Bildirim
ARABAMIN YAN AYNASINI SÖKMÜŞLER
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
camcı halleder geçmiş olsun -
Camı sökerken büyük ihtimalle mekanizmaya da zarar verdi hırsız.ayna komple değişecek bu durumda.aynısı başıma gelmişti.elektrikli ayna 400-500 rahat vardır.çalana zıkkım size geçmiş olsun -
Bu arada camı yada komple aynayı yan sanayi almayın, dışarıdan bakınca orjinali gibi görünür ama görüş alanı çok küçüktür -
sabah sabah saydırdım hocam geçmiş olsun, böyle insanlar çok memlekette, komple değişecekse çıkmacılara da sorabilirsiniz,quote:
Orijinalden alıntı: iniyesta
Bu arada camı yada komple aynayı yan sanayi almayın, dışarıdan bakınca orjinali gibi görünür ama görüş alanı çok küçüktür -
Bir arkadaşın da jant lastigini çalmıslardı arabayı taşlara koyup. O yüzden siz yine de ucuz yırtmıssınız. Sasırmıyorum artık bu olaylara. -
birininde aynı model aracı varsa, muhtemelen çarptı kırdı o da başkasının malına göz dikti yoksa kim neden alsın. geçmiş olsunquote:
Orijinalden alıntı: K.B.R.O
Bir arkadaşın da jant lastigini çalmıslardı arabayı taşlara koyup. O yüzden siz yine de ucuz yırtmıssınız. Sasırmıyorum artık bu olaylara. -
Birkaç ay önce aynısı benim başıma gelmişti... Benim aynanın yan sanayisi yok, 230TL'miş orijinalini... o 70milyonun çocuğu olacak kişide çareyi başkasının yani benim aynamı çalmakta bulmuş.. zıkkım haram olsun... 30-40.000liralık arabaya biniyor ama bi 200lira veremiyor adi şerefsiz...quote:
Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN
birininde aynı model aracı varsa, muhtemelen çarptı kırdı o da başkasının malına göz dikti yoksa kim neden alsın. geçmiş olsun
Alıntıları Göster
geçmiş olsun... -
Öyle hale geldik ki; "ulan iyiki aynayı sökmüşler, ya çizselerdi arabayı" diyecek hale geldik. Burda işlenen suç açısından demiyorum olayı. Küçükcük bir kazada değişen tampon, çizikten yada zevkten araba boyatma sonrası, satarken aracın değerini düşürmeye çalışan şark kurnazları yüzünden diyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Kızıl Baron
Birkaç ay önce aynısı benim başıma gelmişti... Benim aynanın yan sanayisi yok, 230TL'miş orijinalini... o 70milyonun çocuğu olacak kişide çareyi başkasının yani benim aynamı çalmakta bulmuş.. zıkkım haram olsun... 30-40.000liralık arabaya biniyor ama bi 200lira veremiyor adi şerefsiz...
geçmiş olsun...
Alıntıları Göster
-
Geçmiş olsun.Geçenlerdede bizim depo kapağını zorlayıp açmışlar.Araba kapalıyken kapak açılmaz ama nasıl olmuşsa açmışlar.Depoya baktım mazotta eksilme yok gibi görünüyordu ama baya küfrettim.Gıcıklığına yapanlar çok fazla hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Kızıl Baron
Birkaç ay önce aynısı benim başıma gelmişti... Benim aynanın yan sanayisi yok, 230TL'miş orijinalini... o 70milyonun çocuğu olacak kişide çareyi başkasının yani benim aynamı çalmakta bulmuş.. zıkkım haram olsun... 30-40.000liralık arabaya biniyor ama bi 200lira veremiyor adi şerefsiz...
geçmiş olsun...
Alıntıları Göster
-
Bu nedir ya? Yan aynayı komple söker satmak için anlarım şerefsiz der geçerim ama sadece ayna bu ya. Ne yapacak aynayı acaba. Çoluğundan çocuğundan çıkar inşallah. Bence amaç hırsızlık değil size zarar olsun diye yapılmış bir şey bu. Son zamanlarda o çevrede biriyle kavga falan ettiniz mi?quote:
Orijinalden alıntı: daxtor55
Geçmiş olsun.Geçenlerdede bizim depo kapağını zorlayıp açmışlar.Araba kapalıyken kapak açılmaz ama nasıl olmuşsa açmışlar.Depoya baktım mazotta eksilme yok gibi görünüyordu ama baya küfrettim.Gıcıklığına yapanlar çok fazla hocam.
Alıntıları Göster
-
Eskiden Mercedesin yıldızını sökme vardı kıymetliydi , ama ayna sökmek ne kadar aşağılık bişeydir ya sizi sevmeyen birisi yada kafası uçuk olan birileri yapmıştır.quote:
Orijinalden alıntı: Zapt-ı Na Mümkün
Bu nedir ya? Yan aynayı komple söker satmak için anlarım şerefsiz der geçerim ama sadece ayna bu ya. Ne yapacak aynayı acaba. Çoluğundan çocuğundan çıkar inşallah. Bence amaç hırsızlık değil size zarar olsun diye yapılmış bir şey bu. Son zamanlarda o çevrede biriyle kavga falan ettiniz mi?
Alıntıları Göster
-
birininki kırıldı herhalde yoldan geçerken söküp götürdü.quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Mfk
Eskiden Mercedesin yıldızını sökme vardı kıymetliydi , ama ayna sökmek ne kadar aşağılık bişeydir ya sizi sevmeyen birisi yada kafası uçuk olan birileri yapmıştır.
Alıntıları Göster -
Arkadasin MODÜS unden ayna diş kapagini calmislar serviste de bulamadi
MODÜSü olanlar kolasin aynasinin diş kapagini -
Semt şehir neresi hocam ? Geçmiş olsun -
İyi ki vites topuzu ulu orta bir yerde değil.quote:
Orijinalden alıntı: Yigit48
Semt şehir neresi hocam ? Geçmiş olsun -
Geçmiş olsun. Kapalı garaj büyük nimet gerçekten -
Bu milleten bir halt olmaz -
Ihtiyaci vardir belki adamin ne var yani kaskodan yaptircan zaten. -
400liralık aynayı karşılayamıyorsan ve altında 40bin liralık araba varsa alamadığın o parçayı başkasından çalarak karşılamayacaksın arabanı satıp durumuna göre 10-15bin liralık parçası ucuz arabalara bineceksin hırsızlık yapmayacaksın şerefinle ahlakınla yaşayacaksın kısacası ADAM olacaksın. hırsızlık babadan oğula geçerse sokaktada olacağı bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 4 Ekim 2014; 19:24:30 >
Benzer içerikler
- liqui moly ceratec yorumlar
- yük nakli hususi
- hyundai i20 kronik sorunları
- euro 5 motor hangi araçlarda var
- kia xceed yorum
- huawei aito m9 türkiye fiyatı
- chery sedan modelleri
- ötv muafiyeti 2025
- zeekr 001 fiyat
- toyota sequoia türkiye fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X