Şimdi Ara

ARABAMIN YAN AYNASINI SÖKMÜŞLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Memleket ne hale geldi arkadas park ettigimiz arabamiza geri dondugumuzde gordugumuz manzaraya bak arabada cizik yok sadece sag yan aynayi sökmüşler
     ARABAMIN YAN AYNASINI SÖKMÜŞLER

• camcı halleder geçmiş olsun
  • Camı sökerken büyük ihtimalle mekanizmaya da zarar verdi hırsız.ayna komple değişecek bu durumda.aynısı başıma gelmişti.elektrikli ayna 400-500 rahat vardır.çalana zıkkım size geçmiş olsun
  • Bu arada camı yada komple aynayı yan sanayi almayın, dışarıdan bakınca orjinali gibi görünür ama görüş alanı çok küçüktür
  • quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Bu arada camı yada komple aynayı yan sanayi almayın, dışarıdan bakınca orjinali gibi görünür ama görüş alanı çok küçüktür
    sabah sabah saydırdım hocam geçmiş olsun, böyle insanlar çok memlekette, komple değişecekse çıkmacılara da sorabilirsiniz,
  • Bir arkadaşın da jant lastigini çalmıslardı arabayı taşlara koyup. O yüzden siz yine de ucuz yırtmıssınız. Sasırmıyorum artık bu olaylara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Bir arkadaşın da jant lastigini çalmıslardı arabayı taşlara koyup. O yüzden siz yine de ucuz yırtmıssınız. Sasırmıyorum artık bu olaylara.
    birininde aynı model aracı varsa, muhtemelen çarptı kırdı o da başkasının malına göz dikti yoksa kim neden alsın. geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN

birininde aynı model aracı varsa, muhtemelen çarptı kırdı o da başkasının malına göz dikti yoksa kim neden alsın. geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Birkaç ay önce aynısı benim başıma gelmişti... Benim aynanın yan sanayisi yok, 230TL'miş orijinalini... o 70milyonun çocuğu olacak kişide çareyi başkasının yani benim aynamı çalmakta bulmuş.. zıkkım haram olsun... 30-40.000liralık arabaya biniyor ama bi 200lira veremiyor adi şerefsiz...

geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

Birkaç ay önce aynısı benim başıma gelmişti... Benim aynanın yan sanayisi yok, 230TL'miş orijinalini... o 70milyonun çocuğu olacak kişide çareyi başkasının yani benim aynamı çalmakta bulmuş.. zıkkım haram olsun... 30-40.000liralık arabaya biniyor ama bi 200lira veremiyor adi şerefsiz...

geçmiş olsun...

Alıntıları Göster
    Öyle hale geldik ki; "ulan iyiki aynayı sökmüşler, ya çizselerdi arabayı" diyecek hale geldik. Burda işlenen suç açısından demiyorum olayı. Küçükcük bir kazada değişen tampon, çizikten yada zevkten araba boyatma sonrası, satarken aracın değerini düşürmeye çalışan şark kurnazları yüzünden diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

geçmiş olsun...

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.Geçenlerdede bizim depo kapağını zorlayıp açmışlar.Araba kapalıyken kapak açılmaz ama nasıl olmuşsa açmışlar.Depoya baktım mazotta eksilme yok gibi görünüyordu ama baya küfrettim.Gıcıklığına yapanlar çok fazla hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Geçmiş olsun.Geçenlerdede bizim depo kapağını zorlayıp açmışlar.Araba kapalıyken kapak açılmaz ama nasıl olmuşsa açmışlar.Depoya baktım mazotta eksilme yok gibi görünüyordu ama baya küfrettim.Gıcıklığına yapanlar çok fazla hocam.

Alıntıları Göster
    Bu nedir ya? Yan aynayı komple söker satmak için anlarım şerefsiz der geçerim ama sadece ayna bu ya. Ne yapacak aynayı acaba. Çoluğundan çocuğundan çıkar inşallah. Bence amaç hırsızlık değil size zarar olsun diye yapılmış bir şey bu. Son zamanlarda o çevrede biriyle kavga falan ettiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zapt-ı Na Mümkün

Bu nedir ya? Yan aynayı komple söker satmak için anlarım şerefsiz der geçerim ama sadece ayna bu ya. Ne yapacak aynayı acaba. Çoluğundan çocuğundan çıkar inşallah. Bence amaç hırsızlık değil size zarar olsun diye yapılmış bir şey bu. Son zamanlarda o çevrede biriyle kavga falan ettiniz mi?

Alıntıları Göster
    Eskiden Mercedesin yıldızını sökme vardı kıymetliydi , ama ayna sökmek ne kadar aşağılık bişeydir ya sizi sevmeyen birisi yada kafası uçuk olan birileri yapmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mfk

Eskiden Mercedesin yıldızını sökme vardı kıymetliydi , ama ayna sökmek ne kadar aşağılık bişeydir ya sizi sevmeyen birisi yada kafası uçuk olan birileri yapmıştır.

Alıntıları Göster
    birininki kırıldı herhalde yoldan geçerken söküp götürdü.
  • Arkadasin MODÜS unden ayna diş kapagini calmislar serviste de bulamadi
    MODÜSü olanlar kolasin aynasinin diş kapagini
  • Semt şehir neresi hocam ? Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit48

Semt şehir neresi hocam ? Geçmiş olsun
    İyi ki vites topuzu ulu orta bir yerde değil.
  • Geçmiş olsun. Kapalı garaj büyük nimet gerçekten
  • Bu milleten bir halt olmaz
  • Ihtiyaci vardir belki adamin ne var yani kaskodan yaptircan zaten.
  • 400liralık aynayı karşılayamıyorsan ve altında 40bin liralık araba varsa alamadığın o parçayı başkasından çalarak karşılamayacaksın arabanı satıp durumuna göre 10-15bin liralık parçası ucuz arabalara bineceksin hırsızlık yapmayacaksın şerefinle ahlakınla yaşayacaksın kısacası ADAM olacaksın. hırsızlık babadan oğula geçerse sokaktada olacağı bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 4 Ekim 2014; 19:24:30 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.