Şimdi Ara

Arabanın altını Sürttürmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
17.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • karter koruma var zaten. yan basamakların da faydasını gördüm. sürtme durumunda basamaklar sürtüyo önce. söker atarım onu da ne olacak
  • benim 206 nın altını 3 ay önce patika yolda sürerken taş tümseğe sürttüm yada çarptım daha doğru olur.egzos da bir parça herhalde susturucunun orası delindi.hayatımda duyduğum en kötü motor sesini duymaya başladım sonra.hemen sanayiye gittim.110k tuttu
  • Vurdur arabanın altını hiçbişi olmaz
  • Bizim arabanın altı yere yakın. Bazı tümsekler var kaçınılmaz, sürtüyor. Bu yüzden belli periyotlarda egzozu patlar :) (98 euro civic )
  • Birazda araba kullanmaya bağlı setlere hızlı girende oluyor .Yan yan gireceksin setlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Ne ben ne babam henüz Connect'in altını sürtmeyi başaramadık, bu kavramlar bana uzak..

Uzak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

Ne ben ne babam henüz Connect'in altını sürtmeyi başaramadık, bu kavramlar bana uzak..

Uzak mı?

Sizin taka sürüngen mi, niye şaşırdın bu kadar..

• quote:

Orijinalden alıntı: CakirAkinSen

Birazda araba kullanmaya bağlı setlere hızlı girende oluyor .Yan yan gireceksin setlere

Hızlı girenlerdenim, 90'la girmeyi tercih ediyorum. 20'yle girmekten daha az sarsıyor, "tıktık" bitti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 2 Kasım 2012; 23:37:00 >
  • quote:

quote:

Birazda araba kullanmaya bağlı setlere hızlı girende oluyor .Yan yan gireceksin setlere

Hızlı girenlerdenim, 90'la girmeyi tercih ediyorum. 20'yle girmekten daha az sarsıyor, "tıktık" bitti..

Bizim arabada bi sorun var süspansiyonlarda herhalde otobanda bile zıplaya zıplaya gidiyo 2005 model olmasındandır belki yada toyota bağımsız süspansiyon yapmadığı içindir.

• quote:

quote:

quote:

Bizim arabada bi sorun var süspansiyonlarda herhalde otobanda bile zıplaya zıplaya gidiyo 2005 model olmasındandır belki yada toyota bağımsız süspansiyon yapmadığı içindir.

Serttir süspansiyonları, normal..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Serttir süspansiyonları, normal..

Hayır hocam anlatmak istediğim o değil otobanda falan basmaya çalıştığın zaman bile araba aşşağı yukarı oynarmış gibi oluyor.Haliyle 150yi geçmiyoruz
    EDİT: İnternetten araştırdım evet sertmiş onla alakalı düzeltiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 2 Kasım 2012; 23:47:39 >

• Kasislerde falan atmosfere çıkıcaz gibi oluyo.
  • Otoparktan çıkarken araçta 3 insan + bavul veya 4+ insan olursa yerdeki tümseğe mutlaka sürtüyorum. Resmen içim acıyor her defasında ama bir türlü akıllanamadım Gerçi aracın altında koruyucu plaka varmış o yüzden artık içim daha rahat.
  • Koruyucu plakada aşınır. + Pahalıda bazı araçların

EDİT:Hocam marka model nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 3 Kasım 2012; 0:01:43 >
  • quote:

quote:

quote:

Uzak mı?

ön tampon altı. Aracın altından sayılmıyor demek

Becermek nasip olmadı dağlı yollarda çok sürttüm ama asfaltta daha nasip olmadı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Uzak mı?

ön tampon altı. Aracın altından sayılmıyor demek

Becermek nasip olmadı dağlı yollarda çok sürttüm ama asfaltta daha nasip olmadı

Ben orayı saymıyorum. Orası harita..

• Bilkent Üniversitesi doğu kampüs girişinden 3. veya 4. tümsek. Her gün sürterim daha bi şey olmadı.

Herkes sürtüyor o tümseğe üniversite bi önlem almıyor. Tümseğin üstü törpülendi artık araba sürtmesinden dolayı
  • Herbiyere sürtüyorum bişey olmuyor.
  • Merhaba arkadaslar
    Biz de dün kırıkkale ankara arası otobanda çukura soktuk arabanın sağ tekerlerini.80-90 gidiyorduk yolda.kuut diye ses geldi.7 kisiydik arabada.aracimiz 2013 grand c-max dizel.arabayı saga cektik baktık karter muhafazanin altindaki keçe traşlanmış.direksiyon cevirilirken 1 kere ses yaptı (çok zor duyulan ince bi sesti).bir daha olmadı .bu olayın ustune 60-70 km yol yaptık.trafige falan da girdik.ama bugun vites degistirirken debriyajdan ayagi cekerken araba surtme sesi yapiyor.arabaya hic ısınamamıstım iyice sogumus oldum.ne dayanıksız arabaymış.sıkıntısı vites midir direksiyon mudur cok merak ediyorum.forumlarda kimse. Yuruyen aksamlar hakkinda sikayetci olmamis.sizce var midir bi seyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.