Şimdi Ara

Arabamız çalındı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
16.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Birtane toyota gordum haberde. Sizin arabanın aynısı. İnsallah sizindir

bende ona dikkat ettim.araç sahibi arkadaş,hemen gerekli yerlere başvur...
  • şimdi ankara emniyetini aradım. Polis memuru eğer siz hala aranmadıysanız sizin araç içlerinde değildir dedi. Soru soruyorum adama beni meşgul ediyorsunuz diye bağırıyor. Bir de polisten fırça yiyoıruz anasını satayım. Terbiyesiz insan yaaaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiboneburhan

şimdi ankara emniyetini aradım. Polis memuru eğer siz hala aranmadıysanız sizin araç içlerinde değildir dedi. Soru soruyorum adama beni meşgul ediyorsunuz diye bağırıyor. Bir de polisten fırça yiyoıruz anasını satayım. Terbiyesiz insan yaaaaaaa

Arabaların nereye cekildigini bulup kendi gozunuzle gormek en sagliklisi.
  • quote:

şimdi ankara emniyetini aradım. Polis memuru eğer siz hala aranmadıysanız sizin araç içlerinde değildir dedi. Soru soruyorum adama beni meşgul ediyorsunuz diye bağırıyor. Bir de polisten fırça yiyoıruz anasını satayım. Terbiyesiz insan yaaaaaaa

ben olsaydım şimdiye kadar çoktan ankara emniyetinin otoparkına gitmiş arabayı görmüştüm. iyi haberlerinizi bekliyoruz.
  • quote:

Geçmiş olsun burhan.Konuyu görünce gerçekten çok üzüldüm.İnşaallah en kısa zamanda ulaşırsınız aracınıza.
  • Çok geçmiş olsun.

Olaya bakar mısınız ya sahibinin yanında arabayı çalıp götürüyor.Olay da Buca'da geçmiş, şaşırmadım diyebilirim...
  • valla aklınızda bulunsun böyle durumlarda gerçeği söylememek lazım bıçak çekti boğazıma dayadı anahtarı aldı gitti deseniz kasko paşa paşa ödemek zorundaydı.
  • hoca geçmiş olsun ne diyim araç zaten 6 bin kmde keske aracı vermeseydi sizinki deseydi temiz zaten alacaksan gel konusalım diye. neyse olmuş artık .
  • görürsem polise haber veririm
  • kaskoya gasp edip anahtarı aldılar sonrada arabayı kaçırdılar deseydiniz???
  • gasp edildim deseydiniz keşke silah veya bıçak ile aracımı kaçırdılar deseydiniz kaskoya daha olumlu olabilirdi,
  • Kimse yazmamış ama, polise haber verdiniz değil mi..? Sonuçta bildiğim kadarıyla mobese'ler plaka okuyup kayıt alabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 9 Mayıs 2012; 12:09:59 >
  • BU YAZIMI DİKKATLE OKUYUNUZ...Arkadaşımızın arabası inş bulunur diyorum..Ve sizlere şunları yazıyorum..Garaj, oto kuaför, Otopark , yıkama gibi yerlerde veya Vale servisi olan yerlerde arabanızın anahtarını veriyorsunuz. SADECE 1 DAKİKADA sizden habersiz kopyalıyorlar..Küçük bir elektronik şifre okuyucu alete sokup çıkarıyorlar. Evinizdeki tv kumandasının yarısı kadar..Anahtarın şifresi kopyalanıp aynı şifre ile bir anahtar yapılıyor.Arabanızı belli..Plakası, rengi.Sahibide belli..Sizi tanıyorlar.. Geriye ne kalıyor ? Takip... Sizin arabanız 2 ay sonra bir gece yarısı evin önünden yürüyüp gidiyor..Hiç kimse nasıl oldu ? Bilmiyor..ANAHTARI KİMSEYE VERMEYİN...Servislerdeki çalışanlar bile yaparlar..SERVİS ANAHTARI İLE TESLİM EDERSENİZ onlar kopyalanmıyor..Bilginiz olsun..Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 9 Mayıs 2012; 12:27:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

BU YAZIMI DİKKATLE OKUYUNUZ...Arkadaşımızın arabası inş bulunur diyorum..Ve sizlere şunları yazıyorum..Garaj, oto kuaför, Otopark , yıkama gibi yerlerde veya Vale servisi olan yerlerde arabanızın anahtarını veriyorsunuz. SADECE 1 DAKİKADA sizden habersiz kopyalıyorlar..Küçük bir elektronik şifre okuyucu alete sokup çıkarıyorlar. Evinizdeki tv kumandasının yarısı kadar..Anahtarın şifresi kopyalanıp aynı şifre ile bir anahtar yapılıyor.Arabanızı belli..Plakası, rengi.Sahibide belli..Sizi tanıyorlar.. Geriye ne kalıyor ? Takip... Sizin arabanız 2 ay sonra bir gece yarısı evin önünden yürüyüp gidiyor..Hiç kimse nasıl oldu ? Bilmiyor..ANAHTARI KİMSEYE VERMEYİN...Servislerdeki çalışanlar bile yaparlar..SERVİS ANAHTARI İLE TESLİM EDERSENİZ onlar kopyalanmıyor..Bilginiz olsun..Saygılarımla..

evet cok haklıısnız.. yıkamacı ve servıs gıbı calısanlarına cogu zaman calıstıgımız ıcın gelıp alıyorlar aracı verıyoruz.. ama gercekten bu devırde kımseye guvenmeyeceksın onu anladım..

tekraradan gecmıs olsun..ınsallah bulunur arac

• ARACIMIZ HALA BULUNAMADI. LANET OLSUNNNNN
  • quote:

ARACIMIZ HALA BULUNAMADI. LANET OLSUNNNNN

Uzuldum hocam yaw tekrar geçmiş olsun yeni bir gelişme oldumu yoksa durum eskisi gibimi hala? Genelde bulunurdu araba ama sizinki ne yazıkki hala kayıp..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracınızda takip cihazı falan yokmuydu ? bu arada çok geçmiş olsun her arabaya lazım bu takip cihazları
  • araç bulunamadı herhalde yazık.
  • arkadaşlar 3 gün önce babamın gizli numaradan arıyorlar ve araban bende 20bin lira ver diyor babam da telefonu kapatıyor. Başka da bir konuşma geçmiyor. Babam sinirlenmiş telefonu kapatmış. kapattığına da pişman oldu ama yapacak bir şey ok adamın tekrar aramasını bekliyoruz..
  • quote:

arkadaşlar 3 gün önce babamın gizli numaradan arıyorlar ve araban bende 20bin lira ver diyor babam da telefonu kapatıyor. Başka da bir konuşma geçmiyor. Babam sinirlenmiş telefonu kapatmış. kapattığına da pişman oldu ama yapacak bir şey ok adamın tekrar aramasını bekliyoruz..

Çok geçmiş olsun polis ne diyor bu işe ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.