Akşam vakti dikkatsizliğime geldi dar bir yerden geçerken 10 15km hızla diğer aracın aynasıyla tokuştu ve hala aklım almıyor aynanın kaplaması hafif çizildi bunun için de sanayiye gidilmez kendim nasıl halledebilirim? |
Arabanın aynasını sürttüm nasıl çözebilirim
-
-
-
pamuğa aseton döküp sil çıkar.
-
aracınız çizildiğinde üzülüyorsanız maddi durumunuz bu araç için uygul değildir. satın,alt modelleri tercih edin rahat rahat binin.
-
ne kadar mantıksız bir yorum
-
bu internette çizik giderici diye satın şeyler var bilginiz var mı
-
bilgim yok maalesef. çizik dediğiniz şurası değil mi? karşı aracın boyası bu asetonla çıkar. az b şey çok bastırmadan hemen çıkıyor zaten. benim araçta da olmuştu ben öyle yapmıştım.
-
bu kırtasiyede satılan asetonlar olur demi reis bi deneyeyim dediğin gibi boya izi altındada hafif çizik var gibi ama bakayım
-
ben gratis mi ne bi yerden almıştım. bildiğimiz kadınların kullandığı aseton oje çıkarmak için.
-
Böyle şeyler için can sıkmaya değmez çıkarabiliyorsan çıkar olmuyorsa bırak nazarlık kalsın de geç. -
Asıl mühim olan çarptığıniz arabanin aynası ne halde?
Kendi aynani düşünuyon da öbür ayna noldu? -
önce ıslak bezle silin. kimyasal gerekmeden de çıkabiliyor bazen o karşı araçtan geçen boya.
-
Islak süngere az krem cif döküp fazla bastirmadan silin o bölgeyi.en ucuz ve en garanti yöntem bu. -
sorun yok benimkinden kat kat iyi durumda
-
asetonla yapıcaktım aslında sonra cif önerdi senin gibi birisi onunla yaptım anlayamadım geçtimi şimdi birazdan çıkıcam bi bakayım fotoda atarım
-
-
O zaman daha fazla zorlamayin.diger aracin boyasi olsa,bu işlemle giderdi.surtme aninda sizin aracin boyasi zarar gormus olabilir belkide. -
Çözüm pasta cila o zaman
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
aracınız çizildiğinde üzülüyorsanız maddi durumunuz bu araç için uygul değildir. satın,alt modelleri tercih edin rahat rahat binin. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X