Şimdi Ara

Arabamız çalındı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
16.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: forbidden_man

geçmiş olsun, en kısa zamanda bulunur inşallah, sanırım kasgo da yoktu :(

kasko var ama ödeme yapma taraftarı değil. Yukarıda olayın nasıl olduğunu yazdım. Ödememe sebebini bilmiyorum
  • inşallah bulursun kardeşim geçmiş olsun
  • Büyük geçmiş olsun da nasıl çalınmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

Büyük geçmiş olsun da nasıl çalınmış?

Arabamızı satmaya karar verip internet sitesine koyduk. Adam babamla görüşüyor telde. sonra arabaya bakmaya geliyor. Amca diyor bi çalıştırayım arabayı diyor. kapı açık yanında babam adam arabayı çalıştırıyor ve gaza bastığı gibi kapı açık bir şekilde gidiyor. olay bundan ibaret.
  • Vay şerefsizler
    Geçmiş olsun umarım kasko vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Vay şerefsizler

konuyu okusaydın ya bi ah ah senıde mi bu halde görücektim adam yazmış 2. msj nde kasko var ama para vermıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETTEL99

quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Vay şerefsizler

konuyu okusaydın ya bi ah ah senıde mi bu halde görücektim adam yazmış 2. msj nde kasko var ama para vermıyorlar

wallaha bütün mesajları tek tek okudum arkadasın avatarı olmadığı için arada kaynamış olmalı 2. mesaj değil 4.mesajmış 2 olsa farkederdim..
    yoksa bütün başlıklarda her yorumu okuyorum okumadığımada yazmıyorum

• görenler duyanlar haber versin. Hayırlı haberler bekliyoruz
  • Full kaskoluda kasko nasıl ödeme yapmıyor?
  • geçmiş olsun...
  • anahtar ile çalınmış olabilir dolandırma şeklinde alındıysa ödemiyor bildiğim kadarıyla kaskolar. o yüzden valelere vermem aracımı hiç
  • Ayni olay bizim kuzene olmuştu motoru kaptirmişti oda.geçmiş olsun. Ver kimliği al anahtari diye eksin.mileet iyice şerefsiz oldu.
  • aracın çalındığını ispat edebilirsek yine ödemiyor mu arkadaşlar
  • bu vale olayına bende cok uyuzum.gelıp dıkılıyor basına beyfendı sız ının ben musaıt yere cekerım..ulan ben kardesıme vermem arabamı sen kımsın....Beyse konuyu dagıtmayalım.Cok gecmıs olsun ınsallah tez zamanda bulunur aracınız.Canınızı yakanlarıda her ıkı cıhanda Allaha havale edıyoruz.
  • Çok geçmiş olsun çevrede dükkan mağaza kısaca iş yeri apartman güvenlik kameraları vardır.Polise yardımcı olmak adına o civardaki mekanlardan görüntü kayıtlarını talep etmen faydalı olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiboneburhan

aracın çalındığını ispat edebilirsek yine ödemiyor mu arkadaşlar

Bizde aracımızı kasko yaparken demişlerdi.''Kesinlikle araba anahtarının kendi ve yedek anahtarı olmak zorunda.Bunlardan birisi yok olursa kesinlikle ödemiyoruz.'' demişlerdi.Tekrar geçmiş olsun umarım bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiboneburhan

aracın çalındığını ispat edebilirsek yine ödemiyor mu arkadaşlar

Aracı anahtarı ile birlikte "kendi rızanız" ile vermiş olduğunuz için kasko işi yokuşa sürmüş. Geçmiş olsun umarım bir çözüme ulaşırsınız.
  • Kaskonun Ödeme Yapacağını Pek Sanmıyorum Umarım Bulunur Arabanız Hayırlısıyla.Çalıntı-Buluntu Araca Tekrar Binmezsiniz Sanırım Öyle Bi His Varmış.

Link Koymanız Konusunda Problem Yok Koyabilirsiniz Herkes Koyuyor
  • benim kaskoda aynı şekilde söyledi. araç çalınırsa 2 anahtarı da ibraz etmeniz gerekiyor. aksi halde ödemeyiz diyor. bi tek ona uyuz oluyom onun için araçta anahtar bırakıp çıkmıyorum hiç.

çok geçmiş olsun. inş bulunur.
  • Ee anahtarı servisten yine çıkarttırsa nolacak nasıl anlıyorlar?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.