adam 3 defa kasko var demiş halen millet 2011 model araçta kasko olmazmı diyor hey Allahım neyse kardeş geçmiş olsun inşallah bulunur
quote:
Orijinalden alıntı: kiboneburhan
quote:
Arkadaşlar avukat tanıdığı akrabası olan var mı? Bana yardımcı olabilecek
?
avukat arkadaşım var yardımcı olur istersen özelden nosunu vereyim
quote:
Orijinalden alıntı: sharkemre
adam 3 defa kasko var demiş halen millet 2011 model araçta kasko olmazmı diyor hey Allahım neyse kardeş geçmiş olsun inşallah bulunur
eyvallah kardeşim sağol
quote:
quote:
quote:
?
kardeş. Avukat arkadaşınla bu durumu görüşsen ne diyor bi öğrensen sonra bana özelden mesaj yazsan olur mu?
kasko şirketine dava açın uzun seneler sürebilir ama bir şekilde hakkınız alacaksınız
kaskonun sözleşmesinde anahtarların ikiside evde olacak diye birşey yazıyor mu?
öyle bir hüküm yoksa çatır çatır paranızı alırsınız
quote:
quote:
quote:
quote:
?
kardeş. Avukat arkadaşınla bu durumu görüşsen ne diyor bi öğrensen sonra bana özelden mesaj yazsan olur mu?
arkadaşım nosunu vereyim konuş ben senin adına ne söylücem şimdi Allah Allah
quote:
Orijinalden alıntı: tttnet.net
hocam canınız sıkılacak ama arabadan ümidinizi kesin...adi herifler motoruna kadar parçalamışlardır..en iyisi kaskodan çözmek olayı..olurmu öyle şey..ödeyemezlermiş..arayın sigorta şirketini..neden ödeyemezlermiş öğrenin..sonra gidin bir avakata konuşun...zaten avukat gerekeni yapar..hangi sigorta şirketi bu...reklamını yapalım..deşifre edelim..
aynen hangi sigorta şirketi bu?.. sonuna kadar hakkınızı arayın sözleşmeyi iyice inceleyin? sigorta şirketi ödemeyi yapmak zorunda kalacaktır
Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
?
arkadaşım nosunu vereyim konuş ben senin adına ne söylücem şimdi Allah Allah
iyi de kardeş kızmana gerek yok. Sağol.
quote:
Orijinalden alıntı: akıllıdeli06
quote:
hocam canınız sıkılacak ama arabadan ümidinizi kesin...adi herifler motoruna kadar parçalamışlardır..en iyisi kaskodan çözmek olayı..olurmu öyle şey..ödeyemezlermiş..arayın sigorta şirketini..neden ödeyemezlermiş öğrenin..sonra gidin bir avakata konuşun...zaten avukat gerekeni yapar..hangi sigorta şirketi bu...reklamını yapalım..deşifre edelim..
aynen hangi sigorta şirketi bu?.. sonuna kadar hakkınızı arayın sözleşmeyi iyice inceleyin? sigorta şirketi ödemeyi yapmak zorunda kalacaktır
sigorta şirketi ismini telaffuz etmek istemiyorum açıkçası. Ama gerekeni yapacaz. Sonuçta araba çalındı. Ama öyle ama böyle. Dünya kadar para almayı biliyorlar her sene. Sonun kadar arayacağız hakkımızı
quote:
Orijinalden alıntı: TeQuiLaS
Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm.
allah razı olsun kardeş
baban biraz soğuk kanlı olacaktı, o esnada kendisine okkalı bir yumruk atıp karakola gidecekti. gasp edildim diyecekti ve olay kapanacaktı. şimdi paranın tamamını almış olurdunuz. tamam etik bir davranış değil fakat ortada bir dolandırıcılık var. yani beyaz yalan olur en fazla. babana o tarz dolandırcılık işlerine karışan adamların eşgallerini göstermişlerse ve baban tanımamışsa iki seçenek var ; ya adam uzak bir ilden geldi ve eşgal havuzunda resmi bulunmuyordu, ya da adamın amacı arabayı parçalamaktan ziyade kullanıp bir kenara atmak. ayrıca öyle araba parçalamak da her hırsızın yapabileceği türden bir iş değil. büyük şebekeler yapabiliyor. yine de pek umutlu olmayın bence.
arabanızın güvenliği konusunda ise ;
20-30 liralık bir telefon alın, 1100 olabilir. bu telefona, şarjını aküden alacak bir düzenek bağlayın. çok basittir. hattınız birkaç ay sonra kapanacaktır kontör yüklenmediği için fakat benim bildiğim kadarıyla öyle olsa bile servis sağlayıcı sinyali alıyor sanırım. en kötü ihtimalle imei numarasını öğrenirsiniz telefonun, öyle tespit ettirirsiniz fakat jet hızıyla savcılıktan karar çıkarttırmalısınız. car tracker olarak satılan ürünler de olur fakat onlar belli bir mesafeden sonra çekmiyor, ya da bazı ülkeler için sıkıntılı bir sistem. telefon ise her yerde çeker.
eger ruhsat yaninizda degilse kasko odemiyor, o yuzden ruhsati hep yanimda tasimaya calisirim
quote:
kaskosu var arabamızın ama ödemeyecğini bildirmiş. Arabamızı satmaya karar verip internet sitesine koyduk. Adam babamla görüşüyor telde. sonra arabaya bakmaya geliyor. Amca diyor bi çalıştırayım arabayı diyor. kapı açık yanında babam adam arabayı çalıştırıyor ve gaza bastığı gibi kapı açık bir şekilde gidiyor. olay bundan ibaret. şimdi sigorta şirketi ödeme yapmayacağını bildirdi.
yuuuuuuuuuuuuuuuuuh, geçmiş olsun kardeş, arkadaşımın babası da yeni megane almıştı, site otoparkına girebilmek için araç çalışır vaziyette aracından iniyor garaj kapısını açmaya yöneliyor, adam biniyor arabaya neredeyse ezecek gibi gazlayıp kaçıyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: akıllıdeli06
quote:
sigorta şirketi ismini telaffuz etmek istemiyorum açıkçası. Ama gerekeni yapacaz. Sonuçta araba çalındı. Ama öyle ama böyle. Dünya kadar para almayı biliyorlar her sene. Sonun kadar arayacağız hakkımızı
Sigorta şirketi saklamayın söyleyin....söyleyin ki bilelim bizde ona göre kaskomuzu yaptırırız.Halk bilsin ne zararı var size...
Hangi kaskodan yaptırdınız kaskonuzu ?
quote:
Çok ama çok mutsuzuz. ARabamız çalındı. 2011 Gümüş gri toyota corolla marka arabamız 15 gün önce çalındı. 35 DPA 30 plakalı aracımızı görenler insaniyet namına haber versin. Araç izmir bucadan çalınmıştır. Allah rızası için görenler haber versin. :(
Çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin derler üzülmeyin mal yerine konur.Bunuda laf olsun diye söylemiyorum 1998 yılında benimde 3 yaşındaki aracım çalınıştı(bulunmadı araç)hatta 1 temmuz gecesi çalındığı için 2002 yılında geriye dönük taşıt pulunun parasını bile cezalı olarak aldı devlet. yemedim içmedim 1 sene sonra sıfır Polo aldım(o yıllarda çok modaydı) onada daha 8 aylıkken kırmızı ışıkta durduğumda arkadan otobüs çarptı araç perte çıktı Allahtan bunu kaskosu vardı ama 8 ayl önce 5.900 liraya aldığım araca 7000 lira verdi kasko gene zarar (o yıllarda enfelasyon vardı aynı aracın sıfırı 9700 liraydı) ondan sonra 7-8 tanede aracım oldu hatta 3 taneside sıfırdı.Çok geçmiş olsun inşallah bulunur sizn aracınız
Geçmiş olsun, tampondaki eziği aklıma yazdım, Ankara'da sürekli bu aracı takipteyim.
O şerefsizin burnundan da fitil fitil gelsin inşallah!
arkadaşlar ortada araba yok arkadaş yedek anatardan birtane yaptırtsa oto anahtarcısına orjinali gibi al sana anahtar burada sigorta şirketinin deneme şansı yok zaten araba ortada yok bu fikir bana mantıklı geldi sizce ?