Şimdi Ara

Araban kirliyse UbaX Oto Yıkamadan uzak dur. ALMIYOR !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bayramdan önce başıma gelmiş bir olay. Sizinle de paylaşmak istedim.

Aracı yıkatmak için Ankara/Anıttepe'de yanyana dizili olan oto yıkamacılardan UbaX denen yere götürdüm aracımı ve maalesef kibarca aracımın kirli olduğunu :) ve temizlenmesi için ya 90 TL (yanlış hatırlamıyorsam) vererek full temizlik yaptırabileceğimi yoksa aracı yıkamayacaklarını söylediler. İlk defa böyle bir durumla karşı karşıya kaldım, bunun için sizinle paylaşmak istedim. Gitmeden dikkatli olun aracınızın kirli olduğunu düşünüyorsanız buraya gitmeden iki kere düşünün.

Ayrıca araçta yıllardır garajda yatan bir araç değil her gün kullandığım aracım.

Unutmadan küçük bir detay, aracı götürdüğümde iç dış yıkama diyince bir buçuk saat sürer demişti tamam sorun değil dedikten sonra bu anlattığım davranışı sergilediler. Amaçları ne gerçekten anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byCraCkPoT -- 12 Ağustos 2015; 13:48:15 >

• aracın kirli halini de göstersen de biz de karar versek kim haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: L&M

aracın kirli halini de göstersen de biz de karar versek kim haklı
    saçmalıga bak tabiki kirli olacak, kirli olmasa sana neden getireyim zaten ? tamamen ugraşmamak ve soygun amaclı soylemısler nasıl olsa ellerine bi bez alıp 2-3 yeri üstün körü silip bide süpürge tutup ver 20 30 demek daha kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

saçmalıga bak tabiki kirli olacak, kirli olmasa sana neden getireyim zaten ? tamamen ugraşmamak ve soygun amaclı soylemısler nasıl olsa ellerine bi bez alıp 2-3 yeri üstün körü silip bide süpürge tutup ver 20 30 demek daha kolay

Alıntıları Göster
    Sonra da ağlarlar, hayat pahalı, kurtarmıyor, yapılacak iş değil vs.. İşine saygı duymayan, ne kendine ne başkasına saygı duymaz.. Boşverin hocam, birdaha gitmezsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: freemangroovy

Sonra da ağlarlar, hayat pahalı, kurtarmıyor, yapılacak iş değil vs.. İşine saygı duymayan, ne kendine ne başkasına saygı duymaz.. Boşverin hocam, birdaha gitmezsiniz..

Alıntıları Göster
    Senin araban ne bilmiyorum ama fotoraftaki önündeki arabalara bakarsak adam seni kibarca kovmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Senin araban ne bilmiyorum ama fotoraftaki önündeki arabalara bakarsak adam seni kibarca kovmuş.

Alıntıları Göster
    :) Aynen doğru diyorsun, diğer arabalara bakınca
    Benim 2007 Jetta var. Adam prestijimi bozacaksın diyemedi belkide

Araba çamurla kaplı falan değildi. Normal sıradan kirlilikteydi. Anıtkabir'in bahçeli tarafında yolda bir binayı yapmış adam oto yıkama, çıkınca oraya götürdüm. Adam ikiletmedi, kirli falanda demedi aldı yıkadı.
    Ondada sıra vardı 1 saat sonra falan mis gibi temizledi verdi.

Amacı para koparmak, orada 5 kişiden 3ü kabul ediyordur full yıkamayı 80-90 lira veriyordur bu ahlaksızlara. Yaptığıda normal iç dış yıkama. Terbiyesiz bunlar. Bir daha Allah korusun....

• quote:

Orijinalden alıntı: byCraCkPoT

:) Aynen doğru diyorsun, diğer arabalara bakınca
    Benim 2007 Jetta var. Adam prestijimi bozacaksın diyemedi belkide

Araba çamurla kaplı falan değildi. Normal sıradan kirlilikteydi. Anıtkabir'in bahçeli tarafında yolda bir binayı yapmış adam oto yıkama, çıkınca oraya götürdüm. Adam ikiletmedi, kirli falanda demedi aldı yıkadı.
    Ondada sıra vardı 1 saat sonra falan mis gibi temizledi verdi.

Amacı para koparmak, orada 5 kişiden 3ü kabul ediyordur full yıkamayı 80-90 lira veriyordur bu ahlaksızlara. Yaptığıda normal iç dış yıkama. Terbiyesiz bunlar. Bir daha Allah korusun....

Alıntıları Göster
    Zaten esnaf dediğin adam iş adam seçmemeli bunlar esnaf değil çakal.Adam 20 liradan 5 araba yıkayıp 100 lira kazanacağıma tek arabadan alırım o parayı yapıyor.Kendi kaybeder memlekette elini sallasan oto yıkamacı

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Zaten esnaf dediğin adam iş adam seçmemeli bunlar esnaf değil çakal.Adam 20 liradan 5 araba yıkayıp 100 lira kazanacağıma tek arabadan alırım o parayı yapıyor.Kendi kaybeder memlekette elini sallasan oto yıkamacı

Alıntıları Göster
    Oto yıkamada çalıştım bir süre arkadaşın yanında ne kadar pis olursa olsun iç-dış 10 lira para aldık hep ne insanlar var arkadaş
  • byCraCkPoT kullanıcısına yanıt
    burayı tanıyan bir insan olarak,süreklide gidip geldiğim bir yer olması vesilesiyle çok uzun süre sonra bu yazıyı görmüş bulunmakta ve gerçekten çok üzülmüş durumdayım.insanları karalamak insanların ekmeğine böyle taş koymaya çalışmak veya bir hırstan böyle şeyler yapmaya çalışmak nedir anlam vermiş değilim.Herhangi bir ortaklığım tanıdıklığım vs gibi durumum kesinlikle yoktur. Bir müşteri olarak gidip geldiğim bu yerden oldukça memnun olduğumu söylemek isterim. Arkadaşımız fiyat konusunda değişik rakamlar söylendiğini söylüyor. Bu mevkiye gidip gören biri ise yanlarındaki yıkamalar ve UBAX oto yıkama genel itibariyle kurumsal çalışan firmalardır. Ve girdiğinizde fiyatları sormadan göreceğiniz bir pano asılıdır. Ve gerçekten efendi ilgili insanlara sahip bu yer işindede gayet başarılı ve güvenilirdir.Benim ise 2010 ford fiesta bir aracım bulunmakta ve sürekli buraya gitmekteyim. Gidecek arkadaşlarada tavsiye ederim. ( Böyle bir yazı görüp haksızlığa uğradığını düşündüğüm için üyelik açtım tesekkür ederim).

• quote:

Orijinalden alıntı: onrclbi

burayı tanıyan bir insan olarak,süreklide gidip geldiğim bir yer olması vesilesiyle çok uzun süre sonra bu yazıyı görmüş bulunmakta ve gerçekten çok üzülmüş durumdayım.insanları karalamak insanların ekmeğine böyle taş koymaya çalışmak veya bir hırstan böyle şeyler yapmaya çalışmak nedir anlam vermiş değilim.Herhangi bir ortaklığım tanıdıklığım vs gibi durumum kesinlikle yoktur. Bir müşteri olarak gidip geldiğim bu yerden oldukça memnun olduğumu söylemek isterim. Arkadaşımız fiyat konusunda değişik rakamlar söylendiğini söylüyor. Bu mevkiye gidip gören biri ise yanlarındaki yıkamalar ve UBAX oto yıkama genel itibariyle kurumsal çalışan firmalardır. Ve girdiğinizde fiyatları sormadan göreceğiniz bir pano asılıdır. Ve gerçekten efendi ilgili insanlara sahip bu yer işindede gayet başarılı ve güvenilirdir.Benim ise 2010 ford fiesta bir aracım bulunmakta ve sürekli buraya gitmekteyim. Gidecek arkadaşlarada tavsiye ederim. ( Böyle bir yazı görüp haksızlığa uğradığını düşündüğüm için üyelik açtım tesekkür ederim).
    Araba zaten kirli olduğu için yıkatılır/temizletilir. Bazı yıkamacıların keyfi iş yaptığını, sırada 2-3 yıkmacı eleman ve 2-3 araba varken dahi
    bir türlü 1-1.5 satten önce aracı alamıyorsunuz. Bir iş uzatmak, sorma gitsin...

İyi ve hızlı yerler olduğu kadar iş bilmeyen kaba saba yerlerde var. Yok denmesin...

• quote:

adam kafasından mı sallamış diyorsun yani? adamı şutlamışlar mekandan sen ne diyorsun..

• onrclbi O kullanıcısına yanıt
    üşenmediniz, yarım saat uğraştınız, yeni üyelik aldınız ve sırf saçma sapan ismi olan kıçı kırık bi yıkama firmasını savunmak için bu kadar yazı yazdınız....sizi tebrik ediyorum...
  • quote:

Arkadaşın nick'ini ubax oto diye değiştiriyoruz.

• quote:

google da "UBAX oto yıkama" diye arayınca bu konu çıktığı için ağzınızla kuş tutsanız firma ile bağlantınız olmadığını ispat edemezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

quote:

google da "UBAX oto yıkama" diye arayınca bu konu çıktığı için ağzınızla kuş tutsanız firma ile bağlantınız olmadığını ispat edemezsiniz.

Alıntıları Göster
    Yau yıkamacıya götürmeden önce siz yıkayacaksınız. Ayıp olur yıkamacıya. Mesela eve temizliğe kadın gelecekse önden siz bi temizlersiniz ya, aynı mantık.

• byCraCkPoT kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar sürekli bu formu takip eden,inceleyen birisi değilim ama bu konuya tamamen şans eseri gelmiş bulunmaktayım.Öyle uzunca açıklıyacakta değilim kendimi ; ankarada bildiğim bir kaç oto yıkama ve cam filmi ile ilgili araştırmam neticesinde burada buldum kendimi.burada özel bir aratma söz konusu değildir. Ne söylerseniz söyleyin fikrimi savundum.düşünceleriniz benimkinde olduğu gibi sizi ilgilendirir tartışmak gibi bir durum söz konusu değildir. Kayseride yaşıyor kayseride okuyorum isteyen olursa buradaki kullanıcı adım ile sosyal medyadan takip ederek aslında ankaraya gezmek dışında bir işim olmadığını görebilir ve evet sık sık giden bir insanım sonuçta aracıma birşeyleri ankarada yaptırıyorum geziyorum neyse; doğruyu savunamaz bir hale gelmiş bir toplumun benim yaptığımı garipsemesi kadar normal birşey olamaz anlıyorum. Ben doğru olanı yaptığımı düşünüyorum. Evet bir konu için haksızlık gördüğüm şey için 5 dk ımı ayırıp üyelik açabildim. şimdi kendini zeki sanan arkadaşlara selam olsun selametle kalın..

• quote:

arkadaşlar sürekli bu formu takip eden,inceleyen birisi değilim ama bu konuya tamamen şans eseri gelmiş bulunmaktayım.Öyle uzunca açıklıyacakta değilim kendimi ; ankarada bildiğim bir kaç oto yıkama ve cam filmi ile ilgili araştırmam neticesinde burada buldum kendimi.burada özel bir aratma söz konusu değildir. Ne söylerseniz söyleyin fikrimi savundum.düşünceleriniz benimkinde olduğu gibi sizi ilgilendirir tartışmak gibi bir durum söz konusu değildir. Kayseride yaşıyor kayseride okuyorum isteyen olursa buradaki kullanıcı adım ile sosyal medyadan takip ederek aslında ankaraya gezmek dışında bir işim olmadığını görebilir ve evet sık sık giden bir insanım sonuçta aracıma birşeyleri ankarada yaptırıyorum geziyorum neyse; doğruyu savunamaz bir hale gelmiş bir toplumun benim yaptığımı garipsemesi kadar normal birşey olamaz anlıyorum. Ben doğru olanı yaptığımı düşünüyorum. Evet bir konu için haksızlık gördüğüm şey için 5 dk ımı ayırıp üyelik açabildim. şimdi kendini zeki sanan arkadaşlara selam olsun selametle kalın..
    cam filmi de yapıyorsunuz yani?

insanların ekmeğine mani oluyorsunuz demişsiniz. olay anında ordamıydınız? şahit olmayıp savunduğunuz kimseler kötü hizmet veremezmi?

• CorleoneXT kullanıcısına yanıt
    Zaten herkesin görüşünün kendini ilgilendirdiğini söylediğimi sanıyorum. arkadaş ne kadar düşüncesini yazdıysa bende o kadar düşünce mi yazdım. sonuç olarak söylediği durumla karşılaşmadım; karşılaşmadığı anlamına gelmeyeceği gibi karşılaşmadığı halde yazmışta olabilir diyorum. Bir yeri karalamak evet ekmeğine mani olmak anlamına gelebilmekte. birazcık daha dikkatli ve anlayarak okursak ne demek istediğimin gayet rahat anlaşılacağını düşünüyorum.
  • quote:

Zaten herkesin görüşünün kendini ilgilendirdiğini söylediğimi sanıyorum. arkadaş ne kadar düşüncesini yazdıysa bende o kadar düşünce mi yazdım. sonuç olarak söylediği durumla karşılaşmadım; karşılaşmadığı anlamına gelmeyeceği gibi karşılaşmadığı halde yazmışta olabilir diyorum. Bir yeri karalamak evet ekmeğine mani olmak anlamına gelebilmekte. birazcık daha dikkatli ve anlayarak okursak ne demek istediğimin gayet rahat anlaşılacağını düşünüyorum.
    dükkan sahipleri de gelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

dükkan sahipleri de gelmiş

Alıntıları Göster
    firma ile alakası olmayıp firmayı savunan arkadaşın bir sonraki mesajı muhtemelen Ubax Oto yıkama ile görüştüm durumu ve konuyu söyledim durumun böyle olmadığını forum üyeleri görsünler diye bütün üyelere %10 veya %20 indirim yapacaklarmış :)

Reklamın iyisi kötüsü olmaz misali.:)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.