vay Arkadaş bu memleket ne hale gelmiş böyle Bulgaristanda kapıları açık bırakıp gideriz bi Allahın kulu dönüp bakmazdı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 4 Ekim 2014; 12:11:17 >
geçmiş olsun, çalan için düşüncelerimi buraya yazmayım =( -
istedikleri kadar ülke mülke muhabbeti yapsınlar, fırsatım olsa gider geri gelmem bu ülkeye
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X