Şimdi Ara

Arabanın altını Sürttürmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
17.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar arabanın altını sürttürmek arabaya ne gibi zarar verir? Bir kaç kez sürttürdüm ama bir şey yok gibi.

• 75 opelimin benzin deposunu delmiştim. samsun yolundaki göçükler sebebiyle yıl 2000
  • Nereyi surttugunuze bagli.karteri surterseniz delinme riski olur.ilk basta bisey olmaz ama surte surte bi gun delinir karter.

Marspiyel altinda uzun demirler vardr kriko ile kaldirmak icin.cok siddetli surtmediginiz surece birsey olmaz.hafif siddetle cook surtmusumdur orayi rahmetli c4 te bisey olmamisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 kere sürttüm kaldırıma tümsege kaç yıldır tek bir sorun olmadı.
  • Carter ve yakıt deposu delinmesi riski yüksektir
  • setlerde ön sürttü bir kaç kere arkada bişey varmış ismini hatırlayamıyorum babam sürttürünce düşmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 1 Kasım 2012; 16:08:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serco05

Carter ve yakıt deposu delinmesi riski yüksektir

Yakıt deposunun altında ayrıca takılabilen bir metal tabaka bulunuyor genellikle. yakıt deposunda çok sorun olacağını düşünmüyorum. ilk akla gelen karter delinmesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabanın altını vurdum
    7 yıl önce açıldı
    Arabamın altını vurdum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AE101 Corollayla sürtmediğimiz yer kalmamıştı. Bir şey olmadı.
  • Fiat Tipo'da yağ karterini delmiştim sene 2002. Yağ karterine çok dikkat etmelisiniz zira çok pahalı bir parça idi yanlış hatırlamıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

Fiat Tipo'da yağ karterini delmiştim sene 2002. Yağ karterine çok dikkat etmelisiniz zira çok pahalı bir parça idi yanlış hatırlamıyorsam

corollanın 150 tl imiş yağ karteri yoksa benmi yanlış baktım
  • Peki köy yollarındaki sürtmeyle asfalttaki sürtme bir midir?
  • Yinede sürtmemeye dikkat et bence :D
    Arabanın altı sürtünce içim cız ediyor
  • Depo ve karter delmişliğim vardır, onun haricinde arkada ayak koyduğumuz tabanı bile kastırmıştım. (Meslek sırrı)
  • genelde vale ler sürter
  • mümkünse aracı ön ortadan değil, ön yanlardan sürtmekte fayda var.. karterin sağlığı açısından
  • Evet şimdi neyi düşürdüğünü öğrendim arkadaki karter koruyucuyu düşürmüş köy yollarında fiyatı ne kadardır 2005 sedan corolla için? Bu arada marşpiyel plastik Clioda saç gibi bir şeydi.
  • bi defasında skoda yı sürtmüştüm yol çalışması vardı karşı şeride geçiyorduk. bilirsiniz kamyonlar geçe geçe ortasını yükseltmiş. normalde hep tekeri geçirirdim oralardan. öndeki araçtan göremedim tam, ortadan bir sürttü. langır lingir arkadaşlar uyandı. bi çektim kenara baktım bişey yok. sabah kahvaltıdan sonra kalkarken tangırtı yapıyordu. memlekitime dönünce bi baktırdım. lifte kaldırdık karter korumanın 4 kolundan biri kopmuş hafif yamulmuş. söküp kaynak yapıp hafifte doğrultup taktık sorun yok :) 10TL
    hee karter koruma demiri olmasaydı ve karter de o yüksektilkte olsaydı. kesin delindiydi. daha büyük bi masraf. karter koruma taktırmakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tutunamadi

bi defasında skoda yı sürtmüştüm yol çalışması vardı karşı şeride geçiyorduk. bilirsiniz kamyonlar geçe geçe ortasını yükseltmiş. normalde hep tekeri geçirirdim oralardan. öndeki araçtan göremedim tam, ortadan bir sürttü. langır lingir arkadaşlar uyandı. bi çektim kenara baktım bişey yok. sabah kahvaltıdan sonra kalkarken tangırtı yapıyordu. memlekitime dönünce bi baktırdım. lifte kaldırdık karter korumanın 4 kolundan biri kopmuş hafif yamulmuş. söküp kaynak yapıp hafifte doğrultup taktık sorun yok :) 10TL
    hee karter koruma demiri olmasaydı ve karter de o yüksektilkte olsaydı. kesin delindiydi. daha büyük bi masraf. karter koruma taktırmakta fayda var.

evet arka karter koruyucu düşmüş bizim corolla 2005 tahmini fiyat yazarsanız sevınırım bu arada arabanın önünde tampanun altında plastik koruma sürtmüş onuda değiştirmek istiyorum.

• Sete 60 km ile giren kardeşim yüzünden araba dağılacak beyler
  • Ne ben ne babam henüz Connect'in altını sürtmeyi başaramadık, bu kavramlar bana uzak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.