Şimdi Ara

Arabamız çalındı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
16.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun, insanlara güvenmek zorundayız diyoruz ama böyle hadiselerde oluyor demek.
  • Herkes sigortaci olmus forumda. Biride cikip demiyorki. Mahkeme ile ugrasmana gerek yok. Sigorta tahkim kurulu diye birsey var.
    Avukat tutmana gerek yok. İnt. Sigorta tahkim kurulu diye arastir. Sigorga anlasmazliklarini bu kurum çözüyor ama mahkemeye intikal ettiyse buranin sana bir faydasi olmaz. Avukat parasının beste birine dosya masrafi var mahkemeden daha hizli sonuc alırsınız elinde varmi bilmiyorum ama policeni bana pm at. 12 yilk sigortaciyim belki tavsiyelerime kulak verirsin.
  • bu arada plakadan sorgulamanı yaptım. kasko poliçesinde herhangi bir hasar kaydı görünmüyor.

toyota kasko gümüş paketi poliçeniz var. siz bu hasar bildirimini nereye yaptınız. öyle yada böyle bir dosya açılmış olması lazımdı.
    ancak tramerden açılmış bir dosya yok. sigorta şirketinin yada bayi veya banka acentesinin sözüne istinaden veryansın ediyosanız boşa.

ilgili siteye buradan ulaşabilirsin. oradaki yönergeleri izle. avukat mahkeme dava falan uğraşma. muhatabın burası... eğer bu kurum ödenemez diyosa ki mahkemeye de gitsen sonuç alamazsın. çünkü bir nevi bilir kişi konumunda bu kurum. verdiği karara uymak sorunda sigorta şirketi.

ve bana kalırsa paranı alırsın. hemde bayi anahtar teslim parasını, ki sigorta şirketi bunu araç olarak ta verebilir. çünkü gasp illaki yaralamalı olacak diye bir kaide yok. nitelikli gasp (aracı gasp etmek için kandırma yolu ile) konumuna girer ki tahkimin bu yönde karar verme olasılığı yüksek. bence fazla sıkıntı yapmayın. ve sigorta şirketinden tahkimin istemiş olduğu red yazısını isteyin. buna göre tahkim kuruluna başvurun... yüksek ihtimal olumlu sonuç alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizcismail

bu arada plakadan sorgulamanı yaptım. kasko poliçesinde herhangi bir hasar kaydı görünmüyor.

toyota kasko gümüş paketi poliçeniz var. siz bu hasar bildirimini nereye yaptınız. öyle yada böyle bir dosya açılmış olması lazımdı.
    ancak tramerden açılmış bir dosya yok. sigorta şirketinin yada bayi veya banka acentesinin sözüne istinaden veryansın ediyosanız boşa.

ilgili siteye buradan ulaşabilirsin. oradaki yönergeleri izle. avukat mahkeme dava falan uğraşma. muhatabın burası... eğer bu kurum ödenemez diyosa ki mahkemeye de gitsen sonuç alamazsın. çünkü bir nevi bilir kişi konumunda bu kurum. verdiği karara uymak sorunda sigorta şirketi.

ve bana kalırsa paranı alırsın. hemde bayi anahtar teslim parasını, ki sigorta şirketi bunu araç olarak ta verebilir. çünkü gasp illaki yaralamalı olacak diye bir kaide yok. nitelikli gasp (aracı gasp etmek için kandırma yolu ile) konumuna girer ki tahkimin bu yönde karar verme olasılığı yüksek. bence fazla sıkıntı yapmayın. ve sigorta şirketinden tahkimin istemiş olduğu red yazısını isteyin. buna göre tahkim kuruluna başvurun... yüksek ihtimal olumlu sonuç alırsınız.

hocam sizin gibi insanlar olmasada insanların hali harap olurdu bilgi ve yardımların için teşekür edrim inşallah böyle birşey başımıza gelmezde uygulamsak

• quote:

Orijinalden alıntı: denizcismail

bu arada plakadan sorgulamanı yaptım. kasko poliçesinde herhangi bir hasar kaydı görünmüyor.

Allah razı olsun, arkadaşa yol gösterdiğiniz icin teşekkürler.. inşallah en kolay şekilde hakkını geri alabilir..

• ne oldu son durum?
  • Ey Rabbim bu arkadaşımızın sıkıntısını en kısa zamanda Peygamberinin yüzü suyu hürmetine gider ve bu kardeşimizi sıkıntılara sokan insanları ıslah eyle eüer ıslah olmuyorlar ise canlarını al Yarabbim. Amin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

Ey Rabbim bu arkadaşımızın sıkıntısını en kısa zamanda Peygamberinin yüzü suyu hürmetine gider ve bu kardeşimizi sıkıntılara sokan insanları ıslah eyle eüer ıslah olmuyorlar ise canlarını al Yarabbim. Amin.

AMiNNNNNNNNNNNNNNNN. Dualarınız için ALLAH razı olsun sizden
  • ARKADAŞLAR 1MART PERŞEMBE GÜNÜ BABAMA AİT TOYOTA COROLLA MARKA ARABAMIZ ÇALINDI VE HALA SES YOK. UMUDUMUZU YİTİRMEK İSTEMİYORUZ ELBETTE. ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ. AŞAĞIDA ÇALINAN ARACA AİT SAHİBİNDEN.COM SİTESİNDE BULUNAN İLANA AİT LİNKİ VERECEM. ARACIMIZ RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ SOL TAMPONUNDA EZİKLİK VAR. BUNA EK OLARAK ÖN TAMPONUN SOLUNDA ALTTA ÇİZİKTEN DOLAY BOYA KALKMASI VAR. BUNA EK OLARAK JANT KAPAĞI (METAL KISIM SAĞ) HAFİF ÇATLAKLIK VAR.

ÇALINAN ARACIMIZ BUDUR:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-daha-3000-km-de-lpg-takili-ruhsata-islenmis-durumda-64917534/detay

++++Sizden Ricam Yukarıda Yazdığım İletiyi Profilinizde Paylaşmanız.++++++

(Mesajı aynen paylaşın lütfen arkadaşlar. Ne kadar çok kişi paylaşırsa o kadar kişiye ulaşır. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Teşekkürler şimdiden ) TELEFON NUMARAM 0506 972 78 70 (NOT : ARAÇ BUCA GÜRÇEŞME HUZUR EVİNİN YAKINLARINDA ÇALINMIŞTIR)

ARKADAŞLAR PAYLAŞ BUTONUNA TIKLAYIP PAYLAŞMAYIN MESAJI KOMPLE KOPYALA YAPIŞTIR YAPIP ÖYLE PAYLAŞIN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN. ÖYLE PAYLAŞIRSANIZ HİÇ BİR ANLAMI KALMIYOR. sANKİ SATILIK İLANI GİBİ BİR PAYLAŞIM OLUYOR LÜTFEN UYARIMI DİKKATE ALIP KOPYALAYIP PAYLAŞIN. TEŞEKKÜR EDİYORUM HEPİNİZE ŞİMDİDEN. ALLAH RAZI OLSUN

Yukarıdaki mesajı facebook sayfanızda aynen yayınlar mısınız arkadaşlar. Sizlerin yardımına ihtiyacım var. çok ama çok teşekkür ederim şimdiden

• ARKADAŞLAR 1MART PERŞEMBE GÜNÜ BABAMA AİT TOYOTA COROLLA MARKA ARABAMIZ ÇALINDI VE HALA SES YOK. UMUDUMUZU YİTİRMEK İSTEMİYORUZ ELBETTE. ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ. AŞAĞIDA ÇALINAN ARACA AİT SAHİBİNDEN.COM SİTESİNDE BULUNAN İLANA AİT LİNKİ VERECEM. ARACIMIZ RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ SOL TAMPONUNDA EZİKLİK VAR. BUNA EK OLARAK ÖN TAMPONUN SOLUNDA ALTTA ÇİZİKTEN DOLAY BOYA KALKMASI VAR. BUNA EK OLARAK JANT KAPAĞI (METAL KISIM SAĞ) HAFİF ÇATLAKLIK VAR.

ÇALINAN ARACIMIZ BUDUR:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-daha-3000-km-de-lpg-takili-ruhsata-islenmis-durumda-64917534/detay

++++Sizden Ricam Yukarıda Yazdığım İletiyi Profilinizde Paylaşmanız.++++++

(Mesajı aynen paylaşın lütfen arkadaşlar. Ne kadar çok kişi paylaşırsa o kadar kişiye ulaşır. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Teşekkürler şimdiden ) TELEFON NUMARAM 0506 972 78 70 (NOT : ARAÇ BUCA GÜRÇEŞME HUZUR EVİNİN YAKINLARINDA ÇALINMIŞTIR)

ARKADAŞLAR PAYLAŞ BUTONUNA TIKLAYIP PAYLAŞMAYIN MESAJI KOMPLE KOPYALA YAPIŞTIR YAPIP ÖYLE PAYLAŞIN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN. ÖYLE PAYLAŞIRSANIZ HİÇ BİR ANLAMI KALMIYOR. sANKİ SATILIK İLANI GİBİ BİR PAYLAŞIM OLUYOR LÜTFEN UYARIMI DİKKATE ALIP KOPYALAYIP PAYLAŞIN. TEŞEKKÜR EDİYORUM HEPİNİZE ŞİMDİDEN. ALLAH RAZI OLSUN

• quote:

Orijinalden alıntı: kiboneburhan

quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

Moralinizi bozmiyim ama şu an aracınız büyük ihtimalle kerkükte taksicilik için kullanılıyordur.

nasıl yani?

Genelde bu tip araçlar çalınıp k ırağa kaçırılıyor.
  • k.ıraktan çalınıp buraya geltirilse belki ama k.ırakta genellikle 0 araç alınıyor. eskiden avrupadan tırlar dolusu ikinci el araç giderdi. şimdi kimse yüzüne bakmıyor ikinci el araçların. k.ırak çok zengin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devils_

İzmir bucadayım.Bundan sonra daha dikkat edecem.İnşallah bir an önce bulunur.

sağol kardeş

Her gördüğüm corollaların plakalarına bakıyorum.Daha dikkatliyim bu konuda.Gürçeşmeden de çok geçiyorum.Eğer aracınıza rastlarsam hemen polise ve daha sonrada size bildirecem.

Benim sormak istediğim bir şey var.Polis hiçbir ipucuna ulaşamamış mı?Hiç mi mobeseye falan denk gelmemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun, umudunuzu kaybetmeyin.

Geçen yıl bir arkadaşımın lüks aracı çalınmıştı, aracı bir kafenin otoparkına park ederken takip etmişler arkadaşı, oturduğu masada hemen arkasına oturmuşlar ve arkadaşım ceketini arkaya asınca anahtarı çekip almışlar ceketten. Gidip arabaya atlayıp götürmüşler. Tabi allah cezalarını verdi şerefsizlerin, 1 hafta sonra araç sahibinin kız arkadaşı aradı ve "aşkım senin arabanın plakası neydi" diye sordu, meğerse kızın evinin önüne park etmişler tesadüfen Ufak bir polis takibiyle 2-3 kişi tutuklandı anında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu -- 18 Mart 2012; 18:10:38 >
  • quote:

quote:

quote:

İzmir bucadayım.Bundan sonra daha dikkat edecem.İnşallah bir an önce bulunur.

sağol kardeş

Her gördüğüm corollaların plakalarına bakıyorum.Daha dikkatliyim bu konuda.Gürçeşmeden de çok geçiyorum.Eğer aracınıza rastlarsam hemen polise ve daha sonrada size bildirecem.

Benim sormak istediğim bir şey var.Polis hiçbir ipucuna ulaşamamış mı?Hiç mi mobeseye falan denk gelmemiş.

Bİ BİLSEM ARKADAŞIM Bİ BİLSEM. HALA SES YOK YAA :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Öncelikle geçmiş olsun, umudunuzu kaybetmeyin.

Geçen yıl bir arkadaşımın lüks aracı çalınmıştı, aracı bir kafenin otoparkına park ederken takip etmişler arkadaşı, oturduğu masada hemen arkasına oturmuşlar ve arkadaşım ceketini arkaya asınca anahtarı çekip almışlar ceketten. Gidip arabaya atlayıp götürmüşler. Tabi allah cezalarını verdi şerefsizlerin, 1 hafta sonra araç sahibinin kız arkadaşı aradı ve "aşkım senin arabanın plakası neydi" diye sordu, meğerse kızın evinin önüne park etmişler tesadüfen Ufak bir polis takibiyle 2-3 kişi tutuklandı anında...

ALLAHIN İZNİYE ELLERİ AYAKLARINA DOLansa bunların da bir şekilde bulunsa. ARkadaşlar sizden ricam facebook tweetter profilllerinizde bu ilk sayfadaki ilanımı kopyalamanız belki bu şekilde çok kişiye uılaşırız ve bakarsınız onlardan birisi görmüştür arabayı da bıluruz inşallah. Ben facebooktan buca sayfası üzerinden bir çok kişiye gönderdim. vakitinz olduüğu sürece gönderirseniz arkadaişlarına onlar da arkadaşlarına gönderir böylece zincirleme bir durum olur bakalım hayırlısı. TEşekkürler şimdiden

• Sanayileri gezdiniz mi? Moralinizi bozmak istemem ama araç markası ve modeli dolayısıyla parçalanmışta olabilir...
  • Büyük geçmiş olsun çok kötü bir durum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

çok geçmiş olsun

teşekkür ederim. Geçmiyor işte :(

Bu ülkede öğrendiğim bir şey varsa oda polisten umudu kesmen gerektiğidir.Evime iki kere hırsız girdi parmak izi alındı ikincisinde eve giren hırsızın kullandığı aracın plakasına kadar verdik fakat sonuç araç 7 aydır çalıntı çıktı.Polis ise sonuç olarak hiç bir şey yapamadı.Önleminizi kendiniz almalısınız yoksa çok üzülürsünüz
  • mercesedeslerin motorunda çalıntıya karşı izleme için gps var.artık c ve d segmenti araçlar içinde bu yapılması gerekiyor.50 binliralık araç yazık günahtır.geçmiş olsun hemşerim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.