Merhabalar;
8 Kasım 2020 de bmw5 2005 model 207000 km deki aracımı sattım.Satarken de araın motoru ve ön takım ve şanzımanı ile ilgili yakın zamanda neleri yaptığımı faturaları(15000 tl ) ve videolarıyla Alıcıya anlattım Şanzımanda 2-1 düşerken hafif vuruntu sebebiyle Şanzıman üreticisi ZF servisinde aracın yağ ve flitesini değiştirdiğimi Fakat vuruntunun geçmediğini "onlarında 3-5 ay kullanmamı geçmez ise şanzıman açılıp bakılacağını" söylediklerini alıcıya anlattım ki Ekpertiz firması da aracımda Motar-Ön takım anlamında kusur yok şanzımanda vuruntu var dediler Alıcı bu şekilde aracı satın aldı.
Dün akşam bir telefon kendisini Alıcın Avukatı olduğunu söyleyen sahış müvekkilim aracı BMW servisinde tamir ettirdiğini şanzımanın açıldığını ve 15000 Tl harcandığını bu parayı benden talep ettiklerini söyleyerek sinirlerimi hoplattı Benim cevabım ise durumu bilerek aldıklarını bu parayı veremeyeceğimi Neden tamir ettirmeden bana sorulmadığını sordum Ben aracığım diyerek konuyu kapattı Müvekkilime durumu anlatacağını söyleyerek telefonu kapattık.
Şimdi:
1-Böyle bir hakları var mı?
2-Dava sürecine girerse Kaybetme/Kazanma şansım nedir?
Başına bu tarz olay gelen var mı?
Superonline Güvensizliği
|
Hangisi?Neden?
|
OTOMOBİL PROGRAMLARI
|
HANGİ KIŞ LASTİĞİ
|
HANGİ KIŞ LASTİĞİ
|
Tavsiyenize İhtiyacım var
|
bayram trafiği
|
Cevap: PEUGEOT 3008
|
Hangisi?
|
Meslek: ÖĞRETMEN
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 345
İkinci El Bölümü Mesajları: 32
Konularının görüntülenme sayısı: 9.926 (Bu ay: 171)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 88 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası