Çok geçmiş olsun Bende Buca'dayım, numaranızı kaydettim eğer görürsem mutlaka haber vericem. Bu arada Karabağlardaki sanayiye gidip bir sorun olmazsa
Sağol arkadaşım. İnşallah bulunur. Bakalım sağa sola haber verdik. Bakalım en kısa sürede bulunması ümidini hep içimde taşıyorum. umarım bulacaz
quote:
Orijinalden alıntı: kings arms
geçmiş olsun arkadaşım inşallah bulunur kısa sürede
Allah razı olsun arkadaşım
quote:
Orijinalden alıntı: alptuğ56
az önce diğer başlıkta benzeri bir olay vardı orada sevindik ama inşallah bu arkadaşın aracı da bulunur buna da seviniriz
diğer başlıkta da yazdım kasko şartlarını kimse okumadığı için bilmeyen çok oluyor ,kasko şirketleri belli şartların dışında ödeme yapmıyorlar ,ama bence bu biraz farklı bir olay
şirketler bu tür durumları şüpheli görüyorlar ,yani kendileri çalmış gibi gösterip para mı almaya çalışıyor cinsinden
şahitleriniz varsa belli olmaz sigorta şirketi mahkemeye verilir ve ispatlanırsa bir ihtimal var gibi geliyor
tabi inşallah bu aşamaya bile gelmeden araç bulunurda yine seviniriz
konuyla ilgili olarak bir şey aklıma geldi
geçtiğimiz aylarda bende aracımı satmak için ilan vermiştim ve mecburen oraya cep telefonu numaramı yazmıştım ,o tarihten sonra aracı satıp ilanı kaldırdığım halde çokça tanımadığım numaralardan aranmaya başladım ,tam bende bundan şüphelenmeye başlamıştım
konuyla çok ilgisi yok ama yine de satış ilanı veren arkadaşlar dikkatli olsun diyorum sanki birileri o araçları ve telefon numaralarını alıp art niyetli işler peşine düşüyor gibi
daha dün 0030 lu bir yabancı bir numara aramış biraz araştırdım galiba yunanistan dan aranmış ,bunun dışında yurtiçinden de sürekli bilmediğim ama muhtemelen art niyetli olabilecek telefonlar çaldırıp kapatıyor
nasıl olsa karşıdakinin telefon numarası görünüyor diye güvenmeyin çünkü piyasada binlerce sahte kimlikle alınmış sim kart ve numara olduğu söyleniyor
bulunur umudunda olduğum için şimdilik geçmiş olsun diyeyim ama ben umutluyum Allah sabır versin
inşallah bizim arabamız için de bir sevindirici haber gelir ve burdan paylaşırım sizlerle. Sağolun arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: sekoya81
Moralinizi bozmiyim ama şu an aracınız büyük ihtimalle kerkükte taksicilik için kullanılıyordur.
nasıl yani?
quote:
Orijinalden alıntı: seyffullah
yapanların Allah belasını versin,insallah bulunur kardesim,yahu ne kadar cok hırsızlık vakası var anlamıyorum..
AMinnn kardeşim. AMİNNNNN
Arkadasım sizde cok ılgıncsınız baban bıldıgın gasp edılmıs nasıl kasko odemıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: montana_35
Geçmiş olsun umarım bulunur takipteyiz
eyvallah kardeşim sağolasın
quote:
Orijinalden alıntı: EmreGLC
geçmiş olsun bizimde sorento çalıntı
Size de geçmiş olsun arkadaşım
quote:
Orijinalden alıntı: kiboneburhan
quote:
Orijinalden alıntı: shanke
Çok geçmiş olsun kasko çok önemli gerçekten, benimde evim bucada
kasko önemli elberttee. :Ful kaskolu ama kasko şirketi ödeme yapmayacağını bildirmiş. Ne yapmalıyız
kasko senden 2 anahtarıda ister
anahtar üstünde kaçtığı için kaskodan bişey beklemeyin bence
quote:
Orijinalden alıntı: AliAytaçBey
çok geçmiş olsun kardeşim.inşallah araba en kısa sürede bulunur.içime dert oluyor böyle konular,çok üzülüyorum.Allah yardımcınız olsun.dualarımız sizinle.
Sağolun dualarınızı eksik etmeyin gerçekten. Allah razı olsun
Kasko ruhsat ve anahtar olmadığımı ödemeyebilir aradığı ilk sey ruhsat sonra anahtar, cok üzücü bir durum büyük sehirler böyle tehlikeli dikkat etseydiniz yada araçın önünde en azından duvar olsaydı geri yapıp kaçasa kadar yakalanırdı.
quote:
Orijinalden alıntı: sarapci
Arkadasım sizde cok ılgıncsınız baban bıldıgın gasp edılmıs nasıl kasko odemıyor.
aynen öyle kardeşim ortada bir çalıntı vakası var. Aklım almıyor. çalındığını ispatlıyoruz işte. Dürüst olmak suç demek ki. İlla üzerini başını parçalayıp sonra polise öyle mi ifade vermek gerekiyordu yani anlamıyorum ben bu olayı.
Geçmiş olsun...
quote:
Orijinalden alıntı: Melihdk
Kasko ruhsat ve anahtar olmadığımı ödemeyebilir aradığı ilk sey ruhsat sonra anahtar, cok üzücü bir durum büyük sehirler böyle tehlikeli dikkat etseydiniz yada araçın önünde en azından duvar olsaydı geri yapıp kaçasa kadar yakalanırdı.
ruhsat zaten babamda. ARabada kesinlikle bırakmaz ruhsatı. Belki bu bizim için olumlu bir durumdur ne dersiniz?
Geçmiş olsun, inşallah arabanız en kısa sürede bulunur.
quote:
quote:
aynen öyle kardeşim ortada bir çalıntı vakası var. Aklım almıyor. çalındığını ispatlıyoruz işte. Dürüst olmak suç demek ki. İlla üzerini başını parçalayıp sonra polise öyle mi ifade vermek gerekiyordu yani anlamıyorum ben bu olayı.
cidden dediğin gibi yapacaksın ,çoğu şirket böyle kurumsallaşamamış ,bunları denetlemeyen sisteme lanet olsun..
quote:
Orijinalden alıntı: akabey_55
Geçmiş olsun...
Sağol arkadaşım. Geçmiş olsunun yanında Allah rızası için dualarınızı da eksik etmeyin. İşin kötü tarafı biz iki sene önce abimizi kaybettik. Babam oğlunun acısını yüreğinde hissederken bir de bu haber geldi. Lanet olsun. Babam kalp hastası annem kalp hastası. Yaşlılar. Dualarımız da zaten onların sağlığı için de . Of ya gerçekten bunalımdayım. Allah şu hırsızların gönlüne bir vicdan insaf iman verir de bırakır kıyıda köşede bir yerde arabamızı. ALlahım büyüksün sen
quote:
quote:
İpe ipe ödemek zorunda 2 anahtarda ibraz etme hikaye policede yazar gasp darp tehdit vs de polisden alınan tutanak ıle basvurulması halınde sıgorta kapsamındadır sız anahtarı aracın ustunde unutun bu durumda bıle %60 ını oduyor kasko
quote:
Orijinalden alıntı: bangsuui
Geçmiş olsun, inşallah arabanız en kısa sürede bulunur.
sağol arkadaşım. İnşallah. Dediğim gibi bi bulunsa buradan sevincimi sizlerle paylaşacam. Allahın izniyle bir bulunsa
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: akabey_55
Geçmiş olsun...
Sağol arkadaşım. Geçmiş olsunun yanında Allah rızası için dualarınızı da eksik etmeyin. İşin kötü tarafı biz iki sene önce abimizi kaybettik. Babam oğlunun acısını yüreğinde hissederken bir de bu haber geldi. Lanet olsun. Babam kalp hastası annem kalp hastası. Yaşlılar. Dualarımız da zaten onların sağlığı için de . Of ya gerçekten bunalımdayım. Allah şu hırsızların gönlüne bir vicdan insaf iman verir de bırakır kıyıda köşede bir yerde arabamızı. ALlahım büyüksün sen