Şimdi Ara

Arabanın kapısını vurdum tahmini masraf ne olur ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: muhaberat80

geçmiş olsun kaskonun hangi şirketten büyük bir ihtimal otoking anlaşması vardır 10 cm boya göcük düzeltme olarak yıllık 4 hakkınız var istereseniz bu hasarı 4 hakkı kullanarak yaptıırsınız hemde kaskonuz bozulmaz tramere yansımaz

benim arka kapıyada birisi vurmuş yaptırabilirmiyim bende bu hakların hepsini kullanarak
    ücretsiz olarak ve kasko yu bozmadan ? resim de eklerim bu arkadaşınkinden daha ufak benimki 25 cm kadardır birşey vurmuş ama ne bilmiyorum arka kapının alt köşesi azıcık 2 cm derinliğinde içeri göçmüş sanki çekiçlenmş gibi düşünün ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 18 Ocak 2014; 6:17:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gosso

quote:

Orijinalden alıntı: Vatan haini Spartacus

quote:

Orijinalden alıntı: Gosso

quote:

Orijinalden alıntı: muhaberat80

geçmiş olsun kaskonun hangi şirketten büyük bir ihtimal otoking anlaşması vardır 10 cm boya göcük düzeltme olarak yıllık 4 hakkınız var istereseniz bu hasarı 4 hakkı kullanarak yaptıırsınız hemde kaskonuz bozulmaz tramere yansımaz

hocam yetkılı servise gittik kaskodan hallettik. babamın dediğine göre exper kullanıcı hatası var diyip ücretin yarısını kasko öder yarısını siz demiş babamda kabul etmiş ben bunu duyunca sinirlendim. Madem kasko yaptırıyoruz bu kadar ufak işten bile ücret isteme hakkına sahip oluyor. Sizce kim haklı benim bildiğim kasko bütün masrafı ödemiyor mu ?

Yuh yani şikayet edin experi, bulunduğu sigorta şirketine ve sigorta şirketini de şikayet edin.

valla arkadaşlar exper kamera görüntüsü felan istemiş bizim burda kamera felan yok bana çok saçma geldi babam tutturdu kasko hatalı oldumu ödemiyor diye 40 dakika kaskonun içeriğini anlattım. Kaskonun bizden aldığı para 750 tl toplamda 1.500 tl masraf çıkmış sizce çok değil mi kapıyı değiştirseler daha az tutardı. Sizce napmalıyım yarın kasko şirketine gidip detayları öğreneceğim

Sana bir örnek verim ordan yola çık.

Eski aracımız PUG 207 idi, trafikte dallamanın biri sola sıkıştırdı ve sol marşipiyer mefta oldu ve 2.bakımına yetkili servisine götürdüm ve sadece marşipiyeri vurdum dedim, ve servis temsilcimde sorun olmaz kaskodan ücretsiz yaparlar dedi sadece 1 hafta yatar araç dedi ve aracı ücretsiz yaptırdık.

Kasko şirketinin adını versen başkaları da mağdur olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin yaptırdığınız kasko biraz eksik sanırım yoksa %50 ödeme diye bir olay olmazdı. Kaskonunda çeşitleri var. Sizin kaskonuz %50 muafiyetli. Sigortacınız ile görüşün

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

hasarsizligi bozdurmayin 300 400 e hallolur

bence de. Usta arkadas olsa 200e de hallolur.

• Kaskonuz muafiyetli kasko olabilir. Sigorta yaptırdığınız sigortacıyı arayın konuşun böyle böyle diye.
    Eğer normal kasko yaptırdıysanız (muafiyetsiz) masrafın tamamını kasko öder. Ödemezse de zorlayın Sigorta tahkim kurulu vs. kurumlar var
  • Hasarın yarısını ben ödeyeceksem ne kasko yaptırıcam zaten yetkili servisin yarı ücretine en kral ustada yaptırırsın arabayı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.