Şimdi Ara

Arabanın anahtarını kaybettim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
71.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bereket siz kasko olayını öğrendiniz...
    ben bilmiyordum 600 ytl + kodlama ücreti verdim... hala içim sızlıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: dctcagri

yani ilk dediğiniz gibi kaybolan anahtarla kapılar açılabilecek fakat araç çalıştırılamıyacak şekildemi hallettiniz?

Evet maalesef öyle hallettik. Komple sistemi değiştirmek için 700 tl+kodlama ve işçilik parası vermek istemedim. Bedavaya ancak böyle oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

geçmiş olsun

İyiki foruma konu açmışım yoksa kaskonun karşılayacağı hiç aklıma gelmedi. bugün gidip paşa paşa vermiştim parayı.
  • quote:

geçmiş olsun

arkadaşlar bir çuval para veriyoruz, 4 sayfa poliçeyi de okuyalım bir zahmet, ne için yaptırıyoruz kaskoyu neler dahil, bilmemiz şart.

mesela aracınız çalındı allah korusun, tüm anahtarları teslim etmeniz gerek, ama zaten bende iki tane vardı deme şansınız yok, orjinalinde 2'yse 2 3'se 3... terör, deprem gibi durumlarda kaçını ödüyor? biz konya'da oturduğumuzdan depremi %50'ye kadar indirdik mesela riski az diye

• 2 kere kaybetik eski arabamızın kasko sayesınde şipariş verdik 2 hafta ıcınde geldi anahtarlar eger kasko olmasaydı 300 euro ödeyecektik
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazyarif

quote:

geçmiş olsun

arkadaşlar bir çuval para veriyoruz, 4 sayfa poliçeyi de okuyalım bir zahmet, ne için yaptırıyoruz kaskoyu neler dahil, bilmemiz şart.

mesela aracınız çalındı allah korusun, tüm anahtarları teslim etmeniz gerek, ama zaten bende iki tane vardı deme şansınız yok, orjinalinde 2'yse 2 3'se 3... terör, deprem gibi durumlarda kaçını ödüyor? biz konya'da oturduğumuzdan depremi %50'ye kadar indirdik mesela riski az diye

4 tane anahtarmı ne var şuanda hepsi var çok şükür...
    Haklısınız senelerdir direk yapıldığı için hiç görmedik bile poliçeyi full kasko olarak yapılıyor terör doğal afet v.s...
    konyada deprem riski az ama bina riski yüksek
    Allah korusun çevre illerin birinde sağlam deprem olsa konyada baya bina yıkılabilir....marmara depreminde hasarlı binalar olmuştu...
    zümrüt apartmanı kendiliğinden yıkılmıştı... Deprem olmuyormuş diye sanırım kaliteyi oldukça düşürmüşler.

• Arkadaslar herkes bilip bilmeden kaskoya haber verin falan yazmışlar yedek anahtariniz kayip olursa kaskoya haber vermeniz gerekmez ayrıca kaskonuz şirketlerinin böyle bir uygulamasında yok bunu insanlar yanlış biliyor dogrusu su sadece aracınız çalınırsa kaskonuz sikleti aracın anahtarını üstünde birakipta çalınma riskinizden dolayı kendini garantiye almak icin ikinci anahtarı sorar bunun birazda acarsak diyelim ki anahtarı üzerinde bıraktınız markete girdiniz hırsızda aracı alıp gitti kasko aracin calinmasinda yuzde yuz hataniz oldugu icin tek kurus vermez bunu bilen uyanik vatandaslar ikinci anahtarı alıp kosko şirketine arabamı evin önünden çalındı demesinler diye yedek anahtarı ile asıl anahtarini ibran etmeniz ister edemezseniz nereden bileyim anahtarı üzerinde bırakmadın der ödeme yapmaz bunun icin mutlaka yedek anahtarınız olması gerek sadece kaskonuz araclarin değil immobilizer arızası asıl anahtarın kaybolması gibi güçlükler karşılaşmamalı icin yedek yaptırın derim.

• Arkadaslar herkes bilip bilmeden kaskoya haber verin falan yazmışlar yedek anahtariniz kayip olursa kaskoya haber vermeniz gerekmez ayrıca kaskonuz şirketlerinin böyle bir uygulamasında yok bunu insanlar yanlış biliyor dogrusu su sadece aracınız çalınırsa kaskonuz sikleti aracın anahtarını üstünde birakipta çalınma riskinizden dolayı kendini garantiye almak icin ikinci anahtarı sorar bunun birazda acarsak diyelim ki anahtarı üzerinde bıraktınız markete girdiniz hırsızda aracı alıp gitti kasko aracin calinmasinda yuzde yuz hataniz oldugu icin tek kurus vermez bunu bilen uyanik vatandaslar ikinci anahtarı alıp kosko şirketine arabamı evin önünden çalındı demesinler diye yedek anahtarı ile asıl anahtarini ibran etmeniz ister edemezseniz nereden bileyim anahtarı üzerinde bırakmadın der ödeme yapmaz bunun icin mutlaka yedek anahtarınız olması gerek sadece kaskonuz araclarin değil immobilizer arızası asıl anahtarın kaybolması gibi güçlükler karşılaşmamalı icin yedek yaptırın derim.

• arkadaşlar kasko aracın iki anahtarı olmadan hiç birşey ödemez. bunu bilmeyen ve anahtarı eksik olan varsa düşünmeden hemen gidip güvenilir bir yerde yaptırsın . avrupa yakasında olan varsa sefaköy de istanbul oto anahtar firması tercih etmenizi tavsiye ederim
    istanbul tüm araç oto anahtarı
    www.istanbulotoanahtar.com
    oto anahtarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgidevim -- 28 Nisan 2016; 13:28:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgidevim

arkadaşlar kasko aracın iki anahtarı olmadan hiç birşey ödemez. bunu bilmeyen ve anahtarı eksik olan varsa düşünmeden hemen gidip güvenilir bir yerde yaptırsın . avrupa yakasında olan varsa sefaköy de istanbul oto anahtar firması tercih etmenizi tavsiye ederim
    istanbul tüm araç oto anahtarı
    www.istanbulotoanahtar.com
    oto anahtarı

Reklamlarrr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• reklamsa eğer ara sor o zaman
  • ferhatasan F kullanıcısına yanıt
    Peki araç çalındı, bende de yedek anahtar yoktu. Ama kaskonun 2 anahtar şartını bikdiğim için çalındıktan sonra gidip ikinciyi yaptırsam?

• ben olsam, çalınmadığından eminsem kaybettiysem, yedekle devam ederdim, baston kilit takardım, nasıl olsa hırsızlara karşı şart bu baston kilit

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok karışık işler hocam bayada masraflıymış

• quote:

Orijinalden alıntı: castellani

Peki araç çalındı, bende de yedek anahtar yoktu. Ama kaskonun 2 anahtar şartını bikdiğim için çalındıktan sonra gidip ikinciyi yaptırsam?

çok doğru soru.

nasil anlasilacak orjinal yedek mi sonradan taptirilan yedek mi diye ?

• Kaskonuz karşılar benzer durumu ben de yaşamıştım. Sonra orijinal anahtarı kuru temizlemeye takımı yollamadan önce bulmuştum. Biraz üzücü oldu ancak kasko bugünler için var. Yıllarca neredeyse bir araç parasını kaskoya veriyoruz bir zahmet yapsınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: castellani

Yeni araçların bir kısmında kodlama için arabanın da yanınızda olması gerekiyor. Yeni bir kod girdikten sonra o kodu araca da işlemesi için. Şüpheli durumlarda kasko anahtarların kodlarının aynı olup olmadığına bakabilir, fabrikadan orjinal kodu isteyebilir. Yani dışarıda komple sistemi değiştirmek dahi sıkıntı olabilir (yeni kodlar fabrika ile tutmadığı için)
  • Anahtarin yedigini yaptirin tek anahtar her daim risktir

• ben İstanbul Maltepe'de belediyenin yan sk bir oto anahtarcıya gittim. Sağ olsunlar işlerinde oldukca profesyoneller. Ferhat usta çok ilgilendi, dakikalar içerisinde anahtarımı yapıp teslim ettiler. Bu adresten ihtiyacı olan, isteyen arkadaşlar ulaşabilirler: buyrunuz

Ayrıca bu forumdan gelenler özel indirim yapacaklarını söylediler, bilginize...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.